Emin Önal Pazartesi 14:27 Paylaş Pazartesi 14:27 Mehmet Ozyurek yazdı: Ahahaha.. Çok yanlış tanımışsın beni.. Sana bile sağlık sigortasını daha yeni yaptım.. 20 yıldır tanşıyoruz.. Bende yanlış tanımışım, Bu adama sağlık sigortası mı yapılır 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 14:29 Paylaş Pazartesi 14:29 Emin Önal yazdı: Bende yanlış tanımışım, Bu adama sağlık sigortası mı yapılır 20 yıl kaçtım işte.. Daha kaçacak yerim kalmadı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 14:50 Paylaş Pazartesi 14:50 Emin Önal yazdı: Bende yanlış tanımışım, Bu adama sağlık sigortası mı yapılır Lokman hekim bile zamanında baş edememis sigorta yapmayı bırakmis. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Pazartesi 14:59 Paylaş Pazartesi 14:59 Mehmet Ozyurek yazdı: Ne zamana kadar ordasın. Antalya’da da toplanırız 7-12 Temmuz alanyada,12sinden sonra Konyaltında yım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 15:15 Paylaş Pazartesi 15:15 Toplantıyı Alanyaya taşıyoruz arkadaşlar.. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 15:27 Paylaş Pazartesi 15:27 Mehmet Ozyurek yazdı: Toplantıyı Alanyaya taşıyoruz arkadaşlar.. e daha yeni döndük Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 15:45 Paylaş Pazartesi 15:45 Mehmet Ozyurek yazdı: Toplantıyı Alanyaya taşıyoruz arkadaşlar.. şort deniz gözlüğü 50spf yağ ile hazırım 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Pazartesi 15:48 Paylaş Pazartesi 15:48 Yok mu Adrasan suluada tekne turu yapmamız,geçen sene gittim harikaydı Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 21:20 Paylaş Pazartesi 21:20 Mehmet Ozyurek yazdı: Ahahaha.. Çok yanlış tanımışsın beni.. Sana bile sağlık sigortasını daha yeni yaptım.. 20 yıldır tanşıyoruz.. Anca toparlattım kendimi ondan bekledin 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Salı 04:56 Paylaş Salı 04:56 Mehmet Ozyurek yazdı: Toplantıyı Alanyaya taşıyoruz arkadaşlar.. Fatih Uzun yazdı: 7-12 Temmuz alanyada,12sinden sonra Konyaltında yım RUN! 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 05:38 Paylaş Salı 05:38 Servet Aydın yazdı: Anca toparlattım kendimi ondan bekledin Saçlara da sigorta yapıldı mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 05:59 Paylaş Salı 05:59 İnan Çınar yazdı: Saçlara da sigorta yapıldı mı? Kaşınma 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Salı 07:11 Paylaş Salı 07:11 Mehmet Yeter yazdı: Az daha sağa gelseniz harika olacak. Mehmet Hocam sen nere gittin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 07:16 Paylaş Salı 07:16 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Mehmet Hocam sen nere gittin Şanlıurfa- Siverek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Salı 07:50 Paylaş Salı 07:50 Mehmet Yeter yazdı: Şanlıurfa- Siverek ne zaman gittin sen görev atama mı Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 07:57 Paylaş Salı 07:57 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ne zaman gittin sen görev atama mı Şubat başı gittim abi. Aynen atama bekliyorduk çok şükür atandik. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Salı 08:03 Paylaş Salı 08:03 Mehmet Yeter yazdı: Şanlıurfa- Siverek Siverek takip ediyoruz. 1 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 08:05 Paylaş Salı 08:05 Önder Özcan yazdı: Siverek takip ediyoruz. Siverek bekliyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Salı 08:17 Paylaş Salı 08:17 Mehmet Yeter yazdı: Şubat başı gittim abi. Aynen atama bekliyorduk çok şükür atandik. hadi hayırlı olsun Siverek çalışırsın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 08:23 Paylaş Salı 08:23 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hadi hayırlı olsun Siverek çalışırsın inşallah Allah razı olsun Mehmet abi. Siverek çalışıyoruz inşallah Beklerim mutlaka. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 13:39 Paylaş Çarşamba 13:39 Mehmet Yeter yazdı: Siverek bekliyoruz. Silverdin alın yanınıza 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 13:47 Paylaş Çarşamba 13:47 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Silverdin alın yanınıza Sivarovski? 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 15:11 Paylaş Çarşamba 15:11 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Silverdin alın yanınıza Silverdin değilde Güneş kremi iyi gider. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts