Eyüp Çetin 8 Mart Paylaş 8 Mart Hayırlı olsun Alpay. Ev olduktan sonra gerisi halledilir. Önümüzdeki yıl bu sebepten ötürü ben de satabilirim arabayı. Satmamanın yollarına bakacağım ama kredi oranları çok yüksek. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Mart Paylaş 8 Mart Alpay Sumer yazdı: Ben simdi senle nasıl atışacam Hiç ders çıkarma emi 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 8 Mart Paylaş 8 Mart Hayirlisi olsun,bende sifir aldığım poloMu ev kaplaması için satmış ve baya üzülmüştüm. Allah yerini doldursun 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Mart Paylaş 10 Mart Başını sokacak bir ev her zaman daha önemli. Araba iyi kötü bir şey olur, inşallah iyisi olur. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 10 Mart Paylaş 10 Mart Ev hayırlı olsun. Arabayı zaman içinde yine yerine koyarsın. 1 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 10 Mart Paylaş 10 Mart Ev hayırlı olsun. Araç daha çok evin reisini mutlu ediyor ama ev hanedeki herkesi mutlu eder. Allah daha güzelini yerine koymayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 10 Mart Paylaş 10 Mart Hayırlısı olsun, bende aldığım ilk modelli aracı ev için satmıştım, şimdi daha modellisine binmek nasip oldu... Herşey kısmet... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Mart Paylaş 10 Mart Hayırlı olsun, ev için satılmasına değer, daha iyileri gelir yerine, biraz zaman alsa da geliyor 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Talha Bilgi yazdı: Hayırlısı olsun, bende aldığım ilk modelli aracı ev için satmıştım, şimdi daha modellisine binmek nasip oldu... Herşey kısmet... Oluyormu , inanayımmı Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Mart Paylaş 10 Mart Alpay Sumer yazdı: Oluyormu , inanayımmı Olur Alpay. Hayırlı olsun ev iyi olmuş, daha iyisi olur. Severek almıştın biliyorum ama daha severek bineceğin bi araç olur inşallah. Allah gönlüne göre versin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mart Paylaş 10 Mart Alpay Sumer yazdı: Oluyormu , inanayımmı Türk lirası %46 faizle devam ederse 3 sene sonra tekrar arabanı alırsın . Ben bile Pahalı araba alayım zaten TL devüle olunca o para zaten çerez olur diye düşünüyorum. Bu devirde biriktirmeyeceksin borçlanacaksın. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart herkese cok tesekkür ederim. yarin aksilik olmazsa yerine bi arac gelecek.. Eski püskü ama napak 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mart Paylaş 10 Mart Alpay Sumer yazdı: Oluyormu , inanayımmı İnan beni örnek al sigarayı bırak o zaman 1 ev ve 2 araba sahibi olursun 😄 2 tane sıfır nasip oldu bir tane de sıfır gibi nasip oldu. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 Mart Paylaş 10 Mart Alpay Sumer yazdı: herkese cok tesekkür ederim. yarin aksilik olmazsa yerine bi arac gelecek.. Eski püskü ama napak Bi tık zorlayacaksın ama kısa sürecek emin ol.İnsan oğlu nefsine karşı koyamıyor,gördüğünden aşağı etmesin Allah 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Fikri Keleş yazdı: Bi tık zorlayacaksın ama kısa sürecek emin ol.İnsan oğlu nefsine karşı koyamıyor,gördüğünden aşağı etmesin Allah amin fikri abi. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 Mart Paylaş 22 Mart Kardeşim hayırlısı olsun. Ev arabadan daha önemli. Düşük modelli araba da olsa senin araban sonuçta ama kiralık ev öyle değil. Her ay bir kucak para veriyorsun ama bir çivi çakarken sahibine sormadan çakamıyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart İnan Çınar yazdı: Kardeşim hayırlısı olsun. Ev arabadan daha önemli. Düşük modelli araba da olsa senin araban sonuçta ama kiralık ev öyle değil. Her ay bir kucak para veriyorsun ama bir çivi çakarken sahibine sormadan çakamıyorsun. Amin İnan abi.. Orası öyle tabi. Ailecek hevesliydik, herkesçe de sevince yokluğu biraz ağır oluyor.. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 23 Mart Paylaş 23 Mart Alpay Sumer yazdı: Amin İnan abi.. Orası öyle tabi. Ailecek hevesliydik, herkesçe de sevince yokluğu biraz ağır oluyor.. Seni anlıyorum. C Max ı sattın diye 6 aydır başımın etini yiyor evdeki herkes. 12 yıldır evin çocuğu gibi olmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts