Ahmet Çankaya Çarşamba 07:06 Paylaş Çarşamba 07:06 Toplantıya en geç katılan olarak, teşekkürü de en geç ben edeyim Katılan, katılmak isteyip katılamayan, gönlü burada olan herkese tekrar teşekkürler... Hepinizin ayaklarına sağlık... inşaallah daha geniş katılımlı, ve birkaç günlük bir şenlikte tekrar buluşmak dileklerimle... 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 11:41 Paylaş Çarşamba 11:41 Servet Aydın yazdı: Doğum günü kadar saçma bişey yok. İnsan öleceği güne her yaklaşmasını niye kutlar ki? bunu kutlayalım güzel anlatım Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 12:01 Paylaş Çarşamba 12:01 Çağlar Bayur yazdı: bunu kutlayalım güzel anlatım Sarı şişeler de olacak mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 13:36 Paylaş Çarşamba 13:36 Servet Aydın yazdı: Sarı şişeler de olacak mı? şisei beyaz muhteviyatı Gold Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 14:47 Paylaş Çarşamba 14:47 Çağlar Bayur yazdı: şisei beyaz muhteviyatı Gold Şişesi sarı içi amber var olar mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 15:33 Paylaş Çarşamba 15:33 Servet Aydın yazdı: Şişesi sarı içi amber var olar mı? her tür, janjanlı Yorum bağlantısı
Recommended Posts