H.Cenk Bayrakçı Perşembe 12:39 Paylaş Perşembe 12:39 Fatih Keskin yazdı: bi buluşma yapalım yaz geldi çakmak sayısı azaldı Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 12:49 Paylaş Perşembe 12:49 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip Hocam buluştuğumuzda çakmak sende dursun lütfen. Adam bir kaşkay bir mb aldı bak 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 12:52 Paylaş Perşembe 12:52 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip Ooo davet.. Geliriz. 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Perşembe 13:00 Yazar Paylaş Perşembe 13:00 İlkay Başaran yazdı: Hocam buluştuğumuzda çakmak sende dursun lütfen. Adam bir kaşkay bir mb aldı bak Sen onun çakmağını al, Talisman alalım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 14:22 Paylaş Perşembe 14:22 Mertol Kip yazdı: Tr de olursam gelirim. Beyaz rusyada falansan biz gelirz abi 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 14:53 Paylaş Perşembe 14:53 İlkay Başaran yazdı: Beyaz rusyada falansan biz gelirz abi İşim olmaz oralarla. Ben orta ve latin amerika takılıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 15:00 Paylaş Perşembe 15:00 Biz paraguay'a taşındık. Mango yapraklı kıyafet kombinimi görmek isteyen ltfn dm 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 15:12 Paylaş Perşembe 15:12 Paraguay a girmedim ama Panama, Şili, Venezuella Arjantin Brezilya var. Şili devam ediyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 15:59 Paylaş Perşembe 15:59 Servet Aydın yazdı: Biz paraguay'a taşındık. Mango yapraklı kıyafet kombinimi görmek isteyen ltfn dm Bizde de çam yapraklı tasarım var. Sicilyadayız şuan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 16:22 Paylaş Perşembe 16:22 Fatih Keskin yazdı: bi buluşma yapalım yaz geldi çakmak sayısı azaldı şortla rıhtımdayım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Perşembe 17:00 Paylaş Perşembe 17:00 Çağlar Bayur yazdı: şortla rıhtımdayım al bendende o kadar sigarada içmiyorum, çakmak yok, rahatım... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 17:02 Paylaş Perşembe 17:02 Ali Cihangiroğlu yazdı: al bendende o kadar sigarada içmiyorum, çakmak yok, rahatım... centiladamlık ölmüş insan ikram eder yahu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 04:54 Paylaş Dün saat 04:54 Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo davet.. Geliriz. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sen onun çakmağını al, Talisman alalım. hocam nerde onda o kadar cesaret yarın satamam piyasası yok der şimdi Servet Aydın yazdı: Biz paraguay'a taşındık. Mango yapraklı kıyafet kombinimi görmek isteyen ltfn dm kiminle İlkay Başaran yazdı: Bizde de çam yapraklı tasarım var. Sicilyadayız şuan. iyi tasarım var en azında Çağlar Bayur yazdı: şortla rıhtımdayım dün mköy deydin 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Fatih Keskin yazdı: dün mköy deydin dün dündür Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip 11- 15 Temmuz arası orada olacağız. konum atın geleyim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Demekki 12 temmuzdan sonra toplanıyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce 12 temmuzda geleceğim bir aksilik olmazsa. Konuyu biraz işgal ettik ama @Fatih Keskin başkan darılma. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Konuyu toplantılara ayırdım arkadaşlar.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Yazlık bölgedeki toplantılar daha mı farklı oluyor. Ben hiç katılmadım da 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazlık bölgedeki toplantılar daha mı farklı oluyor. Ben hiç katılmadım da Köpük partisi standart. 7 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazlık bölgedeki toplantılar daha mı farklı oluyor. Ben hiç katılmadım da Taabii.. Gidince hemen gelmiyoruz zaten 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Akşamina Servet abiden patlıcan kebabı. 3 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazlık bölgedeki toplantılar daha mı farklı oluyor. Ben hiç katılmadım da Katılımınızı bekleriz 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Köpük tek jetonla yetiyor mu? (Hanımlar konuyu görürse falan diye toparlıyorum) 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts