Erhan Doruk Dün saat 18:49 Paylaş Dün saat 18:49 Bahçedeki sulama sisteminde zaman ayarlı sigorta ile kontaktöre emir verip hidroforu çalıştırıyorduk. sistemi bugün devreye alayım dedim ama çalıştıramadım. son gelen elektrikçi sanırım bağlantıyı çıkartmış. zaman ayarlı sigortadan c1 den sağdaki kontaktöre nasıl giriş yapmalıyım ki hidrofor zamanlı çalışsın. Elektrikçilerden yardım rica ediyorum 😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:41 Paylaş Dün saat 20:41 bağlantıyı çıkarmasını bir sebebi olabilir mi? bence bir elektrikçi çağırıp kontrol ettirin? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Dün saat 21:09 Yazar Paylaş Dün saat 21:09 Çağlar Bayur yazdı: bağlantıyı çıkarmasını bir sebebi olabilir mi? bence bir elektrikçi çağırıp kontrol ettirin? pano anahtarından direk çalışsın diye sökülmüş. Yorum bağlantısı
Osman Ünal Dün saat 21:09 Paylaş Dün saat 21:09 Maşallah panoyu iyi karıştırmışlar, o zaman rölesi bozulmuş veya düzeni değiştirmişler, kontaktörün bobin ucunu (gri kablo) başka bir yere taşıyıp anahtarla devreye alıyorlar galiba. Bence iyi bir elektrikçiye o panoyu düzenletin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 21:37 Paylaş Dün saat 21:37 Erhan Doruk yazdı: pano anahtarından direk çalışsın diye sökülmüş. vesile ile o zaman saatlerinin çalışma akımına iyi bakmalı. özellkile hidrofor gibi ilk çalışmada yüksek akım çekerler, çoğu saat bunu kaldıramaz Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Dün saat 22:09 Paylaş Dün saat 22:09 Kontaktörün üst kısmında A1 ve A2 girişleri olması lazım. A1'e nötr girilmişse siz A2'ye zaman saatinden çıkan fazı gireceksiniz. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Zaman saatinin sağ yanında şeması olması lazım fotoğrafını atarmısınız. Birde Kontaktör altında termik var Beyaz tuşa basarmısınız. 18 saat önce tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Babam 45 yıllık mekanik bakım ustasıdır. Evde Ampul değiştirmez. Elektrikçinin işini Elektrikçiye bırakalım derim. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Erhan Doruk yazdı: Bahçedeki sulama sisteminde zaman ayarlı sigorta ile kontaktöre emir verip hidroforu çalıştırıyorduk. sistemi bugün devreye alayım dedim ama çalıştıramadım. son gelen elektrikçi sanırım bağlantıyı çıkartmış. zaman ayarlı sigortadan c1 den sağdaki kontaktöre nasıl giriş yapmalıyım ki hidrofor zamanlı çalışsın. Elektrikçilerden yardım rica ediyorum 😁 Bence bi elektrikci çağır, önce bi oradaki o spagettiyi düzeltsin. Bant mı kaldı ya hu... 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Eğer bu Linkteki baglantı ise... 2 Ortak uç Faz olacak 3 numaralı kontak kontaktore gidiyor gorünüyor. https://www.doguselektrik.com.tr/dtr-10-astronomik-zaman-saati-entes-pmu3393 Yorum bağlantısı
Recommended Posts