Alpay Köse 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Slm arkadaşlar.aracımın LPG tankı 2016 Mart ayında takılmış.önümüzdeki yıl 2026 temmuzda vize var.yani tankın son kullanma tarihi bitmiş oluyor.sormak istediğim 2026 Şubat ayında vizeye gitsem muayeneden geçermi? Sormamın sebebi iki yıl daha tank değişimi yapmamak.1 ay kala vize mümkün mü. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ben olsam değişirdim. Yarın birgün başıma bir iş gelir, bu tank ömrünü tamamlamış diye üstüme kalır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mümkün. Şubatta giderseniz muayeneden geçersiniz. Ancak değiştirin. 3500 liraya değiştirdim ben. Metalin bir dayanım ömrü var. Bu da lpg tankları için 10 yıl olarak belirlenmiş. Herhangi ciddi bir kazada patlayabilir. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Düşünceniz sizin ve olası aksi bir durumda yanınızda fiziken bulunanların sağlığı için doğru değil. Bence güvenli olana yönelin. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Değiştirmemenizin özel bir nedeni var mı ? Maddi imkanlar mı yoksa zaman kazanmak mı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts