Enes Malik Basri 13 Mart Paylaş 13 Mart merhaba 2010 model focus 1.6 tdci aracım var araç seyir halinde vitesi boşa attığım zaman devir 500 e kadar düşüyor debriyaja basınca yada bekleyince 900 yani normal devrine geliyor form sitelerinde aynı sorunu yaşayan çok olmuş ama sonuçla ilgili bir cevap bulamadım bilgisayara bağlandığında herhangi bir arıza kodu yada geçmiş bir arıza yoktur Yorum bağlantısı
Çözüm Çağlar Bayur 13 Mart Çözüm Paylaş 13 Mart yol testinde hız sensörü ve pedal sensörü verileri okunmalı öncelikle. bir de egr ve emilen hava miktar verisi Yorum bağlantısı
Uğur Kayaoğlu Çarşamba 14:39 Paylaş Çarşamba 14:39 Çağlar Bayur yazdı: yol testinde hız sensörü ve pedal sensörü verileri okunmalı öncelikle. bir de egr ve emilen hava miktar verisi hız sensörü arızası neden verir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 15:03 Paylaş Çarşamba 15:03 Uğur Kayaoğlu yazdı: hız sensörü arızası neden verir Sensör veya karşılığı bozlunca hızı okuyamaz, ecu aracın gittiğini anlayamaz ve deviri düşürür.. Normalde seyir halinde iken boşa atılınca 1000 devirin altına inmemesi gerekir.. Yorum bağlantısı
Uğur Kayaoğlu Çarşamba 16:19 Paylaş Çarşamba 16:19 Mehmet Ozyurek yazdı: Sensör veya karşılığı bozlunca hızı okuyamaz, ecu aracın gittiğini anlayamaz ve deviri düşürür.. Normalde seyir halinde iken boşa atılınca 1000 devirin altına inmemesi gerekir.. aracımı pcye bağladığımda hız sensörü arızası verdiğini gördüm aralıklı yazıyordu bazen boşa attığımda devirin oynadığını görmüştüm bu sensör nerede bulunur acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 17:55 Paylaş Çarşamba 17:55 Her yerde bulunur. Ha arabada nerde derseniz genelde şanzımanda olur. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:32 Paylaş Çarşamba 18:32 Uğur Kayaoğlu yazdı: hız sensörü arızası neden verir marka modele göre değişir hangi araba için? Yorum bağlantısı
Uğur Kayaoğlu Perşembe 04:46 Paylaş Perşembe 04:46 Çağlar Bayur yazdı: marka modele göre değişir hangi araba için? 2.5 focus 109 bg 1.6 dizel Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 14:10 Paylaş Perşembe 14:10 Uğur Kayaoğlu yazdı: 2.5 focus 109 bg 1.6 dizel ya gösterge tablası lehim çatlağı vardır ya da gem modülü soket temassızlığı, abs lambası yanmıyor ise hız hatası ile birlikte 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts