Mertol Kip Salı 14:46 Paylaş Salı 14:46 Mehmet Taner Kadak yazdı: Evde yeni kasa clio var 9 lt yakıyor. 1.3 tce mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak Salı 16:41 Paylaş Salı 16:41 Mertol Kip yazdı: 1.3 tce mi? 1.0 tce 😀 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak Salı 17:15 Paylaş Salı 17:15 Mertol Kip yazdı: Iyyyyk 1 öğretmen 1 öğrenciyi okula götürüp getiriyor, yılda 3500 km yapmışız. 9 değil 19 yaksada problem değil 😀 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Salı 18:10 Yazar Paylaş Salı 18:10 Prim yaptı zaten yakıt parası dişe dokunmaz onun Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 19:28 Paylaş Salı 19:28 Mehmet Taner Kadak yazdı: 1 öğretmen 1 öğrenciyi okula götürüp getiriyor, yılda 3500 km yapmışız. 9 değil 19 yaksada problem değil 😀 Olmaz öyle, clio 1.3 tce den başlar. 🙃 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Salı 21:18 Paylaş Salı 21:18 Mertol Kip yazdı: Olmaz öyle, clio 1.3 tce den başlar. 🙃 Nerede biter? Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak Salı 21:33 Paylaş Salı 21:33 Mustafa Tüfekçi yazdı: Prim yaptı zaten yakıt parası dişe dokunmaz onun TL bazında evet. Bozduğum değerli madenleri düşünürsek küllüm zarar. 💸 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 05:29 Paylaş Çarşamba 05:29 Selim Bilgin yazdı: Nerede biter? Kahramanlar ölmez, şekil değiştirir. Mehmet Taner Kadak yazdı: TL bazında evet. Bozduğum değerli madenleri düşünürsek küllüm zarar. 💸 Degerli maden ne len, palladium mu sattın ahshsjdjdj Iki kucuk altin bozdurmus bize degerli maden tatavasi yapiyor dhdjdjdjdjdj Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 05:55 Paylaş Çarşamba 05:55 Mehmet Taner Kadak yazdı: TL bazında evet. Bozduğum değerli madenleri düşünürsek küllüm zarar. 💸 Mustafa'nın yarasını deşme. Benim de.. Altına karşı hepimiz zarardayız. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak Çarşamba 07:05 Paylaş Çarşamba 07:05 Mertol Kip yazdı: Kahramanlar ölmez, şekil değiştirir. Degerli maden ne len, palladium mu sattın ahshsjdjdj Iki kucuk altin bozdurmus bize degerli maden tatavasi yapiyor dhdjdjdjdjdj Yok abi kışlık kömürlerimiz vardı onları satmıştım 🤪 1 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 07:17 Paylaş Çarşamba 07:17 Mehmet Ozyurek yazdı: Altına karşı hepimiz zarardayız. 1 yılda %70 getirmiş lem daha ne yapsın? 5 yılda x10 yapmış , bu çok değil ama gayet iyi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 16:48 Paylaş Çarşamba 16:48 Çağlar Bayur yazdı: 1 yılda %70 getirmiş lem daha ne yapsın? 5 yılda x10 yapmış , bu çok değil ama gayet iyi Kiraz kiraz. 5 yil once 3 - 5 kiraz diksem paraya para demezdim. Kilosu 1500 liraya meyve mi olur awk Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak Çarşamba 16:59 Paylaş Çarşamba 16:59 @Mustafa Tüfekçiyine konuyu paraya bağladın. Meslek hastalığı galiba 😀 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 17:31 Paylaş Çarşamba 17:31 Mertol Kip yazdı: Kilosu 1500 liraya meyve mi olu ucuzsa almam Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Taşana kadar fulledik 47 kmph ortalama hız 4 günlük iş git gel güzergahı LPG nin gözünü seveyim. Aynı rotayı 550 liraya gidip geliyor 19 undaki LPG dolumu benzer şartlardaki iş rotamız. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: 550 liraya gidip geliyor tesla olsa 55 tl ye giderdi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Kullandığınız program hangisi? Maşallah. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Kullandığınız program hangisi? Maşallah. Spritmonitör. Eskiden foruma senkronize idi. Forum avatarı altında yakıt tüketimin yazardı. Bizler ozamandan kalmayız. @Mehmet Ozyurek forumun 15 yıl önceki halinde spritmonitör yakıt datası avatarda çıkardı ne oldu o sisteme. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: Spritmonitör. Eskiden foruma senkronize idi. Forum avatarı altında yakıt tüketimin yazardı. Bizler ozamandan kalmayız. @Mehmet Ozyurek forumun 15 yıl önceki halinde spritmonitör yakıt datası avatarda çıkardı ne oldu o sisteme. Eski versiyondaydı o. Sonra ne oldu hatırlamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Üniversitedeyken proje olsun diye kopyasını yapmıştım o sitenin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Selim Bilgin yazdı: Üniversitedeyken proje olsun diye kopyasını yapmıştım o sitenin. şimdi a101 den yürüyorlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts