Ali Darbaz 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Merhaba Twitter de dikkatimi çekti. Islak kawramalı DQ381 şanzımanları arıza verdiği hakkında iki twit önüme düştü. Yorum size ait. https://x.com/oguzbikmaz/status/1886498728238047326?t=71II4d86QcL-a5bPMqiQug&s=19 https://x.com/avahmetsyilmaz/status/1910089720702595407?t=4h1Uy0jxkF4GpzdY3sT5_g&s=19 https://x.com/andmcetin/status/1910377409398046814?t=GLYYSgXFGoJKg2sXDpQL9g&s=19 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan X acaip bir yer, fazla kaptırma Araçların yol bilgisayarı kayıtları silinebiliyor mu bilmiyorum. Ben bilmek zorunda da değilim. tek şu cümleyi okudum ya bana bi hafta yeter kendime gelemem 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Sanayi tozu yutmamış, dünyanın öbür ucundan binmediği araba hakkında yorum yapanlara itibar etmemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 12 Nisan Paylaş 12 Nisan DSG ye olan ön yargım asla yıkılmayacak sanırım algıda seçicilik mi nedir sürekli önüme çıkıyor Benim güvenip binebileceğim bir şanzıman değil dsg zaten sıfır alma imkanımda yokken 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Nisan Paylaş 12 Nisan 3 tane dsg şanzımanlı araç kullandım. Hiç problem yaşamadım. Biraz dikkatli kullanılınca problem yaşanmıyor. 2 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Bence sorunun ilk sebebi distribütörde. Şikayetlerin çoğunda anlatılanlar ilgisiz alakasız umursamaz yetkililerden bahsediyor. Almanya'ya yaz belki sorunu cozerler diye de devam ediyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Dsg sorunsuz diyemeyiz. Öyle olsa abd’de tork konvertöre dönülmezdi. Ya da 10 sene garanti süresine çıkılmazdı. Ama kullanım şekline göre de dsg’nin arıza çıkarma ihtimali düşer. ben alır mıyım? Alırım. Çünkü bozulunca zibilyon kadar sanayide tamircisi var. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çünkü bozulunca zibilyon kadar sanayide tamircisi var. Hem de CVT den daha ucuza hallolabiliyor. Forumda paylaşılmıştı DSG 19 bine hallolurken CVT 40 bin masraf çıkarmıştı forumdan bir Honda sahibi forumdaşa. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Metin Akbal yazdı: Hem de CVT den daha ucuza hallolabiliyor. Forumda paylaşılmıştı DSG 19 bine hallolurken CVT 40 bin masraf çıkarmıştı forumdan bir Honda sahibi forumdaşa. Bunun sebebi cvt’nin çok fazla tamir görmemesi olabilir. Ürün arttıkça mal ucuzluyor Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Bi ara hanıma araç bakarken, yav bu kadar insan VW kullanıyor ama diğerleri de DSG sorunlu alınmaz diyor. Ben de dedim demekki bu kadar insan vw kullandığına göre bir problem yoktur dedim aldım. Almaz olaydım. Mekatronik arızası verdi. Aracın o zamanki fiyatı 430 bin tl, servis 34 bin fiyat verdi 2 ay parça gelme süresi,17 bine dışarıda yaptırdım ve o gün sattım. Bu yazıyı görünceye kadar ıslak kavramalı garantili vw alır, garantisi bitmeden satarım diyordum. Artık düşünmem bile. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: abd’de tork konvertöre dönülmezdi obezin göbeği sarsılmaya ani harekete gelmediği içindir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Çağlar Bayur yazdı: obezin göbeği sarsılmaya ani harekete gelmediği içindir. Obez’i bodrumda tekstilde çalıştıracaklarmış neyseki sadede blöfmüş. Ama gerçek de olabilir. Bilemedim Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Mehmet Cihat yazdı: DSG ye olan ön yargım asla yıkılmayacak sanırım algıda seçicilik mi nedir sürekli önüme çıkıyor Benim güvenip binebileceğim bir şanzıman değil dsg zaten sıfır alma imkanımda yokken yıılmasın zaten. sorunsuz dsg yoktur henüz bozulmamış dsg vardır. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dsg sorunsuz diyemeyiz. Öyle olsa abd’de tork konvertöre dönülmezdi. Ya da 10 sene garanti süresine çıkılmazdı. Ama kullanım şekline göre de dsg’nin arıza çıkarma ihtimali düşer. ben alır mıyım? Alırım. Çünkü bozulunca zibilyon kadar sanayide tamircisi var. mesele bozulunca tamir olabilmesi değil ama. en saçma anlarda ön belirti olmadan bozulması. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Nisan Paylaş 16 Nisan DSG'yi kullanmayanlar sövüp kullananlar seviyor, değişik bir durum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Selim Bilgin yazdı: DSG'yi kullanmayanlar sövüp kullananlar seviyor, değişik bir durum. Bozulsa da DSG diyorlar işin garibi. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Metin Akbal yazdı: Bozulsa da DSG diyorlar işin garibi. Siz DSG seven bir amcaya benziyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Cavit Çırakoğlu yazdı: Siz DSG seven bir amcaya benziyorsunuz. En güzel şanzıman DSG Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Selim Bilgin yazdı: DSG'yi kullanmayanlar sövüp kullananlar seviyor, değişik bir durum. arabasını kötüleyen de pek yoktur mesela. Garip Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: arabasını kötüleyen de pek yoktur mesela. Garip Onu biliyoruz, Toyotacı arkadaşlarımız sağolsun. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Selim Bilgin yazdı: Onu biliyoruz, Toyotacı arkadaşlarımız sağolsun. termofor-d. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Selim Bilgin yazdı: DSG'yi kullanmayanlar sövüp kullananlar seviyor, değişik bir durum. Fiat için de böyledir bu tez Bu arada dur kalk trafikte titriyorum dsg de manuele alıp devamke Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Şanzımanı iyi olanın motorunda sorun var, motoru iyi olanın da şanzımanı kötü. DSG iyi midir kötü müdür bilemem ama en kötü ürünün bile belirli bakımlarını aksatmadan yapınca fayda sağlıyor. Artık parça fiyatından çok işçilikler çıkıyor. Bozulan veya hassas noktaları belli, bilinçli olarak zamanında yapılacak işlemlerle yolda kalmadan yürütülebilir bence. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Selim Bilgin yazdı: Onu biliyoruz, Toyotacı arkadaşlarımız sağolsun. Arabasını benim kadar gömen var mı bilmiyorum. Ama bozulan dsg’yi eleştirince taş yağmuruna tutuluyoruz yav Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabasını benim kadar gömen var mı bilmiyorum. Ama bozulan dsg’yi eleştirince taş yağmuruna tutuluyoruz yav Kutsal birşey adeta. E tabi o paralara satilinca halk arabasi... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts