Ali Darbaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet Kazancıoğlu yazdı: kir bu araçlara yakışıyor, hele birde güzel çamurlu olursa oofff offf Köksal Yılmaz yazdı: Deprem fikri geçti mi Takasa sıcak bakarsa alırım. Başka şansım yok satmakla uğraşamam. Elin adamları ile muhattap olacak sağlıkda değilim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Deprem fikri geçti mi aha bak bu iyi fikiir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ümit Türk yazdı: aha bak bu iyi fikiir. Haziran mtv di deprem etkisi yapmasın Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Deprem fikri geçti mi Bilmem Artçı oluyo arada 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Haziran mtv di deprem etkisi yapmasın Yapacak olsa çoktan yapar. Abartı bir tutar değil. 1883 TL. 0,75 depo parası. 13 Mayıs tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ümit Türk yazdı: Yapacak olsa çoktan yapar. Abartı bir tutar değil. 1883 TL. 0,75 depo parası. Takas olmayacaksa internetten C3 için aksesuar alacağım krom bagaj çıtası rüzgârlık cam için vs Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Takas olmayacaksa internetten C3 için aksesuar alacağım krom bagaj çıtası rüzgârlık cam için vs Abi takas etmek için satmıyorum takas edecek olsam en az 300k gibi bir rakam olmalı. Paraya ihtiyacım var. Ondan satışta. Yoksa arabamdan memnunum. Uzun bir süre kullanmayı hedefliyordum. Hatta lastik bile aldım takmadım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ümit Türk yazdı: Abi takas etmek için satmıyorum takas edecek olsam en az 300k gibi bir rakam olmalı. Paraya ihtiyacım var. Ondan satışta. Yoksa arabamdan memnunum. Uzun bir süre kullanmayı hedefliyordum. Hatta lastik bile aldım takmadım. Hatırlattığın iyi oldu ben de bir lastik almayı düşünüyorum ekonomi lastiği. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Fikri Keleş yazdı: Bilmem Artçı oluyo arada Deprem Fikri`ne yanıt olarak gelince gülsem mi üzülsem mi bilemedim valla 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Başka kaynakları zorlayıp arabayı korumanızı öneririm 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Mayıs Yazar Paylaş 14 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Başka kaynakları zorlayıp arabayı korumanızı öneririm Mehmet hocam öneriniz için teşekkür ederim. Bütün sınırları zorladık. Maalesef açığım var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Araba fiyatlarıda artıyor ama faizlerde artıyor. Satıp faize yatır bence. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Mayıs Yazar Paylaş 18 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Araba fiyatlarıda artıyor ama faizlerde artıyor. Satıp faize yatır bence. Faizle kar ettiğiniz düşünenler bence bir daha düşünsün. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs Ümit Türk yazdı: Faizle kar ettiğiniz düşünenler bence bir daha düşünsün. Tamam altın alırız sıkıntı değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts