Fatih Keskin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah E ne zaman toplanacağız o zaman Fatih de gelemem demiş.. nerede demişim bana 12 i uyar ctesi olsun pazar dinlenelim 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Emmi Egelilere sormuyorum demiş zaten, biz Allah işi karışmazsa geleceğiz bir şekilde 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Fatih Keskin yazdı: nerede demişim bana 12 i uyar ctesi olsun pazar dinlenelim Tamam başka uygun tarih çıkmıyor gibi.. Vakit var biraz daha konuşulsun olmazsa 12 temmuz kesin gibi.. Ahmet Çankaya yazdı: Emmi Egelilere sormuyorum demiş zaten, biz Allah işi karışmazsa geleceğiz bir şekilde Aynen Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tamam başka uygun tarih çıkmıyor gibi.. Vakit var biraz daha konuşulsun olmazsa 12 temmuz kesin gibi.. Papa 22 gibi geçecek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Papa 22 gibi geçecek Biz daha önce gelelim.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Biz daha önce gelelim.. Tabi abi keskin nişancılar vs yerleşecek. Hemen saldırmayın papanın çakmağı alacağım diyor Fatih başkan. 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Tabi abi keskin nişancılar vs yerleşecek. Hemen saldırmayın papanın çakmağı alacağım diyor Fatih başkan. yeni mersonun motoru sağırmış onu açması lazım. bu nedenlede gelmesi lazım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Erdoğan Temur yazdı: yeni mersonun motoru sağırmış onu açması lazım. bu nedenlede gelmesi lazım Sabah çalışır ya da yolda kalmazsa tabi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sabah çalışır ya da yolda kalmazsa tabi Çalışmamak bunlarda kronik. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Beyaz atletle Kendi ataletiyle gelecekmis.. elektrikli arabalarla ugrasa ugrasa hep bi salınım hep bi devinim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 12 Temmuz kesin dimi, güzel karar, tamda Servetin yaşgünü, iyi denk geldi, şort don ve pastanızı kapın gelin, mum da getirin diyeceğim ama yetmez, led xenon takarızarık pastaya 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fatih Keskin yazdı: nerede demişim bana 12 i uyar ctesi olsun pazar dinlenelim silivride yoğurt festivali var Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: silivride yoğurt festivali var Oranın yoğurdu da manda yoğurdu olur. Testereyle keserler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: silivride yoğurt festivali var Silivri’de kültürel hareketler de mi oluyor. Ben orada sadece hapishane var zannediyordum. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Önder Özcan yazdı: Oranın yoğurdu da manda yoğurdu olur. Testereyle keserler. Yok hilti ile 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yok hilti ile İnanmayan gelir Silivriye, oturur manda yoğurdunun başına karşim. Kaç tane tahta kaşık kırdım ben biliyor musun, yoğurt yemeye çalışırken 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Silivri’de kültürel hareketler de mi oluyor. Ben orada sadece hapishane var zannediyordum. limanda bir örtmen evi lokantası var, dibin düşer... ama tadilat diye yaırısını yıktılar sonra ne oldu bilmiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Önder Özcan yazdı: İnanmayan gelir Silivriye, oturur manda yoğurdunun başına karşim. Kaç tane tahta kaşık kırdım ben biliyor musun, yoğurt yemeye çalışırken Edremit’e giderken ordan geçeriz o zaman. Bakarız kaşıklar ne kadar sağlam. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Edremit’e giderken ordan geçeriz o zaman. Bakarız kaşıklar ne kadar sağlam. avrupa yakası’ndakiler tekirdağ, anadolulular bursa’dan mı gidiyor şimdi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupa yakası’ndakiler tekirdağ, anadolulular bursa’dan mı gidiyor şimdi Şimdi değil tatile giderken. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts