Mehmet Yeter 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Siz yolun tecrübelisine benziyorsunuz. Geçerken beni de alın Geçerken beni almayin. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Geçerken beni almayin. dönüşte alsak? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: dönüşte alsak? Dönüşte de almayın. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Dönüşte de almayın. Mehmet Yeter ciğerimizi parçaladın 2 8 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Mehmet Yeter ciğerimizi parçaladın HAA YIIIRRRR 1 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce 7 Temmuz dan sonra birkac gun orada olacagim Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Erdem Doğan yazdı: 7 Temmuz dan sonra birkac gun orada olacagim 12'si ? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Emin Önal yazdı: O yol güzel yeni gittim. Geçerken beni de al ben cuma akşamından tekirdağa geçerim bi güzel dinlenirim yenge yi al gel ctesi bizim yazlıkta kalsın biz yola devam edelim nasıl fikir ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben cuma akşamından tekirdağa geçerim bi güzel dinlenirim yenge yi al gel ctesi bizim yazlıkta kalsın biz yola devam edelim nasıl fikir ama Şöyle bir daveti 6 yıldır duymadım.. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Mehmet Yeter ciğerimizi parçaladın Ciğer parçalamayalim ciğer yiyelim inşallah. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben cuma akşamından tekirdağa geçerim bi güzel dinlenirim yenge yi al gel ctesi bizim yazlıkta kalsın biz yola devam edelim nasıl fikir ama el artıyorum sen yengeyi yazlığa bırak biz beraber gidek radara çıakrız 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben cuma akşamından tekirdağa geçerim bi güzel dinlenirim yenge yi al gel ctesi bizim yazlıkta kalsın biz yola devam edelim nasıl fikir ama Fikir süper de hanım ctesi çalışıyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Emin Önal yazdı: Fikir süper de hanım ctesi çalışıyor ben çalışmıyorum. Beni al 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: el artıyorum sen yengeyi yazlığa bırak biz beraber gidek radara çıakrız Tamam saatleri ayarlayalım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: E beeen ? şortlu toplantılara git sen Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben çalışmıyorum. Beni al motörle alacak yalnız Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben çalışmıyorum. Beni al ekipmanın var mı ? kask mont dizlik eldiven korumalı ayakkabı vs 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Emin Önal yazdı: ekipmanın var mı ? kask mont dizlik eldiven korumalı ayakkabı vs Muska ve gusül var 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben cuma akşamından tekirdağa geçerim bi güzel dinlenirim yenge yi al gel ctesi bizim yazlıkta kalsın biz yola devam edelim nasıl fikir ama Berbat fikir! Umarım dolu kar tipi boran kasırga çıkar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Berbat fikir! Umarım dolu kar tipi boran kasırga çıkar bunu tekirdağa gitmeden istanbul il sınırları içinde tartışmaya açlım diyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: bunu tekirdağa gitmeden istanbul il sınırları içinde tartışmaya açlım diyorum Geçerken benide alın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Geçerken benide alın geçmiceeZ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts