Doğan Arşiray 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Çağlar Bayur yazdı: düşün bir de capon atmosferikle gezen var hala bu devirde nası ya öyle birşey varmı hala? sx4 filan mesela? 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 28 Ocak Paylaş 28 Ocak (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: düşün bir de capon atmosferikle gezen var hala bu devirde Ben geziyorum abi günlük 10 km yol yapıyorum bana atmosferik yeterli geliyor,dizelden sonra tek aradığım tork,o da yıllardır kullandığım dizel araçlardan olsa gerek,çok da memnunum. 28 Ocak tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Çağlar Bayur yazdı: düşün bir de capon atmosferikle gezen var hala bu devirde 1200 devirde 120 ile gidiyor ama fotosu var Oranlarsak 5000 devirde 500 km/h 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Fatih Uzun yazdı: tek aradığım tork, daha ne olsun egea candır mjet 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Çağlar Bayur yazdı: düşün bir de capon atmosferikle gezen var hala bu devirde hangi devirde? Sıfır diye foto attık ya Çağlar Bayur yazdı: daha ne olsun egea candır mjet 4sn’de vites düşürmesine katınca anlamı kalmıyor ama Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:16 Paylaş Dün saat 09:16 1,3 milyondan satışa çıkacak deniyor 160kw-350nm ve 350+menzil, 52kwh pil 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 09:23 Paylaş Dün saat 09:23 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1,3 milyondan satışa çıkacak deniyor 160kw-350nm ve 350+menzil, 52kwh pil Direk alabiliyor muyuz Sıra çekiliş oluyor mu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:35 Paylaş Dün saat 09:35 Mustafa Tüfekçi yazdı: Direk alabiliyor muyuz Sıra çekiliş oluyor mu ön sipariş açılacakmış yakında bu fiyata çok rağbet olur gibi duruyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:54 Paylaş Dün saat 09:54 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1,3 milyondan satışa çıkacak deniyor Sanmam.. Öyle olursa alırız. Xiaomi kaça gelecek acaba. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 10:03 Paylaş Dün saat 10:03 Mehmet Ozyurek yazdı: Sanmam.. Öyle olursa alırız. Xiaomi kaça gelecek acaba. Kalitesi muthis onlarin. Yerinde gördüm. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 10:54 Paylaş Dün saat 10:54 Araba alma durumum olsa, bu tarz bir araç bakıyorsam 1,3 milyonluk vaya 1,4 milyonluk togg’u direkt tercih ederdim. bence bu işin milli olayı da var. avrupa’da nasıl tesla satışları dibi gördü, değerlendirmek lazım. T10x fiyatıyla eleştirilmişti ama diğer yeni markalar gibi ilk amaç pahalıdan para kazanıp ucuz otomobil üretmekti. Onu başarırlarsa ve devamında üretimi ucuzlatırlarsa ciddi satıcı olur bence 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 11:37 Paylaş Dün saat 11:37 Mehmet Ozyurek yazdı: Sanmam.. Öyle olursa alırız. Xiaomi kaça gelecek acaba. Doğu Türkistan'daki Türk'lere eziyet eden Çin'e sağlam desteği varmış bu konuda.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 12:43 Paylaş Dün saat 12:43 Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupa’da nasıl tesla satışları dibi gördü, Rakipleri çok geç girdi piyasaya. Girince de haliyle Tesla düştü. Ben almayada olsam. Id4, Opel vs varken Tesla almazdım. Ama yoksa Tesla alırdım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 12:51 Paylaş Dün saat 12:51 Tam klima acacakken reklam gelmesi hoş olmaz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 13:37 Paylaş Dün saat 13:37 Mehmet Ozyurek yazdı: Rakipleri çok geç girdi piyasaya. Girince de haliyle Tesla düştü. Ben almayada olsam. Id4, Opel vs varken Tesla almazdım. Ama yoksa Tesla alırdım. insanlar arabanın etiketini değiştirip sürdü. Tesla aracını satılığa çıkaran çok fazla oldu. Piyasaya girip girmemesi değil konu. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: T10x fiyatıyla eleştirilmişti ama diğer yeni markalar gibi ilk amaç pahalıdan para kazanıp ucuz otomobil üretmekti. Sende yedin 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Sende yedin diğer otomobil markalarının hikayelerine bakınca hepsi aynı şeyi yapmış. Tesla, lotus, ferrari, genessis, polestar vb. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: diğer otomobil markalarının hikayelerine bakınca hepsi aynı şeyi yapmış. Tesla, lotus, ferrari, genessis, polestar vb. Tansu eğer şaka yapmıyorsan sana diyeceğim bir şey yok 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mertol Kip yazdı: Sende yedin insanlar opel’den sürekli şikayet ederken ve servislerin ilgilenmemesinden muzdaripken hala satabiliyorsa buna da inanmak absürd olmamalı Yorum bağlantısı
Recommended Posts