Serter Özbek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Merhaba, 3 ay önce 2012 model Titanium paket C-Max satın aldım. Araçta sony ses sistemi mevcut ancak arka iki kapılardan gelen ses kalitesi çok düşük. Muhtemelen hoparlörler değiştirilmiş orjinal sony sistem arkada kapılarda yok. Öndeki kapıların sesi ile arkadaki arasında anlaşılır derecede ses kalite farkı var. Arka kapılara orjinal hoparlörlerini almak istiyorum ama kodlarını, ürünün marka model bilgisini bilmiyorum. Arka kapının sony ses sistemi için olan fabrikasyon hoparlör bilgisini paylaşabilecek olan var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Siz şoför koltuğunda otururken mi farkettiniz arkalardan az ses geldiğini yoksa arka koltukta oturan birisi mi söyledi? Garip bir soru oldu belki ama benzer durum bende de oldu. Önde otururken arkalardan ses gelmiyor gibi ama arka koltuğa oturunca gayet normal ses. Tüm hoparlörler orjinal. Önde daha çok hoparlör var o yüzden önden daha çok ses alıyoruz bence. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce hoparlörler standart teybe göre değişmez. arka döşemeyi bir söküp bakmalı önce teşhis. fader ayarına baktınız değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts