Onur Demir 26 Haziran Paylaş 26 Haziran 12sinde tatilden dönüyorum denk gelemem muhtemelen. Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: çanakkale köprüsünde rüzgarla bol şans Köprüden geçen kim ? Gelibolu - Lapseki Eceabat - Çanakkale Kilitbahir - Çanakkale bu 3 arabalı vapurdan birinde latte içiyoruz o sıra 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Haziran Paylaş 26 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: 12'si ? Hocam 13 Almanya donus tarihi. Muhtemelen birkac gun onceden istanbul a donmus olurum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Emin Önal yazdı: Köprüden geçen kim ? Gelibolu - Lapseki Eceabat - Çanakkale Kilitbahir - Çanakkale oofff çanakkale vip ile gelirim daha iyi 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 27 Haziran Paylaş 27 Haziran ben yine de 7 temmuzdan itibaren birkac gun orada olacagim 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Cumartesi 19:59 Paylaş Cumartesi 19:59 Mersin den Edremit gemi seferi var mı bende onunla geleyim bari hep karadan hep karadan sıkıldım... 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 21:31 Paylaş Cumartesi 21:31 Kemal Korkmaz yazdı: Mersin den Edremit gemi seferi var mı bende onunla geleyim bari hep karadan hep karadan sıkıldım... Uçakla gel. 😇 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Pazar 13:35 Paylaş Pazar 13:35 Ben o tarihlerde Antalya da olacağım,iyi eğlenceler size. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 20:50 Paylaş Pazar 20:50 Fatih Uzun yazdı: Ben o tarihlerde Antalya da olacağım,iyi eğlenceler size. Ne zamana kadar ordasın. Antalya’da da toplanırız 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 21:04 Paylaş Pazar 21:04 Mehmet Ozyurek yazdı: Ne zamana kadar ordasın. Antalya’da da toplanırız Az daha sağa gelseniz harika olacak. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 06:17 Paylaş Pazartesi 06:17 Fatih Uzun yazdı: Ben o tarihlerde Antalya da olacağım,iyi eğlenceler size. Mehmet Ozyurek yazdı: Ne zamana kadar ordasın. Antalya’da da toplanırız Düş adamın yakasından, seni görmek istemiyor daha nasıl anlatsın. 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 06:20 Paylaş Pazartesi 06:20 Sevmiyom seni diyebilir. Mesela ben sana diyorum ya öyle 3 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 06:25 Paylaş Pazartesi 06:25 Servet Aydın yazdı: Sevmiyom seni diyebilir. Mesela ben sana diyorum ya öyle Bi işe yarıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 06:48 Paylaş Pazartesi 06:48 Servet Aydın yazdı: Sevmiyom seni diyebilir. Mesela ben sana diyorum ya öyle Fatih senin gibi kaba mı? Kibarca uyarıyor işte adamı. Ayrıca sevmiyorum derken aslında ne demek istediğini ben gayet iyi biliyorum 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 07:20 Paylaş Pazartesi 07:20 İlkay Başaran yazdı: Bi işe yarıyor mu? Sence? Önder Özcan yazdı: Fatih senin gibi kaba mı? Kibarca uyarıyor işte adamı. Ayrıca sevmiyorum derken aslında ne demek istediğini ben gayet iyi biliyorum 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 07:21 Paylaş Pazartesi 07:21 Servet Aydın yazdı: Sence? Kapat abi ört Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 08:35 Paylaş Pazartesi 08:35 Önder Özcan yazdı: Düş adamın yakasından, seni görmek istemiyor daha nasıl anlatsın. Naz yapıyor bence. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 11:58 Paylaş Pazartesi 11:58 Mehmet Ozyurek yazdı: Naz yapıyor bence. boş değil diosun yaniii 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 13:27 Paylaş Pazartesi 13:27 Mehmet Ozyurek yazdı: Naz yapıyor bence. Yavaş yapsın! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 13:58 Paylaş Pazartesi 13:58 Çağlar Bayur yazdı: boş değil diosun yaniii Değil ya, biraz ısrar etsek tatili yarıda keser gelir.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 14:01 Paylaş Pazartesi 14:01 Gelsinde kasko kitliyim diye düşünmüyor ise keserim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 14:04 Paylaş Pazartesi 14:04 Servet Aydın yazdı: Gelsinde kasko kitliyim diye düşünmüyor ise keserim Ahahaha.. Çok yanlış tanımışsın beni.. Sana bile sağlık sigortasını daha yeni yaptım.. 20 yıldır tanşıyoruz.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts