Ali Cihangiroğlu 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Eeee boşa demiyoruz Çin e güvenilmez diye... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz atmo grup swm ile ortak üretim eskişehir’de üretime başlıyor G01 PRO modeli, Eylül 2025’te Eskişehir'de banttan inecek. -2026’da G03F, -2027’de ise MPV modeli yerli üretim programına dahil edilecek. -Çinli JAC markasına ait ilk yerli model E30X’in üretimi de yıl sonunda başlayacak. -2026’da PHEV pick-up, -2027’de ise hibrit ve elektrikli SUV modelleri üretim hattına eklenecek. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Başlığı değiştirdim o haber net değil ama. Gazeteler yazmadı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce macaristan fabrikası iptal. türkiyeye öncelik verilecekmiş Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Bu fabrika da artemadan sağlam çıktı, sürekli aç-kapa 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: macaristan fabrikası iptal. türkiyeye öncelik verilecekmiş Başlığı değiştirdim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Başlığı değiştirdim Başlık bozulacak, artema değil sonuçta 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce adamlar fabrikayı açmadan üretim kapasitesini bile arttırmış, haberiniz yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts