İçeriğe Yönlendir

TOGG T10F Tanıtıldı

Ahmet Kaleli

Recommended Posts

Ali Gök

keşke elektrikli ticari araç yapsalar çif kabin pikap. güneşin alnında beklerken aç klimayı uyu içinde vs süper olur alırım

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Ş

Selim Bilgin yazdı:

Teknikten bağımsız 22 AC ile şarj olmasını isterdim arabamın. Gerektiğinde 2 saatte dolar. DC’ye ihtiyaç azalır ama demek ki feasible değil şu an. 

Bence en büyük sorun PHEV’ler. Şarj alım hızları düşük. Bataryaları küçük. Bizim sitedeki şarjlarda önünden ne zaman geçsem bir kaç tane byd filan var onlar takılı. Boşa işgal ediyorlar. 

Şu da olabilir dc itelemek daha karlı olabilir trugo vs ac ile ugraşmayalım demiş olabilirler. Çay yok latte var hesabı. 

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Çağlar Bayur yazdı:

bu korelasyondaki %10 luk sapmanın kaynağını bir anlayabilsem

Mehmet Ozyurek yazdı:

52 ile 335 giden 88 ile 565 gitmeli. 
Testi Ali yapıp menzilde 623 ü tutturmuş. 

Hesaplamadım, büyük batarya oransal artmıyorsa negatif bir km kaybı varsa sebebi ağırlıktır diye düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Onur Demir yazdı:

Hesaplamadım, büyük batarya oransal artmıyorsa negatif bir km kaybı varsa sebebi ağırlıktır diye düşünüyorum. 

Aksine. Daha ağır batarya ile daha uzağa gitmiş. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mehmet Göktürk yazdı:

Ş

Şu da olabilir dc itelemek daha karlı olabilir trugo vs ac ile ugraşmayalım demiş olabilirler. Çay yok latte var hesabı. 

Trugo'ya çok laf etmiyorum artık, Anadolu'da dolaşınca Togg ve Trugo yatırımı olmasa Türkiye'de EV işi bu kadar yaygınlaşamazmış dedim. Çoğu yerde sadece Trugo var adam akıllı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Selim Bilgin yazdı:

Trugo'ya çok laf etmiyorum artık, Anadolu'da dolaşınca Togg ve Trugo yatırımı olmasa Türkiye'de EV işi bu kadar yaygınlaşamazmış dedim. Çoğu yerde sadece Trugo var adam akıllı.

Yok yok öyle değil. AC kurulum yerine DC kuralım zaten deniyor olabilir. Vatandaş bazında ise 22kw "bence" yangın sebebi olabilir. 

Trugo iyi sonuçta elektrik satıyor. Becerbilseler TOGG a az bi indirimli olsa süper olur. 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Gök yazdı:

keşke elektrikli ticari araç yapsalar çif kabin pikap. güneşin alnında beklerken aç klimayı uyu içinde vs süper olur alırım

Ben traktor icin aynisini dusunuyorum. Yapiyor bi Turk firmasi hatta avrupa.tip onay falan da aldi ama yayilmasi lazim. 

Mehmet Ozyurek yazdı:

F için uygun kredi koşulları oluşursa. 
Satılık Qashqai 

Sende arabayi gozden cikarttin ota kila satilik kaskay yazip duruyon. 

Selim Bilgin yazdı:

Teknikten bağımsız 22 AC ile şarj olmasını isterdim arabamın. Gerektiğinde 2 saatte dolar. DC’ye ihtiyaç azalır ama demek ki feasible değil şu an. 

Bence en büyük sorun PHEV’ler. Şarj alım hızları düşük. Bataryaları küçük. Bizim sitedeki şarjlarda önünden ne zaman geçsem bir kaç tane byd filan var onlar takılı. Boşa işgal ediyorlar. 

Camına kiskanc ezik yaz

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

çinde kesin vardır 800 küsrü üretici var

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Ali Gök yazdı:

ısparta da sürekli elektrikli transit görüyorum kapalı kasa ford logosunun oradan şarj oluyordu..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-ford-otokoc-2.el-samsun-2023-ford-transit-350l-elektrikli-1267196636/detay

240 km menzil varmış full şehirçi çalışan işletme için 200km gitse deli karlıdır

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

11 kw ı avrupa birliği ülkeleri istedi

çünkü avrupa ülkelerinde elektrik alt yapısı yaşlı maalesef

22 kw ciddi bir yük getiriyor

11 kw çıkartırsanız teşvik vereceğiz diye diye 11 kw standart oldu artık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mertol Kip yazdı:

Ben traktor icin aynisini dusunuyorum. Yapiyor bi Turk firmasi hatta avrupa.tip onay falan da aldi ama yayilmasi lazim. 

Sende arabayi gozden cikarttin ota kila satilik kaskay yazip duruyon. 

Camına kiskanc ezik yaz

Satlık a3

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...