Çağlar Bayur 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs gagıl ın büyük gizlillikler ile geliştirdiği willow chip in (söğüt) şubat sonu en hızlı bilgisayarın septilyon yılda yapacağı hesabı işlemi 5 dakikada yapabilmesini duyurması ardından bir kaç zaman geçince projeyi sonlandırdığını duyurdu. sebep olarak ta zaman ve mekanı bükmeden bu işi yapamazdı o yüzden biz tırstık fişini çektik gibi bir açıklama yapıldı... hayırlısı... https://economictimes.indiatimes.com/news/international/global-trends/what-is-willow-googles-quantum-computing-chip-explained-in-10-points/articleshow/116166270.cms?from=mdr 2 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs Büken büktü şimdiye kadar, kapitalist düzen hayatımızı yönetiyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: gagıl ın büyük gizlillikler ile geliştirdiği willow chip in (söğüt) şubat sonu en hızlı bilgisayarın septilyon yılda yapacağı hesabı işlemi 5 dakikada yapabilmesini duyurması ardından bir kaç zaman geçince projeyi sonlandırdığını duyurdu. sebep olarak ta zaman ve mekanı bükmeden bu işi yapamazdı o yüzden biz tırstık fişini çektik gibi bir açıklama yapıldı... hayırlısı... https://economictimes.indiatimes.com/news/international/global-trends/what-is-willow-googles-quantum-computing-chip-explained-in-10-points/articleshow/116166270.cms?from=mdr Kuantum olayı harbiden acaip bir olay, evrenin sınırında duran birine gecikmesiz veri aktarbilmekten tut, ışınlanmaya, zihin dediğimiz titreşimsel şeyin bu sistemde çalışıyor olmasına kadar acaip ötesi şeyler var, korkmaları normal bence... Yalnız bu gerçekse ben kapatıldığına asla ve asla inanmıyorum, İnsanın hırsı sonzsuzdur ve durdurulamaz, kesinlike gizli kapılar ardında uğraşıyorlardır, hatta bu dedikleri buzdağının küçük bir kısmı bence.... Ama iyi yanıda var canım, demekki Android bir update ile Kuantroid olacak, işte size dar ufuklu sınırlı potansiyelli ios un sonu 4 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs Yazar Paylaş 4 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: evrenin sınırında duran birine gecikmesiz veri aktarbilmekten tut, gidip sormuşlar mı? kimmiş o sınırdaki 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Servet Aydın yazdı: Manyak.. Bu videoyu paylaşmaya gelmiştim.. :patlıcan: 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: zaman ve mekanı bükmeden duruma el atmıştır. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs bence bu işin misliyle ilerisi kesinlikle devam ettiriliyordur, görüntüde korktuk kapattık öylemi asla durdurulmaz bu çalışmalar... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs Yazar Paylaş 5 Mayıs Tamer Topaç yazdı: duruma el atmıştır. özelleşti o elon a devir oldu Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: Konu mizahta mı diye tekrar tekrar baktım. Mangala baglanmasi an meselesi. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: özelleşti o elon a devir oldu Tesla alıyor muyuz? (2026) 2026' yı beklemem gerekiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs Yazar Paylaş 5 Mayıs Tamer Topaç yazdı: 2026 torosa çek demiri takan tanıdık var mı Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: torosa çek demiri takan tanıdık var mı Tantuni bile yeriz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts