İsa Acar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: TOGG T10F V1 1.862.000 TL TOGG T10F V1 2.172.000 TL TOGG T10F V2 2.363.000 TL Sağlam bir küfretmek geçti içimden, sonra dedim ki: kendine gel, ne yapıyorsun! Belki de etmişimdir, içimden geçeni kim bilecek ki? 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İsa Acar yazdı: Sağlam bir küfretmek geçti içimden, sonra dedim ki: kendine gel, ne yapıyorsun! Belki de etmişimdir, içimden geçeni kim bilecek ki? Bunu alacak olan yeni nesil "Türkiyeli" tayfanın para problemi yok. Kendileri A8 eşleri GLB kullanır. Bunu da alıverirler. Kopuk yaşıyorlar umarım bi yerde bu filim kopar düzeliriz. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: umarım bi yerde bu filim kopar düzeliriz. Biri gelir çöker. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce şu alet için 100 bin lira bulamadık . herkes hede hödö yapıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sesli izleyemedim. .çizgi mi takip ediyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sesli izleyemedim. .çizgi mi takip ediyor? yok yola göre ve haritaya göre gidiyor kaldırım kenarı referans daha çok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: yok yola göre ve haritaya göre gidiyor kaldırım kenarı referans daha çok. Tebrikler hocam.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Mertol Kip yazdı: Biri o eksik akıllıya 32 amper i 25 amper sigortadan çekemeyeceğini Bence yanlış anladınız, aracı 25 A ya sınırlanmış olarak anladım ben. Sigorta kaç Amper okunmuyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts