Emin Önal Pazartesi 14:42 Paylaş Pazartesi 14:42 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: dur kafamı karıştırma zaten kendimi zor ikna ediyorum bir gün şarj süresimi olur diye. Olmaz abi. sıkılıyorsun sonra. ben şahsen artık takmamaya başladım başkandan aldığım samsungu. Fatih Keskin yazdı: samsung a gelince o hatayı 1 defa yaptım bir daha yapmam şarjı hepsinden beter huavey ile takaslayalım bendekini 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 19:16 Paylaş Pazartesi 19:16 Mertol Kip yazdı: Gozunu sevdiimin seiko'su. Babamin sunnetimde aldigi seiko5 hala calisiyor. Beyaz kadran rakamlar roma rakamı mı Emin Önal yazdı: Olmaz abi. sıkılıyorsun sonra. ben şahsen artık takmamaya başladım başkandan aldığım samsungu. huavey ile takaslayalım bendekini Olur akşam paraları hazırla he bi de anahtar şeysi vardı 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 21:16 Paylaş Pazartesi 21:16 Fatih Keskin yazdı: akşam çarşambaya kaldım ben Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 03:38 Paylaş Dün saat 03:38 Fatih Keskin yazdı: Beyaz kadran rakamlar roma rakamı mı siyah zeminliler daha pahali oldugu icin o donem satilanlarin buyuk cogunlugu kemik beyazi zemine sahiptir, birazda gumus gri renkli olan vardi. Benimkinde roma rakami yok, cizgili. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 09:20 Yazar Paylaş Dün saat 09:20 Serhat Işık yazdı: sen yine Huawei al bence. Samsung ile kim bilir neler yaşayacaksın ileride. Sani Gerşon yazdı: Kendisi bir kampanya ile 3500TL gibi bir rakama aldı. Hepsiburada'nın lansman kampanyasından faydalandı. Alet çok hızlı ama her gün şarj ediyorum dedi. 40mm olanı kullanıyormuş. 44 olanla belki 2 gün gider pili dedi. Ben yine Huawei öneriyorum 14 gün şarj başka bir saatte yok valla. Fatih Keskin yazdı: benim gt3 pro arıza yaptı gönderdim ana kart arızalı dediler ama ücretsiz değiştirip gönderdiler ne de olsa onlar da başkanlarına hürmet ediyorlar samsung a gelince o hatayı 1 defa yaptım bir daha yapmam şarjı hepsinden beter Serhat Işık yazdı: Kötülüğünden diye değil. samsung saat alıp da servis ile mutlaka sorun yaşayan olmuştur. ama en kötüsü pil ömrü çok az. sadece 1 yada 1.5 gün. bu bile huawei almaya değer bence. Metin Akbal yazdı: Pideye kızıp yorgan yakmak olur mu onun hesabını yapmak lazım. Millet VW ye kızıp yine VW alıyor mesela Ali Cihangiroğlu yazdı: pardon karıştırmışım hakikaten, ben hala huveydeyim samsung saat almam, sana o kadar diyim, hiiiç işim olmaz, sanırım net olmuştur... bizim Millete has bir özelliktir bu, bile bile zopaya doyum olmaz bizde Emin Önal yazdı: Olmaz abi. sıkılıyorsun sonra. ben şahsen artık takmamaya başladım başkandan aldığım samsungu. huavey ile takaslayalım bendekini şimdi bu kadar uyarı var iyice kafamı karıştırdınız. ne yapacağım ben Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 09:27 Paylaş Dün saat 09:27 (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: şimdi bu kadar uyarı var iyice kafamı karıştırdınız. ne yapacağım ben zamzung alma. huavey zaten almazsın. geriye ısırılmış elma kalıyor Dün saat 09:28 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Dün saat 10:04 Paylaş Dün saat 10:04 Metin Akbal yazdı: Pideye kızıp yorgan yakmak olur mu onun hesabını yapmak lazım. Millet VW ye kızıp yine VW alıyor mesela bi dakka burasi cokomelli, kavurma kasar mi, kusbasi kasar mi? 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Dün saat 10:10 Paylaş Dün saat 10:10 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: şimdi bu kadar uyarı var iyice kafamı karıştırdınız. ne yapacağım ben tabii ki Apple alacaksin Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 10:27 Paylaş Dün saat 10:27 Erdem Doğan yazdı: bi dakka burasi cokomelli, kavurma kasar mi, kusbasi kasar mi? Ben cenaze pidesini severim Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 10:39 Paylaş Dün saat 10:39 Sani Gerşon yazdı: Apple'ın da şarjı 1 gün. huavey candır @Mehmet Kazancıoğluen azından şarj konusunda. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 10:48 Paylaş Dün saat 10:48 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: şimdi bu kadar uyarı var iyice kafamı karıştırdınız. ne yapacağım ben Alma en iyisi 😁 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Dün saat 11:27 Paylaş Dün saat 11:27 Sani Gerşon yazdı: Apple'ın da şarjı 1 gün. yoo ultra 2 kullaniyorum 3 gun gidiyor Emin Önal yazdı: huavey candır @Mehmet Kazancıoğluen azından şarj konusunda. sadece sarj konusunda desek daha mi dogru 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 11:58 Yazar Paylaş Dün saat 11:58 Emin Önal yazdı: zamzung alma. huavey zaten almazsın. geriye ısırılmış elma kalıyor ısırılmış elma için telefonum uygun değil bir de onu değişmem lazım, ama oda şarj konusunda pek başarılı değil ki Erdem Doğan yazdı: tabii ki Apple alacaksin telefonuda mı değişeyim Sani Gerşon yazdı: Apple'ın da şarjı 1 gün. şarj aynı evet 1 gün ise Emin Önal yazdı: huavey candır @Mehmet Kazancıoğluen azından şarj konusunda. evet o konuda haklısın şarjı iyi gidiyor Erdem Doğan yazdı: yoo ultra 2 kullaniyorum 3 gun gidiyor ultra 2 fiyatı biraz yüksek benim saat için ayıracağım bütçeye göre Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Dün saat 12:10 Paylaş Dün saat 12:10 Hocam eski bir samsung kullanıcısı olarak diyorum ki şarjına yetişemezsin. Yazılım olarak çoğu yerde Huawei'ye 5 basar ama o şarj adamı bitiriyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 12:17 Yazar Paylaş Dün saat 12:17 Cihat Küçükay yazdı: Hocam eski bir samsung kullanıcısı olarak diyorum ki şarjına yetişemezsin. Yazılım olarak çoğu yerde Huawei'ye 5 basar ama o şarj adamı bitiriyor. aha bir tane daha alma diyen çıktı bu gidişle ben saat almayacağım veya gidip eski saatimden alacağım yok yok almayacağım 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık Dün saat 13:22 Paylaş Dün saat 13:22 al al. beğenmezsen buradan satışa çıkarırsın. bu kadar tavsiye edenlerden biri alır illaki senden 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 13:42 Paylaş Dün saat 13:42 Serhat Işık yazdı: al al. beğenmezsen buradan satışa çıkarırsın. bu kadar tavsiye edenlerden biri alır illaki senden buradan bir şey satılabiliyormu?! 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Doğan Arşiray yazdı: buradan bir şey satılabiliyormu?! W204 facelift istenmi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Doğan Arşiray yazdı: buradan bir şey satılabiliyormu?! Ben eski saatimi buradan almıştım Serhat Işık yazdı: al al. beğenmezsen buradan satışa çıkarırsın. bu kadar tavsiye edenlerden biri alır illaki senden Beğenme sorunu yokki firmaya kızgınlık var Yorum bağlantısı
Serhat Işık 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Fatih Keskin yazdı: W204 facelift istenmi Ben isterem... Doğan Arşiray yazdı: buradan bir şey satılabiliyormu?! zamanlamayı iyi yapmak lazım. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Beğenme sorunu yokki firmaya kızgınlık var güzelce bir abdest al. yangını bir söndür. tekrardan dene. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fatih Keskin yazdı: W204 facelift istenmi Olur valla? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Serhat Işık yazdı: güzelce bir abdest al. yangını bir söndür. tekrardan dene. Allaha şükür abdestimizden şüphemiz yok ama tazelemek iyi olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Emin Önal yazdı: zamzung alma. huavey zaten almazsın. geriye ısırılmış elma kalıyor ona hiç bakma, onun devri biteli çok oldu unutmadan, bu bir saat, ana fonsiyonunu unutma, üstüne sağlık uygulamalarını koy (ki huvey bu konuda çok iyidir) ve sağlamlık titanyum falanda şerbeti olsun, deli pil ömrüde ekle bitti, gerisi sadece makyaj, boşver, o yüzden en ideali hala bence Huvey Pro seviye oyuncaklar. 5 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts