Ali Cihangiroğlu 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Eeee boşa demiyoruz Çin e güvenilmez diye... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz atmo grup swm ile ortak üretim eskişehir’de üretime başlıyor G01 PRO modeli, Eylül 2025’te Eskişehir'de banttan inecek. -2026’da G03F, -2027’de ise MPV modeli yerli üretim programına dahil edilecek. -Çinli JAC markasına ait ilk yerli model E30X’in üretimi de yıl sonunda başlayacak. -2026’da PHEV pick-up, -2027’de ise hibrit ve elektrikli SUV modelleri üretim hattına eklenecek. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Başlığı değiştirdim o haber net değil ama. Gazeteler yazmadı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz macaristan fabrikası iptal. türkiyeye öncelik verilecekmiş Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Bu fabrika da artemadan sağlam çıktı, sürekli aç-kapa 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: macaristan fabrikası iptal. türkiyeye öncelik verilecekmiş Başlığı değiştirdim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Başlığı değiştirdim Başlık bozulacak, artema değil sonuçta 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz adamlar fabrikayı açmadan üretim kapasitesini bile arttırmış, haberiniz yok Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 14:45 Paylaş Dün saat 14:45 fabrika işi yattı diyorlar. çin zaten en ucuz üretimi yapıyor. Başka yerde fabrika açmak hiç içlerine sinmiyor. Vergi savaşlarına karşı avrupa’da fabrika açma işine yanaşmıyorlar. çin abd ve çin ab arasında bazı yumuşama ibareleri var. Eğer mali savaşta anlaşmalar olursa fabrika işi komple yatar. zaten psa da burayı bırakıp fas’a ağırlık verdi Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:04 Paylaş Dün saat 15:04 Macara yaptı zaten yatırımı. Devlet bugüne kadarki teşvik nedeniyle oluşan kamu zararını tazmin etmeli. 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Bu fabrika da artemadan sağlam çıktı, sürekli aç-kapa Bu fikrim yine değişmedi, aynı artema gibi, aç-kapa, aç-kapa hiç bir şey olmuyor. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Cherry için de Samsun da yer hemen hemen belli olmuş diye duydum. Tabi bu konjonktürde yatırım yapılır mı yapılmaz mı bekleyip göreceğiz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Başka yerde fabrika açmak hiç içlerine sinmiyor. başka yerde aynı maliyet i,le üretimi yapamaz ama, teknik değil sebebi başak Yorum bağlantısı
Recommended Posts