Emre Akbas Çarşamba 20:36 Paylaş Çarşamba 20:36 Merhaba 2015 qashqaimde araba boş iken ileri geri geldiğimde hafiften bir çat sesi geliyor rotçuya gösterdim herşey normal diyor ama ben özelliklede ilk çalıştırmada hareket ederken duyuyorum karşılaşan oldumu hiç çözemedik Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç Dün saat 10:45 Paylaş Dün saat 10:45 Fren kaliperlerinde minik boşluklar olabiliyor zamanla bu da ses yapıyor aklınızda olsun bir baktırın derim lastiği söktürüp. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Balata değişiminde hatalı bir işlem yapılmış olabilir. Tekrar değişmek lazım ama oradaki hatalı işlemi görebilecek biri yapmalı bunu. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Salıncakta boşluk olabilir mi? Giderken gazı bıraktığınızda sağa ya da sola çekme var mı sonra gaza yüklenince yine sağa ya da sola? Yorum bağlantısı
Emre Akbas 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce İlkay Başaran yazdı: Salıncakta boşluk olabilir mi? Giderken gazı bıraktığınızda sağa ya da sola çekme var mı sonra gaza yüklenince yine sağa ya da sola? Salıncak yeni değişti çekme yok Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) . 20 saat önce tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts