Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Amerika petrolü rusyadan ve irandan alma diye sıkıştırınca olacakları merak ediyoruz ben pillimi alacağım, onumu ima ediyorsun şimdi Çağlar Bayur yazdı: lpg li mi Oooo net menzil 1500 km. 5 d. da dolum, tam pilli killer 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Siparişler patlamış. Şimdiden aylar sonrasına sarkacak derecede patlamış diye haber okudum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Togg T10F için oluşturulacak yeni siparişlerde tahmini teslimat tarihleri şu şekilde: Togg T10F V1 Kısa Menzil: Ekim-Kasım Togg T10F V1 Uzun Menzil: Kasım-Aralık Togg T10F V2 Uzun Menzil: Eylül-Ekim ilk sipariş veren eylül 16’da alabiliyorsa ve günlük üretim ciddi rakamlardaysa güzel satış olmuş. Devamı gelmeyebilir Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Gök yazdı: şarj işini anlamamda 1000 km de anca mazot bitiyor lambası yakan mondeo flan var Dolumu 3 dk. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Dolumu 3 dk. Evde doluyor mu Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Evde doluyor mu iyi ve kötü yönleri olabilir tabi . Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: lpg li mi Ineklerin cikarttigi metan ozon tabagasini deliyor diyorlar. Ali Cihangiroğlu yazdı: 1000 km aboo, birde 5 dk. dolsun sıradayım Gonlu olmayan yenigelin yerim dar yenim dar dermiş. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Ineklerin cikarttigi metan ozon tabagasini deliyor diyorlar. Gonlu olmayan yenigelin yerim dar yenim dar dermiş. ilkel pillerle olmaz bu işler, olsun yer buluruz gelinide alırız.... Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ilkel pillerle olmaz bu işler, olsun yer buluruz gelinide alırız.... Mavi hap mi kirmizi hap mi neo ahsjdjdj Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Temmuz da 1400 e çıkacaktı.ben de alacaktım 1850 ye almam. :P başka yerde dedim gittim o paraya 2014 Mercedes aldım. :/ 1850 ye satmasi için 850 bin TL felan sıfır faiz kampanyası olmasi lazım. Finansman işi ne durumda şuan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Temmuz da 1400 e çıkacaktı.ben de alacaktım 1850 ye almam. :P başka yerde dedim gittim o paraya 2014 Mercedes aldım. :/ 1850 ye satmasi için 850 bin TL felan sıfır faiz kampanyası olmasi lazım. Finansman işi ne durumda şuan. Bu ülkede makam otosu sahibi, bekar bankacı bile togg finansmanını düşünüyorsa fiyatlandırmada bir hata var demektir. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu ülkede makam otosu sahibi, bekar bankacı bile togg finansmanını düşünüyorsa fiyatlandırmada bir hata var demektir. cevabı kendi cümlende yazmışsın zaten? makam otosu böyle alınıyor, finansmanı akıllıca çalıştırarak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Mavi hap mi kirmizi hap mi neo ahsjdjdj Maviyi alalı çok oldu be Smith 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu ülkede makam otosu sahibi, bekar bankacı bile togg finansmanını düşünüyorsa fiyatlandırmada bir hata var demektir. Fakir birikim yapar zengin yatırım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Fakir birikim yapar zengin yatırım ne birikimi hep eksideyim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: ne birikimi hep eksideyim kredi ödüyorsan doğru yoldasın, eksi aktif pasif lerin toplamı ile hesaplanır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kredi ödüyorsan doğru yoldasın, eksi aktif pasif lerin toplamı ile hesaplanır eve ayda 100 bin giriyorsa , ay sonunda 105 bin tl ödeme yapıyorum. Her ay eksi 5 içerdeyim. Hayır nasıl bir borç yükü ise anlamadım gitti. Öde öde bitmiyor. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Ali Darbaz yazdı: eve ayda 100 bin giriyorsa , ay sonunda 105 bin tl ödeme yapıyorum. Her ay eksi 5 içerdeyim. Hayır nasıl bir borç yükü ise anlamadım gitti. Öde öde bitmiyor. veri eksik, duran varlıklardaki artışa bakmalı bilançoda Yorum bağlantısı
Recommended Posts