İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ben de bakıyorum. Buralarda sıcaklık çok fena. Ama üzüleceğim nokta tek klima eve yetmeyecek. 24btu basit bir makinenin aylık eve getireceği tüketim maliyeti ne olur acaba? Çok değişken var. Cephe, mantolama kaç saat çalışacak, komşulardan destek alsan yolu yordamı nedir bunun diye 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ben de bakıyorum. Buralarda sıcaklık çok fena. Ama üzüleceğim nokta tek klima eve yetmeyecek. 24btu basit bir makinenin aylık eve getireceği tüketim maliyeti ne olur acaba? klimanın urfa'da çalışması ile istanbuldaki bir değildir tabi ama ben 3 ay çalıştıracağım için açıkçası çok önemsemedim tüketimi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Soğutmada daha verimli oluyorlardı diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Aslında benim için şöyle bir durum var yeni başlayanlar için klima alma süreci nasıl olmalı. Mis gibi video konusu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Aslında benim için şöyle bir durum var yeni başlayanlar için klima alma süreci nasıl olmalı. Mis gibi video konusu. klimadan önce keşif önemli. motorun koyulacağı yer, boruların geçeceği yer, asma tavan var mı, klima suyu drenajı, klimanın üfleme yönü falan. bunlar en önemlileri. daha sonra klimanın teknik detayları geliyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Aslında benim için şöyle bir durum var yeni başlayanlar için klima alma süreci nasıl olmalı. Mis gibi video konusu. 125 cc ile başla yani 7bin btu 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çok değişken var. Cephe, mantolama kaç saat çalışacak, komşulardan destek alsan yolu yordamı nedir bunun diye tepemizdeki takdırdı 7/24 harhahar çalışıyor Tansu Kalafatoğlu yazdı: klimadan önce keşif önemli. motorun koyulacağı yer, boruların geçeceği yer, asma tavan var mı, klima suyu drenajı, klimanın üfleme yönü falan. bunlar en önemlileri. daha sonra klimanın teknik detayları geliyor. montajda zor zamanlar bekliyor gibi servis gelecek cart diye takıp gidecek 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Klima almadan önce sitede oturanların montajın nereye ve nasıl yapılacağını sorması lazım. Arkadaş klima aldı, klimanın takılacağı yerde kolon var ve delinmesi gerekiyordu, site izin vermeyinde deldiremedi. Diğer arkadaş, site dış ünite koymaya izin vermiyor diye klima bile alamıyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts