İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Patinaja Düştü Abs Işığı Yaktı

Barış Canbazoğlu

Recommended Posts

Barış Canbazoğlu

Abs isigi surekli yaniyor. Kar yağdı. Araci bulundugu yerden cikarirken patinaja düştüğünde yapti bunu ve ışık sürekli yanıyor.

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Barış Canbazoğlu yazdı:

Abs isigi surekli yaniyor. Kar yağdı. Araci bulundugu yerden cikarirken patinaja düştüğünde yapti bunu ve ışık sürekli yanıyor.

Ön tekerlerde abs kablolarını kontrol ettirin işi bilen bir elektrikçiye. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bilgisayarda hata kodu çıkar. Eski aracımda sol on teker ABS sensörü hata vermişti ABS devreye girmiyordu. Kablo kırılmış kırık yer buldum lehimledim onardım.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Barış Canbazoğlu yazdı:

Patinaj yspsn teker kısmında kısa devre veya kablo arızası var. Fusion aracımda kablo klipsten çıkıp jant sürtünce yalıtımı soyulmuş janttan kusacdevre yapınca sbs lambası yanıyordu. 

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül
(düzenlendi)

Herşey normal bence hiç bir arıza yok. Bende aracın ön iki tekerini askıya almıştım akslarda ses var mı diye, 5. Viteste hafif gaz verince ABS arızaya geçmişti basit bir kod düşmüştü anımsayamadım. Forscan ile sildim ABS ışığı söndü. Arka tekerler dönmediği için arızaya geçiyor. Aslında sistem faal. Sizdeki durum da çok benzer. Hiçbir şey yapmadan sadece kodu silin düzelir bence 

tarihinde Ömer Sarıgül tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Kırçal

Bazen abs sensörlerinin etrafı buz tutuğunda aynı hatayı verebiliyor. Emektar connectte aynısını yaşamıştım buzları temizlemiştim düzelmişti.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Barış Canbazoğlu yazdı:

Biraz yol yapınca düzelir muhtemelen. Zincir takılımıydı araca ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...