İçeriğe Yönlendir

BYD Manisa'da Değil Malezya'da Fabrika Açacakmış

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Tamer Topaç yazdı:

:crazy:

Adamlar 19 günde 57 katlı bina yapmışlar.. Karar verseler çabuk yaparlar

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Didim'e yapsınlar

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

malezya'da fabrika kuracaklarmış

son karar mı yoksa kutuyu açacam haaa

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Başlığı değiştiriyorum bak? Kesin bilgi mi? 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Mehmet Ozyurek yazdı:

Mış gibi 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

bu sefer kesin :crazy:

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Fabrikadan ilk araba çıkmadan başlığı değiştirmeyelim. 

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

malezya'da fabrika kuracaklarmış

Orda mesir macunu yok nası olacak. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Harun Kocaçalışkan yazdı:

Orda mesir macunu yok nası olacak. 

orada macuna gerek yok bence :) 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

orada macuna gerek yok bence :) 

Onlar insan değil mi :kihkih:

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
(düzenlendi)

Bakalım Chery Samsun'a açacak mı

Ne aşamada süreç bilmiyorum

Yapay zeka ne diyor

-Chery'nin Samsun'a açacağı fabrika projesi hangi aşamada?

Chery'nin Samsun'a fabrika kurma projesi, resmi makamlar tarafından desteklenen bir yatırım olarak öne çıksa da, projenin kesinlik kazanması ve uygulanmasıyla ilgili hala bazı belirsizlikler bulunuyor.

Proje Neden Gündemde?

• Resmi Açıklamalar: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı gibi yetkililer, Chery'nin Samsun'da 1 milyar dolarlık bir otomobil fabrikası kuracağını ve bu fabrikanın 5 binden fazla kişiye istihdam sağlayacağını duyurdu.

• Yasal Düzenleme: Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yapılan özel bir yasal düzenleme ile Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki bir Organize Sanayi Bölgesi'nin Chery'ye tahsis edilmesi ve fabrika alanının genişletilmesi için yasal zemin oluşturuldu.

• Stratejik Önemi: Bu yatırımın, Türkiye'yi Avrupa'ya açılan bir üretim üssü haline getirme stratejisinin bir parçası olduğu belirtiliyor.

Proje Hangi Aşamada?

Resmi açıklamalara ve yasal düzenlemelere rağmen, Chery'den doğrudan bir fabrika kurma taahhüdü gelmediği yönünde bazı haberler de yer alıyor. Hatta Reuters'a konuşan bazı Chery yetkilileri, doğrudan fabrika kurma planları olmadığını, üçüncü taraflarla iş birliği arayışında olduklarını ifade etmişlerdi.

Bu durum, projenin görüşme ve imza aşamasında olduğunu, ancak henüz kesinleşmiş bir anlaşmanın veya başlangıç tarihinin kamuoyuna duyurulmadığını gösteriyor. Sürecin ilerleyişi, Chery'nin kendi stratejileri ve Türkiye'deki yetkililerle yürüttüğü diyaloglar doğrultusunda şekillenecek gibi görünüyor.

Kısacası, Chery'nin Samsun fabrika projesi, yetkililerin açıklamalarıyla önemli bir aşama kaydetmiş olsa da, beklenen kesinlik henüz sağlanmış değil. Gelişmeleri takip etmeye devam etmek, projenin son durumu hakkında en doğru bilgiyi sağlayacaktır.

tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Tamer Topaç yazdı:

Onlar insan değil mi :kihkih:

Makine :)

Alptuğ Özcan yazdı:

Bakalım Chery Samsun'a açacak mı

Ne aşamada süreç bilmiyorum

Yapay zeka ne diyor

-Chery'nin Samsun'a açacağı fabrika projesi hangi aşamada?

Chery'nin Samsun'a fabrika kurma projesi, resmi makamlar tarafından desteklenen bir yatırım olarak öne çıksa da, projenin kesinlik kazanması ve uygulanmasıyla ilgili hala bazı belirsizlikler bulunuyor.

Proje Neden Gündemde?

• Resmi Açıklamalar: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı gibi yetkililer, Chery'nin Samsun'da 1 milyar dolarlık bir otomobil fabrikası kuracağını ve bu fabrikanın 5 binden fazla kişiye istihdam sağlayacağını duyurdu.

• Yasal Düzenleme: Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yapılan özel bir yasal düzenleme ile Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki bir Organize Sanayi Bölgesi'nin Chery'ye tahsis edilmesi ve fabrika alanının genişletilmesi için yasal zemin oluşturuldu.

• Stratejik Önemi: Bu yatırımın, Türkiye'yi Avrupa'ya açılan bir üretim üssü haline getirme stratejisinin bir parçası olduğu belirtiliyor.

Proje Hangi Aşamada?

Resmi açıklamalara ve yasal düzenlemelere rağmen, Chery'den doğrudan bir fabrika kurma taahhüdü gelmediği yönünde bazı haberler de yer alıyor. Hatta Reuters'a konuşan bazı Chery yetkilileri, doğrudan fabrika kurma planları olmadığını, üçüncü taraflarla iş birliği arayışında olduklarını ifade etmişlerdi.

Bu durum, projenin görüşme ve imza aşamasında olduğunu, ancak henüz kesinleşmiş bir anlaşmanın veya başlangıç tarihinin kamuoyuna duyurulmadığını gösteriyor. Sürecin ilerleyişi, Chery'nin kendi stratejileri ve Türkiye'deki yetkililerle yürüttüğü diyaloglar doğrultusunda şekillenecek gibi görünüyor.

Kısacası, Chery'nin Samsun fabrika projesi, yetkililerin açıklamalarıyla önemli bir aşama kaydetmiş olsa da, beklenen kesinlik henüz sağlanmış değil. Gelişmeleri takip etmeye devam etmek, projenin son durumu hakkında en doğru bilgiyi sağlayacaktır.

Ben şunu sordum

IMG_7045.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben şunu sordum

IMG_7045.jpeg

Bilinçli sahtekarlık yani

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben şunu sordum

Bambaşka şeyler sordum. Çok geç cevaplar aldım.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

:voltron:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tamer Topaç yazdı:

Bambaşka şeyler sordum. Çok geç cevaplar aldım.

:voltron:

turuncu focusu sana satacak mıymış.. Onu da sor bakalım. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...