Mertol Kip 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Tansu bence forumdaki sıradaki ful elektrikli araç sahibi sen olacaksın gibi. İnkar eder. Eşime aldım ben kullanıyorum falan der. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Tansu bence forumdaki sıradaki ful elektrikli araç sahibi sen olacaksın gibi. Kabak çekirdeği yerine elektrikli mi veriyorsunuz artık Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kabak çekirdeği yerine elektrikli mi veriyorsunuz artık Sen elektrikli alınca çekirdeği biz çitleyecez Dönecek mavrayı düşün sen 1 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: elektrikli almam demedimki, reno 5 dışında düşünmüyorum şuan o datamamen keyfi, yoksa buna vereceğim parayla 30 sene benzin ve tüm masraflar dahil keyfini süre süre kullanırım bu aracı, pis fakirler düşünsün yakıtı Yakıtı düşünnediğin için mi 3.8 yakıyorsun yani Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kabak çekirdeği yerine elektrikli mi veriyorsunuz artık Kabak çekirdeğini emmi veriyordu. Bi kapatıp açalım seni ram rom ne varsa dolu gibi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Nisan Paylaş 17 Nisan İlkay Başaran yazdı: Yakıtı düşünnediğin için mi 3.8 yakıyorsun yani yoo sakin sürmek hoşuma gidiyor, yoksa zaten pek yol yapmıyorumda, bana 1 depo 1 ay gidiyor ve %90 ı keyfi kullanım, pilliyi sadece heves diye düşünüyorum, büyük ihtimalde almam sanırım, artık yaz geliyor, burayı bilirsin, asıl motor lazım, arabayla anca pazara giderim artık, çekilmez bu kalabalıkta araba kullanmak 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: yoo sakin sürmek hoşuma gidiyor, yoksa zaten pek yol yapmıyorumda, bana 1 depo 1 ay gidiyor ve %90 ı keyfi kullanım, pilliyi sadece heves diye düşünüyorum, büyük ihtimalde almam sanırım, artık yaz geliyor, burayı bilirsin, asıl motor lazım, arabayla anca pazara giderim artık, çekilmez bu kalabalıkta araba kullanmak Aa abi düzenlememişsin mesajı. Son kehanet gerçekleşti 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Nisan Paylaş 17 Nisan İlkay Başaran yazdı: Yakıtı düşünnediğin için mi 3.8 yakıyorsun yani Kabak çekirdeğini emmi veriyordu. Bi kapatıp açalım seni ram rom ne varsa dolu gibi boşalcak mıyım öyle yapınca nasıl olacak yav Mertol Kip yazdı: Sen elektrikli alınca çekirdeği biz çitleyecez Dönecek mavrayı düşün sen memurum ben. Daha yeni ev alım satım işleri falan oldu. 4,5g gibi direkt hidrojene geçerim artık kibriti de satmayacağım. Çocuklar büyüyünce onlara temiz eski araba arayışına gireceğime bunu veririm. Hem de ömrünü test etmiş oluruz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi şunu demeni bekliyorum, yaşadığın bölgeden dolayı senin kaskon öyle falan de bari İstanbul pahalı ya.. Taşın Erzuruma falan. Mehmet Göktürk yazdı: Tansu bence forumdaki sıradaki ful elektrikli araç sahibi sen olacaksın gibi. Evde şarj imkanı olsa bir dakka durmaz. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: İstanbul pahalı ya.. Taşın Erzuruma falan. Evde şarj imkanı olsa bir dakka durmaz. İstanbul içi sürüş şartlarımla o kadar uyuşuyorki aslında. yeni ev site. Ama yönetim şimdilik otoparkta şarja müsade etmiyor. Ederse şöyle ev4 neden olmasın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: İstanbul içi sürüş şartlarımla o kadar uyuşuyorki aslında. Ben her arabayla gelişimde, bir daha arabayla gelmeyeceğim diyorum 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Tansu'yu bilmem ama Ali Abi alır. Almam diyorsa kesin alacaktır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: Tansu'yu bilmem ama Ali Abi alır. Almam diyorsa kesin alacaktır. Byd seal UDM-i almayı çok isterim ben. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Ali Darbaz yazdı: Byd seal UDM-i almayı çok isterim ben. yanına bile yaklaşmam, çinliden uzak dur kardeş, haklı çıktığımı görmemiş olursun. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: yanına bile yaklaşmam, çinliden uzak dur kardeş, haklı çıktığımı görmemiş olursun. Niye ki abi? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Nisan Paylaş 18 Nisan (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Tansu bence forumdaki sıradaki ful elektrikli araç sahibi sen olacaksın gibi. Her gün DM' den videolar atıyor bana. Tansu Kalafatoğlu yazdı: ev4 neden olmasın Bir gün, herkes Handeyci olacak diyorum, anlamıyorsun . 18 Nisan tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Niye ki abi? çünkü bunlar iyi günlerimiz* çinde heryer elektrikli otomobil. kendim gittiğimde gördüm. ama BYD en çok değildi. belki 10 farklı marka vardı. doğru düzgün servisi varsa bence alınır. asıl avrupa işi elektrikli sanki daha zor gibi. 18 Nisan tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Doğan Arşiray yazdı: çünkü bunlar iyi günlerimiz* çinde heryer elektrikli otomobil. kendim gittiğimde gördüm. ama BYD en çok değildi. belki 10 farklı marka vardı. doğru düzgün servisi varsa bence alınır. asıl avrupa işi elektrikli sanki daha zor gibi. Valla burada her yer BYD ve söylenene göre çok iyi araba yapıyorlar. Önerilmeme sebebi Çin'i tekel yapmamak ise amenna ama çala çala yapmayı öğrendiler. Son çıkardıkları pikap F150'nin aynısı ve kırılmıyor arazide diyorlar. Bu adamların bir sürü otobüs yapan markası var. Bkz: Yutong. Yani mekanik anlamda teknoloji problemleri yok. Şimlik hammaddeden de sıkıntı çekiyor gibi değiller. Amerikadan başka kankileri var. Doğan Arşiray yazdı: kendim gittiğimde gördüm Bu arada Çin'e nasıl vize aldın abi tavsiye versene biz ticaret yapmaya gideceğiz dedik alamadık abimle. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Çağrı Alaf yazdı: Niye ki abi? bence yarı yolda bırakıp tüyecekler, yada başka şey olacak, hızlı koşan atın... seyrek olur misali, servi yedek parça duyumlarım iyi değil, yazılım kapalı, kaza anında servis dışında yaptırman neredeyse imkansız, gerçi diğer markalarda pek iyi değil, elektrikli araba için cep telefonu gibi diyeyim, bir kez bozdunmu geçmiş olsun, benim için böyle şimdilik, helede bizim ülkede... Doğan Arşiray yazdı: çünkü bunlar iyi günlerimiz* evet ne yazıkki öyle görünüyor.... biz kendimize bakalım, yemişim arabasını... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: evet ne yazıkki öyle görünüyor.... biz kendimize bakalım, yemişim arabasını... gerçekten lazım değilse, bütçeyi sarsacak para harcamaları için çok doğru bir zaman değil bana göre de. bütçe rahatsa o ayrı. elektrikli arabayı bana firma verecekse memnuniyetle binerim, ama bu fiyatlarla satın almak pek mantıksız sanki. herhangi bir arabayı almak da aynı şey yanlış anlaşılmayayım diye ekledim. ama ticaret olacaksa mal gözüyle bakılacağından mümkündür tabi. krizlerde malda olmakda bazen kurtarıcı olabilir. mesela covid de olduğu gibi... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Çağrı Alaf yazdı: e aldın abi tavsiye versene biz ticaret yapmaya gideceğiz dedik alamadık abimle. çine gidebilmek için, gidilecek olan eyeletteki ve önceden ticari ilişkinin fatura ile kanıtlandığı bir firmanın sizin için devlet ofisinden çince ve kaşeli davet mektubu alıp göndermesi gerekiyor. ayrıca çine girecin yer de o eyalette olmalı. ben hebei şehrinde fabrika gezisi için gittim, sonra guanzghou ya uçtum. 30 günde davet mektubu çıktı. 15 günde vize aldım. 30 gün tek giriş verdiler. ayrıca ilgili firmanın gücü, ve küçük bir ilde olup olmaması da etkiliyor. başka bir firmadan yine davetiye istedim, küçük il olduğu için bir türlü davet alamadık. ancak 5 kişiye tamamlanır ve herkes de çine gidecekse turizm vizesine başvurulabiliyormuş. durum anladığım kadarı ile eyaletten eyalete değişiyor. pekinde kaldığım otelde polis beni buldu sanki göçmenmişim gibi yüz tane soru sordu.büyük rahatsızlık bence. