Mehmet Ozyurek 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Adamlar 19 günde 57 katlı bina yapmışlar.. Karar verseler çabuk yaparlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce malezya'da fabrika kuracaklarmış 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: malezya'da fabrika kuracaklarmış 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: malezya'da fabrika kuracaklarmış son karar mı yoksa kutuyu açacam haaa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Başlığı değiştiriyorum bak? Kesin bilgi mi? 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Başlığı değiştiriyorum bak? Kesin bilgi mi? Mış gibi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Başlığı değiştiriyorum bak? Kesin bilgi mi? bu sefer kesin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fabrikadan ilk araba çıkmadan başlığı değiştirmeyelim. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: malezya'da fabrika kuracaklarmış Orda mesir macunu yok nası olacak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Orda mesir macunu yok nası olacak. orada macuna gerek yok bence Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: orada macuna gerek yok bence Onlar insan değil mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts