Çağlar Bayur 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: üç ay süre verin. 3 ay sonra da komisyon kuralım incelesin? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 3 ay sonra da komisyon kuralım incelesin? O şart zaten. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 26 Ocak Paylaş 26 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Nöbetçiler !! Geldim hocam 1 8 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Haşmet Güngör yazdı: Geldim hocam Horse simulator mü o Haşmet abi 1 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Haşmet Güngör yazdı: Geldim hocam Yandaki de Atıl kurt. Hain Kostok. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Bu kaç lira eder 2015 dosta gitsin istiyorum. 350 diil 🎃 Kaç para hocam bu arabalar🤔 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Şubat Yazar Paylaş 11 Şubat Fikri Keleş yazdı: Keşke 750 olsa 750 peşin kalanı kredi kartı 😻 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: 750 peşin kalanı kredi kartı 😻 Kalanı gideni 750 im var,3 haftadir kafayı yiyecem,temiz uygun az yakan bi araba bulamadım. Size takılıyorum sadece,yoksa 700 e bile Ok dersiniz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Şubat Yazar Paylaş 11 Şubat Fikri Keleş yazdı: Kalanı gideni 750 im var,3 haftadir kafayı yiyecem,temiz uygun az yakan bi araba bulamadım. Size takılıyorum sadece,yoksa 700 e bile Ok dersiniz Parayı faize fona dolara koyamıyorsanız hemen birşey alın. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Parayı faize fona dolara koyamıyorsanız hemen birşey alın. Nakit değil zaten de,temiz arabalar gereksiz pahalı Misal x bir arabayı,bir birime ya 1 tane ya 2 tane alınabiliyor. Aynı gibi araba 400 e de var 800 e de Ayrıca şey de var 2003 filan modeller 200 kusur binde km 2018 modellerde 200 binlerde Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 11 Şubat Paylaş 11 Şubat (düzenlendi) Fikri Keleş yazdı: Nakit değil zaten de,temiz arabalar gereksiz pahalı Misal x bir arabayı,bir birime ya 1 tane ya 2 tane alınabiliyor. Aynı gibi araba 400 e de var 800 e de Ayrıca şey de var 2003 filan modeller 200 kusur binde km 2018 modellerde 200 binlerde Aynı vaziyetteyim sizinle, kafamdaki modeli belirledim gibi, 100 bin kmlerde 670 li fiyatlara da var 200 bin kmlerde 480 lere de. 200 bin tl farkı 70-80 bin km farkına vermek mantıklı gelmiyor. 11 Şubat tarihinde Fatih Mehmet Uslu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Şubat Yazar Paylaş 11 Şubat Fatih Mehmet Uslu yazdı: Aynı vaziyetteyim sizinle, kafamdaki modeli belirledim gibi, 100 bin kmlerde 670 li fiyatlara da var 200 bin kmlerde 480 lere de. 200 bin tl farkı 70-80 bin km farkına vermek mantıklı gelmiyor. O zaman vermeyin? Fikri Keleş yazdı: Nakit değil zaten de,temiz arabalar gereksiz pahalı Misal x bir arabayı,bir birime ya 1 tane ya 2 tane alınabiliyor. Aynı gibi araba 400 e de var 800 e de Ayrıca şey de var 2003 filan modeller 200 kusur binde km 2018 modellerde 200 binlerde Arabadan arabaya çok fark oluyor. Soruda zaten görüldü km her şey değil evet ama o da bi faktör. Tek başına anlamlı değil. Anlamsız da değil. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Fikri Keleş yazdı: Kalanı gideni 750 im var,3 haftadir kafayı yiyecem,temiz uygun az yakan bi araba bulamadım. Size takılıyorum sadece,yoksa 700 e bile Ok dersiniz mjet ler? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Çağlar Bayur yazdı: mjet ler? Bakıyorum ama daha çok clio yada polo aklımda Fatih Mehmet Uslu yazdı: Aynı vaziyetteyim sizinle, kafamdaki modeli belirledim gibi, 100 bin kmlerde 670 li fiyatlara da var 200 bin kmlerde 480 lere de. 200 bin tl farkı 70-80 bin km farkına vermek mantıklı gelmiyor. Saçma olan orası ya, İşimiz zor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Bu kaç eder? Hazır yıkanmışken almak lazım bunu.. Haşmet Güngör yazdı: Geldim hocam Allah hayrını versin abi. Çok fena güldüm.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Fikri Keleş yazdı: clio yada polo aklımda al bi temiz linea mjet 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts