H.Cenk Bayrakçı 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Fatih Keskin yazdı: bi buluşma yapalım yaz geldi çakmak sayısı azaldı Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Haziran Paylaş 19 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip Hocam buluştuğumuzda çakmak sende dursun lütfen. Adam bir kaşkay bir mb aldı bak 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran Paylaş 19 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip Ooo davet.. Geliriz. 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Haziran Yazar Paylaş 19 Haziran İlkay Başaran yazdı: Hocam buluştuğumuzda çakmak sende dursun lütfen. Adam bir kaşkay bir mb aldı bak Sen onun çakmağını al, Talisman alalım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Mertol Kip yazdı: Tr de olursam gelirim. Beyaz rusyada falansan biz gelirz abi 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Haziran Paylaş 19 Haziran İlkay Başaran yazdı: Beyaz rusyada falansan biz gelirz abi İşim olmaz oralarla. Ben orta ve latin amerika takılıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Biz paraguay'a taşındık. Mango yapraklı kıyafet kombinimi görmek isteyen ltfn dm 1 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Paraguay a girmedim ama Panama, Şili, Venezuella Arjantin Brezilya var. Şili devam ediyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Servet Aydın yazdı: Biz paraguay'a taşındık. Mango yapraklı kıyafet kombinimi görmek isteyen ltfn dm Bizde de çam yapraklı tasarım var. Sicilyadayız şuan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Fatih Keskin yazdı: bi buluşma yapalım yaz geldi çakmak sayısı azaldı şortla rıhtımdayım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Çağlar Bayur yazdı: şortla rıhtımdayım al bendende o kadar sigarada içmiyorum, çakmak yok, rahatım... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: al bendende o kadar sigarada içmiyorum, çakmak yok, rahatım... centiladamlık ölmüş insan ikram eder yahu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cuma 04:54 Paylaş Cuma 04:54 Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo davet.. Geliriz. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sen onun çakmağını al, Talisman alalım. hocam nerde onda o kadar cesaret yarın satamam piyasası yok der şimdi Servet Aydın yazdı: Biz paraguay'a taşındık. Mango yapraklı kıyafet kombinimi görmek isteyen ltfn dm kiminle İlkay Başaran yazdı: Bizde de çam yapraklı tasarım var. Sicilyadayız şuan. iyi tasarım var en azında Çağlar Bayur yazdı: şortla rıhtımdayım dün mköy deydin 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 08:28 Paylaş Cuma 08:28 Fatih Keskin yazdı: dün mköy deydin dün dündür Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Cuma 09:51 Paylaş Cuma 09:51 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip 11- 15 Temmuz arası orada olacağız. konum atın geleyim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 12:29 Paylaş Cuma 12:29 Demekki 12 temmuzdan sonra toplanıyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cuma 13:15 Yazar Paylaş Cuma 13:15 12 temmuzda geleceğim bir aksilik olmazsa. Konuyu biraz işgal ettik ama @Fatih Keskin başkan darılma. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 13:29 Paylaş Cuma 13:29 Konuyu toplantılara ayırdım arkadaşlar.. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 13:55 Paylaş Cuma 13:55 Yazlık bölgedeki toplantılar daha mı farklı oluyor. Ben hiç katılmadım da 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cuma 14:31 Paylaş Cuma 14:31 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazlık bölgedeki toplantılar daha mı farklı oluyor. Ben hiç katılmadım da Köpük partisi standart. 1 8 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 14:31 Paylaş Cuma 14:31 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazlık bölgedeki toplantılar daha mı farklı oluyor. Ben hiç katılmadım da Taabii.. Gidince hemen gelmiyoruz zaten 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Cuma 15:09 Paylaş Cuma 15:09 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazlık bölgedeki toplantılar daha mı farklı oluyor. Ben hiç katılmadım da Katılımınızı bekleriz 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cuma 20:33 Paylaş Cuma 20:33 Köpük tek jetonla yetiyor mu? (Hanımlar konuyu görürse falan diye toparlıyorum) 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts