Eren Özkan Pazartesi 17:40 Paylaş Pazartesi 17:40 (düzenlendi) Herkese merhaba arkadaşlar aracım 2010 fiesta 1.4 tdci 230xxx kmde aracım soğukken çok gürültülü ve titreşimli çalışıyor ısınınca sorun yok ve iki haftada bir ya da ayda bir çalışmıyor devir saati sıfır kalıyor akü ve yağ lambaları yanıyor egzosdan duman atıyor 5 saniye kadar başına gelen varmıdır? Pazartesi 18:23 tarihinde Eren Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Pazartesi 18:39 Paylaş Pazartesi 18:39 Bu araç hiç ford arıza tespit cihazına bağlandı mı? Sıradan cihazlarla olmaz mutlaka aracın cihazı olmalı. Arıza kodlarına bakmadan bir şey yapmayın. Bahsi geçen duruma göre 1 sorun değil daha fazla konu var. Akü lambası yanık kalıyorsa akü, alternatör veya akü şarj devresinden olabilir. Yağ lambası, filtrenizden, yağ pompası, yağ müşürü veya aküden olabilir. Enjektör ve egr içinde bir bakım lazım gibi. Ama öncelikle arıza tespit cihazı ile bakılmalı, sonra işlem yapılmalı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:40 Paylaş Pazartesi 18:40 Eren Özkan yazdı: devir saati sıfır kalıyor akü ve yağ lambaları yanıyor egzosdan duman atıyor enjektörcüye gittiniz mi hiç? Yorum bağlantısı
Eren Özkan Pazartesi 19:32 Yazar Paylaş Pazartesi 19:32 Ü.Emre Kartal yazdı: Bu araç hiç ford arıza tespit cihazına bağlandı mı? Sıradan cihazlarla olmaz mutlaka aracın cihazı olmalı. Arıza kodlarına bakmadan bir şey yapmayın. Bahsi geçen duruma göre 1 sorun değil daha fazla konu var. Akü lambası yanık kalıyorsa akü, alternatör veya akü şarj devresinden olabilir. Yağ lambası, filtrenizden, yağ pompası, yağ müşürü veya aküden olabilir. Enjektör ve egr içinde bir bakım lazım gibi. Ama öncelikle arıza tespit cihazı ile bakılmalı, sonra işlem yapılmalı Arıza cihazlarına sanayide bağlanıldı hiç bir arıza vermiyor ford yetkili servisine (Eskişehir Otokoça) götürdüm aracı yılından dolayı cihaza bağlayamadıklarını söylediler Çağlar Bayur yazdı: enjektörcüye gittiniz mi hiç? Gittim ancak aracın çalışmadığı zaman getirmemi söylediler cihaza bağlayıp enjektör değerlerine baktıklarında bişey göremediler Yorum bağlantısı
Süleyman Can Pazartesi 21:30 Paylaş Pazartesi 21:30 Eren Özkan yazdı: aracı yılından dolayı Aynı yalanlara devam ediyorlar. Fazla masraflı bir iş olmadığı için yapmak istememişler. Başka bir yetkili servisi arayın veya merkeze şikayet edin. Yorum bağlantısı
Eren Özkan Dün saat 05:04 Yazar Paylaş Dün saat 05:04 Süleyman Can yazdı: Aynı yalanlara devam ediyorlar. Fazla masraflı bir iş olmadığı için yapmak istememişler. Başka bir yetkili servisi arayın veya merkeze şikayet edin. Yaşadığım şehirde tek yetkili servis burası maalesef Yorum bağlantısı
Ömer Günçü 10 saat önce Paylaş 10 saat önce euro 4 motor 1.4 fiestalarda 2010-2011 klasik arıza. ben dahil çözenini görmedim. enjektörcüye gittiğinizde revize diyecekler inanmayın. havalar az daha ısınsın geçer kışa doğru bi daha başlar. sıfır enjektör de 70k. alıp denenmiyor da. Yorum bağlantısı
Recommended Posts