Alpay Sumer 29 Nisan Yazar Paylaş 29 Nisan Metin Akbal yazdı: VW parasının arabası degildir. Parasının arabası mıydı yoksa Bi tık marka değeri vardır 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Çağlar Bayur yazdı: sen toyotoyu sevmion mu 1.3 atmosferik olunca sevmemiştim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: 1.3 atmosferik olunca sevmemiştim toyodo gazabı peşini bırakmayıp sana 1.33 motorlu araba mı aldırdı lem bunca yıl sonra, tavuk kes 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Mayıs Yazar Paylaş 1 Mayıs 133k dayız.. Bakım zamanı geldi. Yağ ve filtreleri degisti. 5 30 bıraktırdım.. Akü düsük, değişmek lazım. ama biraz daha erteledim.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Mayıs Yazar Paylaş 24 Mayıs Can sıkıntısından ilana attım.. Giderse düsünürüz Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Haziran Yazar Paylaş 21 Haziran Ön arka fren balataları degişti fren havaları alındı. Daha konforlu bir frene kavuştu.. Akü almam gittiği kadar diyordum ama iyice canı cıktı , onuda yeniledik.. Lpg deposu hava yapmiş, 10 12 litreden fazla yakıt almıyordu..onuda elden gecirdik 35 litre alır hale geldi.. 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Alpay Sumer yazdı: Lpg deposu hava yapmiş, 10 12 litreden fazla yakıt almıyordu..onuda elden gecirdik nasıl düzeltildi bu Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Çağlar Bayur yazdı: nasıl düzeltildi bu Oldukça basit Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Çağlar Bayur yazdı: lpg tankına hava nerden girer ki? Usta ödemeyi bizden aldı.. sadece tanka girmemis hava Abi zaman kötü, ne bassak kardır demisler galiba 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts