Murat Ersel Çevik 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Servet Aydın yazdı: Sıratta bekliyorum nerde kaldınıZ? Az önce geçtiler. Sen kalmışsın geride. 🤣🤣 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz İnan Çınar yazdı: Geçmiş olsun kardeş. Yarından itibaren oralardayım. Yapacağım bişey olursa haber ver. (İğne,serum vb.) DM den telefonumu atıyorum. Metin Uzunoğlu yazdı: Geçmiş olsun İlkay, ram betonu santrali olmuşsun gradasyon küçükse ultrason ile kırılabilir. İnşallah ameliyatsız hallolur rahat edersin. Mehmet Yeter yazdı: Dur yahu araba benim, şu ana kadar kullanılmış motorlarıyla beraber. Ali abiye bizim cmaxi kep.. veririz. O da c sınıfı. Teşekkür ederim sağolun. Karot aldırıp balacağız hangi sınıfmış. 2 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Geçmiş olsun, ameliyatsız dışarıdan kırabiliyorlar, ben 3 seans için gidip 2. Seansta kurtulmuştum 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz geçmiş olsun sen de taş olması normal bence bizim yeğen demirci mesela onunda demir değerleri çok yüksek çıkıyor 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Fatih Keskin yazdı: geçmiş olsun sen de taş olması normal bence bizim yeğen demirci mesela onunda demir değerleri çok yüksek çıkıyor bu mantıkta bazılarında elektrik de çok çıkar ama 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz İlkay, operasyon filan yapılırsa Çabi refakatçın olayım der tuzağa düşme Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu mantıkta bazılarında elektrik de çok çıkar ama Paçağina siçtuğum 4 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Ben gelebilecek miyim bilmiyorum. Böbrekte 8 mm taş çıktı cmt gününden beri ağrıdan ölüyorum. Yarın balıkesire hastaneye gideceğim. Çok geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Geçmiş olsun İlkay. Kolaylıkla hallolur inşallah. Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. Şu an benim başımdaki dertle aynı. İlk seans oldu, ikinci kırma seansı için 16 sına gün verdiler. Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Allah şifalar versin İlkay. Bolca sıvı tüketmek lazım biliyorsundur muhakkak. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz İstanbuldan Edremit'e git gel 920 km 3500 tl yakıt maliyeti. Tek yön yolculuk 6 saat 20 dakika. Güzel rakamlar. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Ali Darbaz yazdı: İstanbuldan Edremit'e git gel 920 km 3500 tl yakıt maliyeti. Tek yön yolculuk 6 saat 20 dakika. Güzel rakamlar. köprü yol dahil mi ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Erdoğan Temur yazdı: köprü yol dahil mi ? Sadece ücretsiz yolları seçtim. Keyif sürüşü yapmak için giderdim ama süre olarak 13 saate deng geliyor. Kapasitemi aşıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Sadece ücretsiz yolları seçtim. Keyif sürüşü yapmak için giderdim ama süre olarak 13 saate deng geliyor. Kapasitemi aşıyor. Git dön şeklinde olmaz heralde. Kalınır yani 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Ben gelebilecek miyim bilmiyorum. Böbrekte 8 mm taş çıktı cmt gününden beri ağrıdan ölüyorum. Yarın balıkesire hastaneye gideceğim. Geçmiş olsun Denk gelirse hastanede yaparız toplantıyı 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu mantıkta bazılarında elektrik de çok çıkar ama Şimdi taşlar yerine oturdu. Ben de diyordum idrarım neden malum maden gibi sapsarı 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Ali Darbaz yazdı: İstanbuldan Edremit'e git gel 920 km 3500 tl yakıt maliyeti. Tek yön yolculuk 6 saat 20 dakika. Güzel rakamlar. Mecburen köprüden geçilir, Mecburen bir gece kalınır. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Önder Özcan yazdı: Şimdi taşlar yerine oturdu. Ben de diyordum idrarım neden malum maden gibi sapsarı bu konunun nerelere gidebileceğini tahmin bile edemedim hslskdldldl 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu konunun nerelere gidebileceğini tahmin bile edemedim hslskdldldl Valla ben de yazayım diyordum sonra işin ciddiyeti kaybolur diye yazmamıştım. O zaman benim de vitamin değerlerim çok yüksek çıkıyor. Malum ABC ogretimi yapıyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Önder Özcan yazdı: Şimdi taşlar yerine oturdu. Ben de diyordum idrarım neden malum maden gibi sapsarı Biriktir bari. Mehmet Ozyurek yazdı: Mecburen köprüden geçilir, Mecburen bir gece kalınır. Ali Darbaz yazdı: İstanbuldan Edremit'e git gel 920 km 3500 tl yakıt maliyeti. Tek yön yolculuk 6 saat 20 dakika. Güzel rakamlar. Nereden gidiyon da o km ye ulaşıyorsun anlamadım. Benim evden eve 360km. Motorla dört saatte arabayla 3 saatte varıyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Valla ben de yazayım diyordum sonra işin ciddiyeti kaybolur diye yazmamıştım. O zaman benim de vitamin değerlerim çok yüksek çıkıyor. Malum ABC ogretimi yapıyoruz. önder abininki başka. şifa akıtıyor resmen. kuyruk olur kapısında 3 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Günlerden salı cumartesiye daha çooooookk var. Karar veririz inşallah Tansu Kalafatoğlu yazdı: önder abininki başka. şifa akıtıyor resmen. kuyruk olur kapısında Dedim ya biriktir diye. Zaten profil resmi de tam uygun. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 İlkay Başaran yazdı: Teşekkür ederim sağolun. Karot aldırıp balacağız hangi sınıfmış. Deniz kumudur ne bekliyon ki 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Murat Ersel Çevik yazdı: Günlerden salı cumartesiye daha çooooookk var. Karar veririz inşallah Dedim ya biriktir diye. Zaten profil resmi de tam uygun. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Deniz kumudur ne bekliyon ki Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz (düzenlendi) Murat Ersel Çevik yazdı: Biriktir bari. Otobanları kullanırsam babada 3 bucuk saat. Lakin bunun bedeli yüksek. 8 Temmuz tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts