Çağlar Bayur 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Tamer Topaç yazdı: O barın passız olanını görmedim. Peki neden paslanır ya da, neden paslanması önlenmez? gözükmeyen parçalar böyle hepsinde aynı, ben olsam bi kaplama yapar takardım üretimde 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Çağlar Bayur yazdı: gözükmeyen parçalar böyle hepsinde aynı, ben olsam bi kaplama yapar takardım üretimde Neme maruz kalıyor ve hapsoluyor içeride. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 30 Ekim Yazar Paylaş 30 Ekim (düzenlendi) en son bitmis halinin fotolarini eklememisim. onu da ekleyelim tam olsun 30 Ekim tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Pazar 12:05 Yazar Paylaş Pazar 12:05 (düzenlendi) arka kapilardaki 13cm lik hoparlörler eksikti. uygun fiyatli temiz ses veren bir cift hoparlör alip yerlerine monte ettim. orijinalindeki gibi 8 hoparlörü tamamlamis oldum. Pazar 12:05 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 16:34 Paylaş Pazar 16:34 Kadınların da bu şekil terapiye ihtiyaçları var. Yahu biz bu şekilde femferah oluyoruz işte baş eti yemiyoruz ya 😅 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Pazar 18:35 Yazar Paylaş Pazar 18:35 Çağlar Bayur yazdı: hoparlör değişim kapağı misss suya sabuna dokunmadan 😀 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazar 18:38 Paylaş Pazar 18:38 Coşku Mert yazdı: arka kapilardaki 13cm lik hoparlörler eksikti. O dönem Clio3'üm vardı. Onda da fabrikasyon hoparlör yoktu. Sony koymuştum, deli bi kalite yükselmişti Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts