İçeriğe Yönlendir

TOGG T10F Tanıtıldı

Ahmet Kaleli

Recommended Posts

Doğan Arşiray
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Pusudayım lansmandan sıfır faizli alıp biraz tecrübe etmeyi düşünebilirim.

Kışı geçirip ısı pompası ile ayazı atlatırız.

togg kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz yiğenem. :P  müthiş ciddi bir kredi olsa alınır. yoksa arab afilan almaya gerek yok. ben sadece peşin fiyatına taksitli şeyler alıp enflasyona ezdiriyorum.

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

. Kiralama şirketleri de ciddi sayıda alır

hiç filo araç kullanıcısı ile çay içtin mi? 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

hiç filo araç kullanıcısı ile çay içtin mi? 

kullanıcısı değil ama finansçısıyla içtim. Şirket egea’ya binerken kendi passat biniyordu :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kullanıcısı değil ama finansçısıyla içtim. Şirket egea’ya binerken kendi passat biniyordu :) 

3 ayaklıdır filo arabası işi, parayı finansçı öder, sev idaryi sorumlusu yapar, bir başkası da kullanır. kullanlar da aynı arabayı 2-3-4- kişi bile kullanabilir, iş kullanıcı da biter, hiçbir 2-3-4- lü kullanıcı 8 saat şarjı beklmez, paylaşmaz birbiri üstüne atar, altta kavga çıkarsa sorumlu rahat etmez, sorumlu rahat etmez ise finansçının hayatı zehir olur, fifansçı da kendi parasını harcamadığı için durduk yere dert sahibi olmak istemez, gelsin turbo benzinliye çıkar bu yolun sonu

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

3 ayaklıdır filo arabası işi, parayı finansçı öder, sev idaryi sorumlusu yapar, bir başkası da kullanır. kullanlar da aynı arabayı 2-3-4- kişi bile kullanabilir, iş kullanıcı da biter, hiçbir 2-3-4- lü kullanıcı 8 saat şarjı beklmez, paylaşmaz birbiri üstüne atar, altta kavga çıkarsa sorumlu rahat etmez, sorumlu rahat etmez ise finansçının hayatı zehir olur, fifansçı da kendi parasını harcamadığı için durduk yere dert sahibi olmak istemez, gelsin turbo benzinliye çıkar bu yolun sonu

Bunlar basit şeyler. Artık şöförlerin hızlanma yavaşlama ivmeleri bile kayıt altında. Yazılımla ana bilgisayarda kim park ettiğinde ne kadar şarjla bırakmış gözükür. Çözülür yani. Çoğunda bir araba bir kişide kalıyor zaten

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Ciddi bir fiyat avantaji yoksa ben elektrikli araba kiralamam.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bunlar basit şeyler.

şimdinin milyon maaşlı ceoları nasıl kavga ederler inanamassın bir filo aracı için....

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yazılımla ana bilgisayarda kim park ettiğinde ne kadar şarjla bırakmış gözükür.

onu kontrol eden İK cı kendisini ertesi gün kapı önünde bulur, bunlar kitapta yazmaz yutupta anlatılmaz 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mertol Kip yazdı:

Ciddi bir fiyat avantaji yoksa ben elektrikli araba kiralamam.

0 100 u 15 sn olan citrien filan bence super olur plasiyerler icin. Endustride bu kadar uyuz oldugum bir sofor profili yok. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Doğan Arşiray yazdı:

0 100 u 15 sn olan citrien filan bence super olur plasiyerler icin. Endustride bu kadar uyuz oldugum bir sofor profili yok. 

Uyuz olduklarina elektrikli vermekte ayip ama :)

Uzun donem kiralama icin yazmadim ben. Bir yere tatile gittin, zaten 3-5 gun gibi sinirli zamanin var dusunecegim son sey yakit masrafi olur. Uzun donemde elektrikliden baska sey vermezdim. Sirket arabasindan mazot cekip arabasina koyan ust duzey yonetici gordu bu gozler. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...