Çözüm Yasin Kızılca Pazartesi 08:54 Çözüm Paylaş Pazartesi 08:54 Arkadaşlar selamın aleyküm Ford fiesta 2005 1.4 tdci aracıma hangi şanzuman yağı konmali? 75W80 Manuel Şanzuman Yağı 3LT PETROL OFİSİ Uygun mudur acaba? Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 10:24 Paylaş Pazartesi 10:24 75/90 diye biliyorum. Ben o şekilde değiştirmiştim. Benim araç 2006 1.4 benzinli idi. Dizelde fark eder mi bilemem. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 10:42 Paylaş Pazartesi 10:42 Ümit Türk yazdı: 75/90 diye biliyorum. Ben o şekilde değiştirmiştim. Benim araç 2006 1.4 benzinli idi. Dizelde fark eder mi bilemem. Çağlar abi beğendiyse onaylamış demektir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 10:45 Paylaş Pazartesi 10:45 Ümit Türk yazdı: Çağlar abi beğendiyse onaylamış demektir hiç bakmadım valla, şoföre veriyorum o hallediyor... ustaya anektarı bırakır çay içemeye giderim ben, ne öyle pis pis yağlar mağlar felan 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 10:48 Paylaş Pazartesi 10:48 Çağlar Bayur yazdı: hiç bakmadım valla, şoföre veriyorum o hallediyor... ustaya anektarı bırakır çay içemeye giderim ben, ne öyle pis pis yağlar mağlar felan Şoför kim abi merak ettim o babayiğiti. senin elinden anahtarı alan bin yaşar 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 11:58 Paylaş Pazartesi 11:58 Ümit Türk yazdı: Şoför kim abi merak ettim o babayiğiti. senin elinden anahtarı alan bin yaşar Yalan. Kimseye bir şey bıraktığı yok. Sanayiye yaklaşırken son verileri analiz edip, öyle içeri giriyor. Eli hep tetikte ve koltuktan da kalkmıyor. En ufak bir çıtırtıda da, kaçıp gidiyor. 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 11:59 Paylaş Pazartesi 11:59 Tamer Topaç yazdı: on verileri analiz edip, Direkt darbaz aklıma geldi. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 12:02 Paylaş Pazartesi 12:02 Ümit Türk yazdı: Direkt darbaz aklıma geldi. Yok. Sayın Bayur realist. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Güdek Pazartesi 12:27 Paylaş Pazartesi 12:27 2.3 litre 75-90w yağ kullanımı önerilmiş servis kitapçığında 2 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kızılca Pazartesi 15:30 Yazar Paylaş Pazartesi 15:30 Oğuzhan Güdek yazdı: 2.3 litre 75-90w yağ kullanımı önerilmiş servis kitapçığında Cevap için teşekkürler hocam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 17:13 Paylaş Pazartesi 17:13 Tamer Topaç yazdı: Yalan. Kimseye bir şey bıraktığı yok. tükkasna gitmeden önce kim var kim yok die sorduğum yok öle bişi 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Güdek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Yasin Kızılca yazdı: Cevap için teşekkürler hocam Rica ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts