Oğuzkan Işık 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Alpay Sumer yazdı: Kızmadım, kızsam duramazdın 😂 Birinin ona 350 yi terkettirmesi gerekiyordu 😂 malum piyasa eski zaman değil 😂 saka bi yana kızmadım, hic öyle biri degilim, alıssın sokaklar zor 😂 Kızmadığını biliyorum yav satmayan adama 350 mi teklif edilir 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Oğuzkan Işık yazdı: Kızmadığını biliyorum yav satmayan adama 350 mi teklif edilir Heleki bana hic etme 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Ne olduğu belli olmayan arabalariniz değerinde alınır 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Metin Akbal yazdı: Ne olduğu belli olmayan arabalariniz değerinde alınır uvvvv... Savaş Beni daha cok gaza getirerek zaptedilemez hale getiriyosun 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Metin Akbal yazdı: Ne olduğu belli olmayan arabalariniz değerinde alınır Değeri nedir? Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Hayırlı olsun Alpay bey, güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan Amortisör yüksek kasiste ses cıkardı, tekrar geri gotürdüm bakmışlar amortisör kısaymış 🤔 parca koduda ayniýdi halbuki.. Tekrar degistirdiler, ayrica tabla burclari, Z rot, alt takımdaki takozlar, Contalar ayrıca V kayışı yenilendi.. Daha güzelleşti kullanımı.. Foto yok aracı bıraktım yapılınca aldım.. Direksiyon yumuşadı virajda yatması gecti hoş oldu bayagı 🥰 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Gülo'nun başlık parasını sarı oküze yatırmışsın, nasıl alacan bu masraflardan sonra Tigu'yu? 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan Emre Şimşek yazdı: Gülo'nun başlık parasını sarı oküze yatırmışsın, nasıl alacan bu masraflardan sonra Tigu'yu? Cok haklısın ama yakismaz bize böyleyken vermek.. Tad almadan kullanmak, bakımsız satmak.. Bize uymaz 🥺 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Alpay Sumer yazdı: evet. Yine başladı kızmaya. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Can sıkıntısı, özel malzemelerim yanımda yoktu.. Bi ara belki cila niyetine bi wüürrütthh atarım.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Kaputu tutan zımbırtının sekmanı.. Cıkardım tornacıda diş açtırmayı düsünüyorum.. Bide pullu büyük bi vida bu sekilde cözerim galiba.. Bulamadım.. Aliex de var ama uğrasmak istemedim.. Lpg de Rolantide inceden inceden alver yapıyor.. Ayar istiyor sanırım.. bi denk gelemedik servisiyle.. Ön kamerayı hallettim, arka montaj icin bagaj bakalitini sökmeden biseyler düsündüm bakalım uydurabilirsem onu askı seklinde asacam.. Fotosunu yapınca eklerim.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Çağlar Bayur yazdı: plastik değil mi bu? tornacı ne yapacak? Plastigini cikardim demirine diş actiracam.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 14:50 Yazar Paylaş Pazartesi 14:50 Emmi kaskosunu yeniledi.. Etme eyleme dedim ama dinlemedi 😂 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 14:55 Paylaş Pazartesi 14:55 Alpay Sumer yazdı: Emmi kaskosunu yeniledi.. Etme eyleme dedim ama dinlemedi 😂 iyimiş bize haber bile vermio, gece bir yarısında mail de şak diye poliçe gelio, oldu da bitti yazmış konuya da 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 15:30 Paylaş Pazartesi 15:30 O kadar benimsememiş ki profil fotosu hala aynı. Satarken uzulecen uzulecen. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 16:52 Yazar Paylaş Pazartesi 16:52 Metin Akbal yazdı: O kadar benimsememiş ki profil fotosu hala aynı. Satarken uzulecen uzulecen. Hangisini satarken 😂 Fotoyu ellemeyin gelecek o yine.. 23 Elegansın dopdolusu olacak.. yada tayron.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 17:36 Paylaş Pazartesi 17:36 La harcayıp durma.. Yoksa benim işe dönecek. Ev alırken focusu 17.500.000 e sattım. 10.000.000 a toyotayı aldım.. takastan. Toyota iş görmedi. Sattım. 12.000.000'a 99 mondeoyu aldım. Bakımı tüpü vs derken mondeo maliyeti 14.500.000 ü buldu.. 3.000.000 lira için mis gibi focusu satmış oldum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 17:46 Paylaş Pazartesi 17:46 Bu nasıl bir zenginliktir Allah'ım. Trilyonlar havalarda uçuşuyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 17:56 Paylaş Pazartesi 17:56 Mehmet Ozyurek yazdı: Toyota iş görmedi. Sattım. sen toyotoyu sevmion mu Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 06:35 Paylaş Salı 06:35 Alpay Sumer yazdı: Hangisini satarken 😂 Fotoyu ellemeyin gelecek o yine.. 23 Elegansın dopdolusu olacak.. yada tayron.. VW parasının arabası degildir. Parasının arabası mıydı yoksa Yorum bağlantısı
Recommended Posts