İçeriğe Yönlendir

Huawei Gt3 ve Firma İle Yaşadıklarım; Kimse Almasın

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Evren Barış Özbek
(düzenlendi)
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

ne kadar güzel haber bu 

saatimi evde kutusunda çekmecede bekletiyorum. uygun fiyatlı tamir edecek bir yer bulamadım. aslıda kasası kırık bir tane bulsam işimi görecek ama onu da bulamadım

sağında solunda tanıdıklarında camı kırık kasası kırık atıl duran saati olan tanıdık yok mu kimsede uygun fiyatlı bir şeyler bulup almak istiyorum. şimdilik mekanik saat kullanıyorum gerçi bunlara da alıştım gibi ama gene de aktif hale getirmek isterim saatimi 

Senin problemin de en kısa zamanda çözülsün inşallah. 

Aliexpress e baktın mı hiç?

Yedek parça oluyor.

tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

bildiğiniz üzere huwai ile yaşadığım servis nedenleri ile saatimden çok memnun olmama rağmen almayı düşünmüyorum

Samsung galaxy watch 7 44 mm alınırmı tavsiye edermisiniz kullanan var mı 

image.png.671fc6f819bf66449d66120d85ee994b.png 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

yok mu bu saat için yorum yapabilecek bir kişi

@Selçuk Bakış türkcell pasaj da saatin fiyatı uygun ancak satıcı xxx iletişim diye görünüyor bu konu hakkında bilgin var mı

pasajda bulunan firmalar Türkcell güvencesinde mi 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

yok mu bu saat için yorum yapabilecek bir kişi

@Selçuk Bakış türkcell pasaj da saatin fiyatı uygun ancak satıcı xxx iletişim diye görünüyor bu konu hakkında bilgin var mı

pasajda bulunan firmalar Türkcell güvencesinde mi 

N11 gibi Abi, ağırlıklı Turkcell mağazası ama dışarıdan iş yapan mağazalarda var. Turkcell mağazası olma ihtimali çok yüksek

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

bendeki pro olanı ama olsun, aynı sayılırlar, 2 seneyi geçti, sıfır sorun, tepe tepede kullanıyorum, pil hala 15 güne yakın gidiyor... ha dur bak, akrabamdada var gt3 olanı, oda sorun yaşamadı, gayet memnun...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

bendeki pro olanı ama olsun, aynı sayılırlar, 2 seneyi geçti, sıfır sorun, tepe tepede kullanıyorum, pil hala 15 güne yakın gidiyor... ha dur bak, akrabamdada var gt3 olanı, oda sorun yaşamadı, gayet memnun...

ali abi sen karıştırdın galiba ben huawei gt 3 olan ile sorun yaşadım bu konu onun için açılmıştı. tekrar almayı düşünmüyorum. dediğin gibi bende tepe tepe kullandım havuza girdim su aldı servise gönderdim tamir için benden iki saat parası talep ettiler bende onun için almak istemiyorum 

benim şu an sorduğum saat samsung galaxy watch 7 44 mm olan bunun için yorum istiyorum

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Sani Gerşon yazdı:

bir arkadaşım yeni aldı daha. bir sorayım, yazayım

fiyat bilgisi de öğrenebilirmisin

medimark

image.png.96dad8070a5d1fba579108e388beac11.png

Teknosa terminal iletişim diye bir yer kendi sitesi değil

image.png.21c7560d984082c7e7334931d2608dbf.png

türkcell pasaj gene terminal iletişim

image.png.d629d23aed3ea0492ee8a6feea7eb82d.png

samsung kendi sitesi 

image.png.70f6a5009cf4e2a5b089876b5987d1e4.png

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

medimark

image.png.21c7560d984082c7e7334931d2608dbf.png

samsung kendi sitesi 

Bizim bebe 40mm olanını kullanıyor. Çok kullanışlı güzel bir saat ama her gün şarj etmekten sıkılmayacaksan al . Huawei gibi değil şarjları bilgin olsun . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

sen yine Huawei al bence. Samsung ile kim bilir neler yaşayacaksın ileride.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

medimark

samsung kendi sitesi 

Kendisi bir kampanya ile 3500TL gibi bir rakama aldı. Hepsiburada'nın lansman kampanyasından faydalandı.

Alet çok hızlı ama her gün şarj ediyorum dedi. 40mm olanı kullanıyormuş. 44 olanla belki 2 gün gider pili dedi.

Ben yine Huawei öneriyorum :) 14 gün şarj başka bir saatte yok valla.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

benim gt3 pro arıza yaptı gönderdim ana kart arızalı dediler ama ücretsiz değiştirip gönderdiler ne de olsa onlar da başkanlarına hürmet ediyorlar samsung a gelince o hatayı 1 defa yaptım bir daha yapmam şarjı hepsinden beter

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Serhat Işık yazdı:

sen yine Huawei al bence. Samsung ile kim bilir neler yaşayacaksın ileride.

daha mı kötü diyorsun 

samsung diz üstü bilgisayar kullandım hiç sorun yaşamadım. (bir kere ekran değiştirdim sadece)

yaklaşık 8 yıl note 4 kullandım hiç sorun yaşamadım

3 yıldır note 20 kullanıyorum gene hiç sorun yaşamadım 

tabi servis ihtiyacı bir kere bilgisayarın ekran değişimi için lazım oldu onda da sorun yaşatmadılar. 

Fatih Keskin yazdı:

benim gt3 pro arıza yaptı gönderdim ana kart arızalı dediler ama ücretsiz değiştirip gönderdiler ne de olsa onlar da başkanlarına hürmet ediyorlar samsung a gelince o hatayı 1 defa yaptım bir daha yapmam şarjı hepsinden beter

garanti süresi içerisinde mi arızalandı yoksa garanti bittikten sonra mı benim ücretle ilgili bir sorunum yok tabiki garantisi bitmiş üründe fiyat talep edecekler tek takıldığım yer saatin 2 katı fiyat istemeleri 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

daha mı kötü diyorsun 

samsung diz üstü bilgisayar kullandım hiç sorun yaşamadım. (bir kere ekran değiştirdim sadece)

yaklaşık 8 yıl note 4 kullandım hiç sorun yaşamadım

3 yıldır note 20 kullanıyorum gene hiç sorun yaşamadım 

tabi servis ihtiyacı bir kere bilgisayarın ekran değişimi için lazım oldu onda da sorun yaşatmadılar. 

garanti süresi içerisinde mi arızalandı yoksa garanti bittikten sonra mı benim ücretle ilgili bir sorunum yok tabiki garantisi bitmiş üründe fiyat talep edecekler tek takıldığım yer saatin 2 katı fiyat istemeleri 

garantisi geçeli 2 sene olmuştu ilgi mükemmeldi  gt10 çıksın onu bile alırım

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Fatih Keskin yazdı:

garantisi geçeli 2 sene olmuştu ilgi mükemmeldi  gt10 çıksın onu bile alırım

benim saati sana gönderiyim mi tamir ettir benim için bende kurtulayım :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

daha mı kötü diyorsun 

Kötülüğünden diye değil. samsung saat alıp da servis ile mutlaka sorun yaşayan olmuştur. ama en kötüsü pil ömrü çok az. sadece 1 yada 1.5 gün. bu bile huawei almaya değer bence.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Serhat Işık yazdı:

Kötülüğünden diye değil. samsung saat alıp da servis ile mutlaka sorun yaşayan olmuştur. ama en kötüsü pil ömrü çok az. sadece 1 yada 1.5 gün. bu bile huawei almaya değer bence.

dur kafamı karıştırma zaten kendimi zor ikna ediyorum bir gün şarj süresimi olur diye. 

huawei almaya değer mi düşündürücü çünkü hala çok kızgınım onlara saatin güncel fiyatının iki katı tamir fiyatı çıkarttılar hala kabul etmek istemiyorum 

onların söylediği fiyata iki tane sıfır saat alabilirken onlar garantisi bitmiş saatimi tamir etmek için o fiyatı verdiler 

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

artık top sende Mehmet. En güzel kararı kendin verirsin zaten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Pideye kızıp yorgan yakmak olur mu onun hesabını yapmak lazım. Millet VW ye kızıp yine VW alıyor mesela :D

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ali abi sen karıştırdın galiba ben huawei gt 3 olan ile sorun yaşadım bu konu onun için açılmıştı. tekrar almayı düşünmüyorum. dediğin gibi bende tepe tepe kullandım havuza girdim su aldı servise gönderdim tamir için benden iki saat parası talep ettiler bende onun için almak istemiyorum 

benim şu an sorduğum saat samsung galaxy watch 7 44 mm olan bunun için yorum istiyorum

pardon karıştırmışım hakikaten, ben hala huveydeyim :rolleyes:

samsung saat almam, sana o kadar diyim, hiiiç işim olmaz, sanırım net olmuştur...

Metin Akbal yazdı:

Pideye kızıp yorgan yakmak olur mu onun hesabını yapmak lazım. Millet VW ye kızıp yine VW alıyor mesela :D

bizim Millete has bir özelliktir bu, bile bile zopaya doyum olmaz bizde :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Gozunu sevdiimin seiko'su. Babamin sunnetimde aldigi seiko5 hala calisiyor. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Gozunu sevdiimin seiko'su. Babamin sunnetimde aldigi seiko5 hala calisiyor. 

hah bak şimdi oldu işte, bendekide çalışıyor, hatta daha yeni seriside var banamısın demiyor, ömürlük alet vallahi...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...