Mehmet Ozyurek 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Adamlar 19 günde 57 katlı bina yapmışlar.. Karar verseler çabuk yaparlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 10:53 Paylaş Dün saat 10:53 malezya'da fabrika kuracaklarmış 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 11:10 Paylaş Dün saat 11:10 Tansu Kalafatoğlu yazdı: malezya'da fabrika kuracaklarmış 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: malezya'da fabrika kuracaklarmış son karar mı yoksa kutuyu açacam haaa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Başlığı değiştiriyorum bak? Kesin bilgi mi? 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Başlığı değiştiriyorum bak? Kesin bilgi mi? Mış gibi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Başlığı değiştiriyorum bak? Kesin bilgi mi? bu sefer kesin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fabrikadan ilk araba çıkmadan başlığı değiştirmeyelim. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: malezya'da fabrika kuracaklarmış Orda mesir macunu yok nası olacak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Orda mesir macunu yok nası olacak. orada macuna gerek yok bence Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: orada macuna gerek yok bence Onlar insan değil mi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce (düzenlendi) Bakalım Chery Samsun'a açacak mı Ne aşamada süreç bilmiyorum Yapay zeka ne diyor : -Chery'nin Samsun'a açacağı fabrika projesi hangi aşamada? Chery'nin Samsun'a fabrika kurma projesi, resmi makamlar tarafından desteklenen bir yatırım olarak öne çıksa da, projenin kesinlik kazanması ve uygulanmasıyla ilgili hala bazı belirsizlikler bulunuyor. Proje Neden Gündemde? Resmi Açıklamalar: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı gibi yetkililer, Chery'nin Samsun'da 1 milyar dolarlık bir otomobil fabrikası kuracağını ve bu fabrikanın 5 binden fazla kişiye istihdam sağlayacağını duyurdu. Yasal Düzenleme: Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yapılan özel bir yasal düzenleme ile Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki bir Organize Sanayi Bölgesi'nin Chery'ye tahsis edilmesi ve fabrika alanının genişletilmesi için yasal zemin oluşturuldu. Stratejik Önemi: Bu yatırımın, Türkiye'yi Avrupa'ya açılan bir üretim üssü haline getirme stratejisinin bir parçası olduğu belirtiliyor. Proje Hangi Aşamada? Resmi açıklamalara ve yasal düzenlemelere rağmen, Chery'den doğrudan bir fabrika kurma taahhüdü gelmediği yönünde bazı haberler de yer alıyor. Hatta Reuters'a konuşan bazı Chery yetkilileri, doğrudan fabrika kurma planları olmadığını, üçüncü taraflarla iş birliği arayışında olduklarını ifade etmişlerdi. Bu durum, projenin görüşme ve imza aşamasında olduğunu, ancak henüz kesinleşmiş bir anlaşmanın veya başlangıç tarihinin kamuoyuna duyurulmadığını gösteriyor. Sürecin ilerleyişi, Chery'nin kendi stratejileri ve Türkiye'deki yetkililerle yürüttüğü diyaloglar doğrultusunda şekillenecek gibi görünüyor. Kısacası, Chery'nin Samsun fabrika projesi, yetkililerin açıklamalarıyla önemli bir aşama kaydetmiş olsa da, beklenen kesinlik henüz sağlanmış değil. Gelişmeleri takip etmeye devam etmek, projenin son durumu hakkında en doğru bilgiyi sağlayacaktır. 52 dakika önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Tamer Topaç yazdı: Onlar insan değil mi Makine Alptuğ Özcan yazdı: Bakalım Chery Samsun'a açacak mı Ne aşamada süreç bilmiyorum Yapay zeka ne diyor : -Chery'nin Samsun'a açacağı fabrika projesi hangi aşamada? Chery'nin Samsun'a fabrika kurma projesi, resmi makamlar tarafından desteklenen bir yatırım olarak öne çıksa da, projenin kesinlik kazanması ve uygulanmasıyla ilgili hala bazı belirsizlikler bulunuyor. Proje Neden Gündemde? Resmi Açıklamalar: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı gibi yetkililer, Chery'nin Samsun'da 1 milyar dolarlık bir otomobil fabrikası kuracağını ve bu fabrikanın 5 binden fazla kişiye istihdam sağlayacağını duyurdu. Yasal Düzenleme: Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yapılan özel bir yasal düzenleme ile Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki bir Organize Sanayi Bölgesi'nin Chery'ye tahsis edilmesi ve fabrika alanının genişletilmesi için yasal zemin oluşturuldu. Stratejik Önemi: Bu yatırımın, Türkiye'yi Avrupa'ya açılan bir üretim üssü haline getirme stratejisinin bir parçası olduğu belirtiliyor. Proje Hangi Aşamada? Resmi açıklamalara ve yasal düzenlemelere rağmen, Chery'den doğrudan bir fabrika kurma taahhüdü gelmediği yönünde bazı haberler de yer alıyor. Hatta Reuters'a konuşan bazı Chery yetkilileri, doğrudan fabrika kurma planları olmadığını, üçüncü taraflarla iş birliği arayışında olduklarını ifade etmişlerdi. Bu durum, projenin görüşme ve imza aşamasında olduğunu, ancak henüz kesinleşmiş bir anlaşmanın veya başlangıç tarihinin kamuoyuna duyurulmadığını gösteriyor. Sürecin ilerleyişi, Chery'nin kendi stratejileri ve Türkiye'deki yetkililerle yürüttüğü diyaloglar doğrultusunda şekillenecek gibi görünüyor. Kısacası, Chery'nin Samsun fabrika projesi, yetkililerin açıklamalarıyla önemli bir aşama kaydetmiş olsa da, beklenen kesinlik henüz sağlanmış değil. Gelişmeleri takip etmeye devam etmek, projenin son durumu hakkında en doğru bilgiyi sağlayacaktır. Ben şunu sordum Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Makine Ben şunu sordum Bilinçli sahtekarlık yani Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben şunu sordum Bambaşka şeyler sordum. Çok geç cevaplar aldım. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Makine Yorum bağlantısı
Recommended Posts