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Doğan Arşiray yazdı: gerçekten lazım değilse, bütçeyi sarsacak para harcamaları için çok doğru bir zaman değil bana göre de. bütçe rahatsa o ayrı. elektrikli arabayı bana firma verecekse memnuniyetle binerim, ama bu fiyatlarla satın almak pek mantıksız sanki. herhangi bir arabayı almak da aynı şey yanlış anlaşılmayayım diye ekledim. ama ticaret olacaksa mal gözüyle bakılacağından mümkündür tabi. krizlerde malda olmakda bazen kurtarıcı olabilir. mesela covid de olduğu gibi... evet haklısın, bende elektrikliye karşı yada düşman değilim yanlış anlaşılmasın, ama durum hoş değil, ne olacağı belirsiz, önümüzü görmek çok zor artık... ihtiyacı olmayan için zaman sıkı durma zamanı, tabii bu sıkı durma sistem ççkmediği sürece geçerli yoksa oda boş.... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: kibriti de satmayacağım. Çocuklar büyüyünce onlara temiz eski araba arayışına gireceğime bunu veririm. Hem de ömrünü test etmiş oluruz. Sen ne biçim bi adam çıktın ya, eşine tailantı reva görürsün çocuklara capon şahini kıytırık toyotayı. Ulen para biriktirde çocuklara doğru düzgün bi miras bırak bari, korolla mı bırakacan sabiilere. Emmiden feyz al bak gitti audi aldı hiç değilse. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Doğan Arşiray yazdı: gerçekten lazım değilse, bütçeyi sarsacak para harcamaları için çok doğru bir zaman değil bana göre de. bütçe rahatsa o ayrı. elektrikli arabayı bana firma verecekse memnuniyetle binerim, ama bu fiyatlarla satın almak pek mantıksız sanki. herhangi bir arabayı almak da aynı şey yanlış anlaşılmayayım diye ekledim. ama ticaret olacaksa mal gözüyle bakılacağından mümkündür tabi. krizlerde malda olmakda bazen kurtarıcı olabilir. mesela covid de olduğu gibi... Bütceyi sarsıyorsa araba almak her zaman saçmalık. Araba sarf malzemesi arkadaşlar. Yatırım aracı değil. İhtiyaç varsa ve bedeli karşılanabiliyorsa alınır. Nakit paranın getirisinden düşük faizle kredi veriliyorsa krediyle de alınır. Arabayı aldığınızda hayat kalitenizde negatif anlamda değişiklik olacaksa almayın. (Doğan sana değil lafım) Galerici değilseniz bu işin ticaretine de hiç bulaşmayın. Her tarafı ayrı pislik. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Mertol Kip yazdı: Bütceyi sarsıyorsa araba almak her zaman saçmalık. Araba sarf malzemesi arkadaşlar. Yatırım aracı değil. İhtiyaç varsa ve bedeli karşılanabiliyorsa alınır. Nakit paranın getirisinden düşük faizle kredi veriliyorsa krediyle de alınır. Arabayı aldığınızda hayat kalitenizde negatif anlamda değişiklik olacaksa almayın. (Doğan sana değil lafım) Galerici değilseniz bu işin ticaretine de hiç bulaşmayın. Her tarafı ayrı pislik. evet bizim uşak okudu şimdi mesajı, sorun yok. kriket oynuyordum duymamışım mesajı. Mertol Kip yazdı: Sen ne biçim bi adam çıktın ya, eşine tailantı reva görürsün çocuklara capon şahini kıytırık toyotayı. Ulen para biriktirde çocuklara doğru düzgün bi miras bırak bari, korolla mı bırakacan sabiilere. Emmiden feyz al bak gitti audi aldı hiç değilse. hibrit için termofor var nesilden nesile? Ali Cihangiroğlu yazdı: evet haklısın, bende elektrikliye karşı yada düşman değilim yanlış anlaşılmasın, ama durum hoş değil, ne olacağı belirsiz, önümüzü görmek çok zor artık... ihtiyacı olmayan için zaman sıkı durma zamanı, tabii bu sıkı durma sistem ççkmediği sürece geçerli yoksa oda boş.... sistem çökerse temelin sağlam olması lazım. mesela bir tane paletli minik traktör alayım diyorum. 1ton filan ağırlığı. 350 bin tl ye satıyorlar. bahçe de kazılır, sürebilirde, iş de yapar. kullanılmış yağı koy devam et. evde dizel jeneratör var mesela. covid duyulunca alıp koymuştum... solar panel de eklemek lazım stoğa. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Mertol Kip yazdı: Sen ne biçim bi adam çıktın ya, eşine tailantı reva görürsün çocuklara capon şahini kıytırık toyotayı. Ulen para biriktirde çocuklara doğru düzgün bi miras bırak bari, korolla mı bırakacan sabiilere. Emmiden feyz al bak gitti audi aldı hiç değilse. Bataryayı tam dolu bırakacakmış 37 km menzil ufff 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts