Sedat Oral 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Merhaba, megane 4 aracımda mercekli halojen farları mevcut ama aydınlatması pek iyi değil. Led araştırdım ama özellikle 2022 modellerde sıkça sorunlar yaşandığını gördüm. Acaba daha düzgün h7lerle iyileşme olur mu? Tavsiye edeceğiniz marka model var mı? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Sedat Oral yazdı: Merhaba, megane 4 aracımda mercekli halojen farları mevcut ama aydınlatması pek iyi değil. Led araştırdım ama özellikle 2022 modellerde sıkça sorunlar yaşandığını gördüm. Acaba daha düzgün h7lerle iyileşme olur mu? Tavsiye edeceğiniz marka model var mı? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 30 Ocak Paylaş 30 Ocak (düzenlendi) nasıl bir sorun yaşanıyormuş ? 360 derece olan led ampulleri tavsiye ederim yada şuan aracımda kullandığım ve memnun olduğum , İnwells X.treme Plus tavsiye ederim. Alman gurubun bile arıza ışığı yakmıyor . 30 Ocak tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sedat Oral 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Gösterge panelinde farları açık gibi gösterip dışardan yanmama durumu veya pırpırlama gibi şeyler. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Sedat Oral yazdı: Gösterge panelinde farları açık gibi gösterip dışardan yanmama durumu veya pırpırlama gibi şeyler. Bunun için Can-Bus lı ampul almanız gerekli. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Aydın Sert yazdı: Bunun için Can-Bus lı ampul almanız gerekli. Benim kullandıklarım canbus lu ampül zaten. inwels extreme plus. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Peki aracın farları zaten mercekli led ise güçlendirmek için ne yapacağız? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak Paylaş 30 Ocak otjinalde mercekli led yok sanırım ayna yansıtmali olmalılar. halojen mercekli fara iyi bir h7 led ampul alınırsa güzel aydınlatma sağlar. noname çin malı olark Yorum bağlantısı
Murat Öngür 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Emre Şimşek yazdı: Peki aracın farları zaten mercekli led ise güçlendirmek için ne yapacağız? E işte kaliteli lümeni yüksek balas lı modellerden satın alacaksınız Yorum bağlantısı
Murat Öngür 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Sedat Oral yazdı: Evet mercek var ama içindeki ampul halojen Fark etmez , led ampuller daha düşük ısı yaydığı için merceklere daha az zarar verir yani daha uzun süre dayanır . Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Benim Nissan Juke için de almam lazım. Ampulün biri patlamış. Almışken LED alalım. Önümüz aydınlansın. H11 gösteriyor internette. Ne tavsiye edersiniz? Kendim takabilir miyim? Hiç tecrübe etmedim daha önce. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Çağlar Bayur yazdı: otjinalde mercekli led yok sanırım ayna yansıtmali olmalılar. halojen mercekli fara iyi bir h7 led ampul alınırsa güzel aydınlatma sağlar. noname çin malı olark Valla mercek var, bi-led farları var ama içindekinin cinsi tipi özelliği şekli şemali ne hiç bilmiyorum Yorum bağlantısı
Sedat Oral 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Renault özelinde multimedya ve gizli özellik işi yapan firmayla görüştüm makyajlı kasada sıklıkla sorun oluyor dedi bugün kullandıkları ürünlerde canbus mevcut Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Çağlar Bayur yazdı: otjinalde mercekli led yok sanırım ayna yansıtmali olmalılar. halojen mercekli fara iyi bir h7 led ampul alınırsa güzel aydınlatma sağlar. noname çin malı olark Var abi. Benim arabanın üst donanımında IQ LED mercek far diyordu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Metin Akbal yazdı: Var abi. Benim arabanın üst donanımında IQ LED mercek far diyordu. söz konusu bu araçta yani , satıp üst donanım alınız kesin çözüm 1 Yorum bağlantısı
Sedat Oral 3 Şubat Yazar Paylaş 3 Şubat Night breaker, xtreme vision tarzı ampullerin normalden fazla ısınıp merceği kararttığı doğru mudur? Yoksa standartlarla aynı sıcaklıkta mı çalışıyor? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Sedat Oral yazdı: Night breaker, xtreme vision tarzı ampullerin normalden fazla ısınıp merceği kararttığı doğru mudur? Yoksa standartlarla aynı sıcaklıkta mı çalışıyor? Halojen ampul artı bir sicaklik sanmıyorum. Camları renkli sadece. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts