Ömer Yasin Saybir 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Arkadaşlar merhaba 2013 focus 1.0 ecoboost motor alınır mı kronik sorunları nedir tavsiye eder misiniz Yorum bağlantısı
Harun Özden 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Önceki bakım geçmişi öğrenilebiliyorsa alınır. Doğru yağ kullanılmış mı, triger değişmiş mi özellikle öğrenilmeli Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Ömer Yasin Saybir yazdı: Arkadaşlar merhaba 2013 focus 1.0 ecoboost motor alınır mı kronik sorunları nedir tavsiye eder misiniz Yağ içinde çalışan triger ve hararet sorunları fazla. Yeni modellerde motor geliştirildi. Eski dizeller daha güvenilir. Yorum bağlantısı
Ömer Yasin Saybir 8 Şubat Yazar Paylaş 8 Şubat Bütün bakımları yapılmış Km:117500 Evren Erakçora yazdı: Yağ içinde çalışan triger ve hararet sorunları fazla. Yeni modellerde motor geliştirildi. Eski dizeller daha güvenilir. Yani alınır mı fikriniz nedir Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Ömer Yasin Saybir yazdı: Bütün bakımları yapılmış Km:117500 Yani alınır mı fikriniz nedir Yağlı triger değiştiyse ( yetkili serviste değişti ise daha iyi) alınabilir bence. Ama dizeli varsa onu tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Semih Güney 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Eski bir 1.0 ecoboost kullanıcısı olarak; -Trigerinin işinin ehli ellerde mutalaka bu zamana kadar değişmiş olması gerekirdi, bunu sorun öğrenin. -Triger değişimi yetmiyor yağ pompası ve süzgeçinin sökülerek temizlenmesi ve yağ pompa kayışınında bu işlemlerde değişmiş olması gerekir. -Su hortumlarında kronik olarak çatlamalar oluyor, değişmiş mi kontrol edilmeli. Değişmediyse makyajlı focus 3'ün hortumları ile değiştirilmesi gerekir, daha sağlıklıdır. -Yedek su deposu ve bu deponun kapağı zamanla hem işlevini yitiriyor hemde depoda çatlaklar oluşuyor buna dikkat edin, değişmediyse yine değiştirilmeli. -Kürbütör kapağı plastik, hem bu sebeple hemde triger değişirken iş bilmez ustaların fazla sıkması sonucu çatlayabiliyor. Buralardan yağ sızıntısı olabilir bilginiz olsun. -Mutlaka 1.0'lara uygun viskozitede yağ kullanılmış olmalı ve bunu devam ettirmelisiniz. (5w-20) -Ben katalizör tıkanması problemi yaşadım, bazı kaynaklarda da bunla ilgili aynı problemi yaşayanları okudum. Eğer kısa mesafe ve sakin kullanmıyorsanız pek sorun olmaz ama eğer öyle kullanırsanız yaşayabilirsiniz bilginiz olsun. Geçen sene serviste katalizör fiyatı 130bin'di. Oda tahmini rakam, ellerinde yoktu siparişle gelecekti geldiğindeki fiyat geçerli olacaktı v.s v.s -Sanırım fren vakum pompası diyorlardı, onun içindeki ufacık bir parça zamanla yırtılıyor bunu değiştirmeniz gerekebilir. Hem maliyeti az hemde çok kolay bir yerde ben aliexpresten alıp kendim değiştirmiştim 10dk'lık bir işlem. Örnek linki burda; https://www.amazon.com.tr/Pindex-Transit-EcoBoost-Değiştirme-CM5G2A451GA/dp/B0CT5N75KW *Sonuç olarak focus 1.0 güzeldir, eğlencelidir, az yakar, mtv'side uygundur ama biraz fazla ilgi alaka bekleyen bir araçtır. Düzgün bakım, sürekli kontrol ve yeri geldiğinde maliyetlerden kaçınmamayı gerektirir. Bunları göze alırsanız alınır binilir ama kafanızda soru işareti olacaksa normal benzinli atmosferik 1.6'lara veya dizeline yönelmek daha iyi olacaktır. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts