Çağlar Bayur Dün saat 16:49 Paylaş Dün saat 16:49 Mertol Kip yazdı: Kulaklarinda cumlelerin gibiyse duyduysan da anlamamissindir. olaiblir, ben hiç bir ev alımından soıraki gün pişmanlık duymadım, herhalde kendimi anlama yetim vardır? Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 18:02 Paylaş Dün saat 18:02 Çağlar Bayur yazdı: olaiblir, ben hiç bir ev alımından soıraki gün pişmanlık duymadım, herhalde kendimi anlama yetim vardır? Len ne dedigini anlamadim diyom anlamadim aloooo, ne aliniyon Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mertol Kip yazdı: Len ne dedigini anlamadim diyom anlamadim aloooo, ne aliniyon mal iyidir alınır diom, alan pişman olmaz, rıhtımdayım ne alınacam, mavi donum da hazır ama gebzede yasakmış Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mavi donum da hazır Bence bunu bilmesek de olurdu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Len ne dedigini anlamadim diyom anlamadim aloooo, ne aliniyon Zengince konuşuyor bazen dekoder gerekiyor. Yada şotanın tercümanı gibi @Erdem Doğan i çağırıyom ben 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Zengince konuşuyor bazen dekoder gerekiyor. Yada şotanın tercümanı gibi @Erdem Doğan i çağırıyom ben Almanca yazarsa sifresini cozebilirim ama konusursa zor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Erdem Doğan yazdı: Almanca yazarsa sifresini cozebilirim ama konusursa zor alman da anlamaz. temasla iletişim kuruyormuş Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: alman da anlamaz. temasla iletişim kuruyormuş Almancayi video kasetlerden öğrendi ondan agshsjsjs 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bu arada t10f’i almanya’ya götürüp sokaklarda gezdirmişler. Sanırım reklam filmi için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Bence bunu bilmesek de olurdu toplum hazır değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts