Caner Güvenç 12 Nisan Paylaş 12 Nisan 2005 Model Focus 1.6 benzinli Otomatik araca sahibim son bir kaç yıldır çözümünü bulamadığım bir sorun var.Öncelikle araçta herhangi bir hata veya uyarı yok sadece bir kez biraz ters günüme geldiğinden aracı biraz marş verirken zorladım göstergedeki bilgi ekranında anlık motor sistem arızası yazdı. En başlarda bazen ilk marşta çalışmamaya başladı sonra bu durum havalar ısınmaya başladığında daha sık olmaya başladı. Yaklaşık bir ay kadar arabayı kapalı garaja bırakıp diğer araçla memlekete gittim, döndüğümde çalıştırmak istediğimde marş alıyor ama araç çalışmıyordu 3-4 kez denedim olmadı ve gaza basarak çalıştırdım gazdan ayağımı çekince stop etti bir daha denememde ayağımı yaklaşık 1 dakika gazda bekleterek çalıştırdım gazdan ayağımı çektiğimde çalışmaya devam etti ama garajın içerisi muhteşem derecede benzin koktu. Bundan sonraki zamanlarda sabah erken saatler hariç gün içerisinde ara ara bu çalışmama sorunu devam etti ve ayrıca havalandırma açıksa içeri anlık benzin kokusu gelmeye başladı. Bende bunun üzerine internetten okuduğum yorumlar ve bazı ustaların tahmini düşüncülerini değerlendirirek araçta bir çok parçayı farklı aralıklarla değiştirdim. Triger kayışı ve su pompası, Buji, Buji Kablosu, Ateşleme Bobini, su sıcaklık sensörü ve benzin enjektörleri değiştirildi ama sorun çözülmedi bir arada Map sensörü aldım zaman bulduğumda kendim değiştirmeyi düşünüyorum. Bundan sonra geriye yakıt pompası kalacak bunuda değiştirmeden önce sizlere sormak istedim. Not olarak araç Ford servisinde bilgisayara bağlandı bir sonuç alınamadı özel servistede bilgisayara bağlantı bir sorun olmadığı söylendi. Yeni konu açarken herhangi bir yanlışlık yaptıysam özür diler ve yardımcı olmaya çalışanlara şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Su sıcaklık sensörü sanırım hararet müşiri. Onu yazacaktim ilk. İkinci şüpheli krank devir sensörü. Lpg varsa regülatör. Supaplar gidiyor olabilir kompresyon testi. Sente kaçık olabilir mi? Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Motor bölmesi sigorta kutusunda 70A lik besleme rölesi var onu çıkarıp iç kontaklarını da kontrol edin belki oksit yapmış, yanmış olabilir. Benim başıma gelmişti. Benzer şekilde gazdan ayağımı çekince, seyir halinde de stop ettirdi birkaç kez. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan bence hiçbiri... subaplar kurum bağlamış ve veya egr açık kalıyor da olabilir Yorum bağlantısı
Kani Kaya 13 Nisan Paylaş 13 Nisan 2006 model 1.6 otomatik ghia sıcakken bazen çalışmıyor du.. emme manifolduna bağlı olan lpg emiş hortumu çektim; tekrar taktım; çalıştı...Sonuç regülatör diyafram ı değişecek...Bende de ateşleme bobin kablo ve bujiler yeni... Yorum bağlantısı
Caner Güvenç 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Metin Akbal yazdı: Su sıcaklık sensörü sanırım hararet müşiri. Onu yazacaktim ilk. İkinci şüpheli krank devir sensörü. Lpg varsa regülatör. Supaplar gidiyor olabilir kompresyon testi. Sente kaçık olabilir mi? Genişlet Ben su sıcaklık sensörü yazdım ısı sensörü veya hararet müşürü diyenlerde var benim araçta ateşleme bobinin alt kısmına düşüyordu söküldüğünde bir miktar su dışarı aktı ama sorun geçmedi. Krank devir sensörü uzun zaman önce gittiğim adama söyledim bir sorun olsa araç arıza kaydı veya uyarı verir ayrıca başka şeylerde söyledi ama unuttum istediğim takdirde değiştirecekti bende çelişkide kaldım değiştirmedim. Sizce değiştirmelimiyim? Araçta LPG yok. Subaplarda sorun çıkması beni korkutuyor eğer bir parça değişimi ile halledebilirsem iyi olacak çözüm bulamazsam gelecek ay tamirciden test etmesini isterim. Bu sorun Triger kayışı değişiminden öncede vardı sonra da devam ettim bu ihtimali biraz düşük görüyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Önce kompresyon testi öneriyorum ben. Diğer arkadaşlar da daha iyi bilir. Devir sensörü hata vermeyebiliyor. Bir ihtimal triger değişiminde sente kaçmış ta olabilir. Forumda 2 ustadan onay geçip sonradan farkedilen bir durumda olduğu arkadaşlar var. 1 Yorum bağlantısı
Caner Güvenç 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Ömer Sarıgül yazdı: Motor bölmesi sigorta kutusunda 70A lik besleme rölesi var onu çıkarıp iç kontaklarını da kontrol edin belki oksit yapmış, yanmış olabilir. Benim başıma gelmişti. Benzer şekilde gazdan ayağımı çekince, seyir halinde de stop ettirdi birkaç kez. Genişlet Bahsettiğiniz sigorta sorununu bir yerlerde okumuştum bende bu yüzden aküye bağlanan küçük bir kontrol kalemi aldım önümüzde ki hafta sonu bütün sigortaları kontrol etmeyi düşünüyorum. Bende araç hareket ederken stop etme sorunu olmadı ama bazen marştan sonra biraz gaz verip ayağımı gazdan çekince devir düşüp stop edecek gibi oluyor geri topluyordu. Yorum bağlantısı
Caner Güvenç 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bence hiçbiri... subaplar kurum bağlamış ve veya egr açık kalıyor da olabilir Genişlet Subaplar konusunda çok bilgili değilim kurum bağladığı zaman temizlik işlemi motor açılmadan çeşitli kimyasal ürünlerle mi yapılıyor yoksa motor açılıp temizleniyor veya değiştirilmesi mi gerekiyor? Ayrıca subaplarda kurum olduğu nasıl anlaşılıyor? EGR aracımda var mı bilmiyorum galiba bazı araçlarda olmuyor motor kaputunu açınca görebileceğim bir yerde mi? EGR Bahsettiğiniz parçayı teyit etmek için resmini buraya yüklemede başarısız oldum link yolu ile eklemeye çalıştım umarım başarabilmişimdir. Yorum bağlantısı
Caner Güvenç 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Kani Kaya yazdı: 2006 model 1.6 otomatik ghia sıcakken bazen çalışmıyor du.. emme manifolduna bağlı olan lpg emiş hortumu çektim; tekrar taktım; çalıştı...Sonuç regülatör diyafram ı değişecek...Bende de ateşleme bobin kablo ve bujiler yeni... Genişlet Konuyu açarken yazmayı unutmuşum benim aracımda LPG yok. Yorum bağlantısı
Caner Güvenç 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Metin Akbal yazdı: Önce kompresyon testi öneriyorum ben. Diğer arkadaşlar da daha iyi bilir. Devir sensörü hata vermeyebiliyor. Bir ihtimal triger değişiminde sente kaçmış ta olabilir. Forumda 2 ustadan onay geçip sonradan farkedilen bir durumda olduğu arkadaşlar var. Genişlet Önerdiğiniz kompresyon testini ustayla iletişime geçip onunda müsait olduğu bir zamanda yaptırmaya çalışacağım. Sizce bu küçük gibi gözüken sorundan dolayı bu testi talep etmem tuhaf kaçar mı? Çünkü bazen tahminlerim adama ilginç gelebiliyor. Devir sensörü hakkında yanlış bilgim varmış ben hata veriyor diye düşünüyordum, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Triger kayışını değiştiren adama desem kesinlikle kabul etmez, rastgele birine gitsemde hemen değiştirmek isteyebilir düzgün birini bulmam gerekecek araştıracağım. Bilgisizliğime verin bu sente ayarını görmeleri için trigerin bulunduğu kapağı açmaları yeterli oluyor mu veya ne gibi işlemler yapılması gerekiyor? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Caner Güvenç yazdı: Önerdiğiniz kompresyon testini ustayla iletişime geçip onunda müsait olduğu bir zamanda yaptırmaya çalışacağım. Sizce bu küçük gibi gözüken sorundan dolayı bu testi talep etmem tuhaf kaçar mı? Çünkü bazen tahminlerim adama ilginç gelebiliyor. Devir sensörü hakkında yanlış bilgim varmış ben hata veriyor diye düşünüyordum, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Triger kayışını değiştiren adama desem kesinlikle kabul etmez, rastgele birine gitsemde hemen değiştirmek isteyebilir düzgün birini bulmam gerekecek araştıracağım. Bilgisizliğime verin bu sente ayarını görmeleri için trigerin bulunduğu kapağı açmaları yeterli oluyor mu veya ne gibi işlemler yapılması gerekiyor? Genişlet Niye tuhaf kaçsın belli mi olur sonuçta bu araçta da supap problemi var. Sente ile alakalı nasıl tespit edilebilir ona detay bilgim yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts