İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazlık bölgedeki toplantılar daha mı farklı oluyor. Ben hiç katılmadım da Mavi donun var mı? 2 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Köpük partisi ve başkan varsa beni de yazın listeye 😅 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Mavi donun var mı? Grup indiriminden almıştım 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Mavi donun var mı? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Grup indiriminden almıştım Yaz... Donunu kendi getircek 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Pejonun pilleri doldurmak için uzun yolu gelmiş Necat Ertan yazdı: Köpük partisi ve başkan varsa beni de yazın listeye 😅 Siz avukatlar cübbe altından ne çekiyonuz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce bu toplantı çok ilginç olacak belli 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bu toplantı çok ilginç olacak belli Mavi don şartı olmasa iyiydi Yorum bağlantısı
Recommended Posts