Ramazan Alptekin 17 Mart 2024 Paylaş 17 Mart 2024 Selamün aleyküm. Başlıktaki araçta Alpine swe815 var yeterli benim için bass yalnız ses az kaldı bu seferde. Sadece ön kapılar için hoparlör ve amfi var aklımda. Alpineden başka takmamayı düşünüyorum. Üst segment ne önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2024 Paylaş 17 Mart 2024 (düzenlendi) kapılara ne takarsanız takın, hoparlörden daha önemlisi vardır, montaj yapılma şekli, yani braket.kasnak, aşağıdaki videodaki parça. kapınıza uygun olanı bulun öncelikle 17 Mart 2024 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Alptekin 17 Mart 2024 Yazar Paylaş 17 Mart 2024 Çağlar Bayur yazdı: kapılara ne takarsanız takın, hoparlörden daha önemlisi vardır, montaj yapılma şekli, yani braket.kasnak, aşağıdaki videodaki parça. kapınıza uygun olanı bulun öncelikle Ankara'da varmı abi bu elemanlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2024 Paylaş 17 Mart 2024 online satış sitelerinde bulunabilir , amaç hoparlörün arka tarafı ile ön tarafını tam olarak birbirinden ayrımak Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 17 Mart 2024 Paylaş 17 Mart 2024 ses az kaldıysa sadece hoparlör değiştirmeniz amfi olmadan pek işe yaramayacaktır bence. subwoofer gain ayarını kısın Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Mart 2024 Paylaş 17 Mart 2024 Ramazan Alptekin yazdı: Selamün aleyküm. Başlıktaki araçta Alpine swe815 var yeterli benim için bass yalnız ses az kaldı bu seferde. Sadece ön kapılar için hoparlör ve amfi var aklımda. Alpineden başka takmamayı düşünüyorum. Üst segment ne önerirsiniz? infinity cx6500 nasıl olur? Yorum bağlantısı
Recommended Posts