İçeriğe Yönlendir

2012 Focus Araca Uygun Klima Kompresörü

Ahmet.Kuvvet

Recommended Posts

Ahmet.Kuvvet

2012 model ford focus titanium aracımın klima kompresörünü değiştirmek istiyorum. Hangi model araçların veya hangi yıl focus'ların klima kompresörleri benim araca uygundur. çıkma olarak almayı planlıyorum

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kompresörler temelde aynı işi yapsa da başka markaya ait olanlar yerine uymaz, aynı motoru kullanan markalar  arasında bile boru giriş çıkış kasnak bağlantısı ayrı yerdedir

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Sıfır alın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Sorun nedir? Ben focus 1 e sıfır aldım 6 bine sorun kötü gazda çıktı elimde kaldı duruyor ama lazım olabilir tabi ilerde. 

Güvenilir bir yere gidin kompresör değişecek ise usta bir baksın belki sorun başka yerde olabilir fazla paralara direk girmeyin.

Yorum bağlantısı
Ahmet.Kuvvet
Ömer Sarıgül yazdı:

Sorun nedir? Ben focus 1 e sıfır aldım 6 bine sorun kötü gazda çıktı elimde kaldı duruyor ama lazım olabilir tabi ilerde. 

Güvenilir bir yere gidin kompresör değişecek ise usta bir baksın belki sorun başka yerde olabilir fazla paralara direk girmeyin.

Kötü gaz derken ? konuyu biraz açar mısınız rica etsem

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül
Ahmet.Kuvvet yazdı:

Kötü gaz derken ? konuyu biraz açar mısınız rica etsem

Başka oto serviste 1 yıl önce gaz bastırdım klima soğutma performansı çok düşüktü. 

Oto klima dolum makinaları her araçtan gaz çekme yaptığı için deposunda ki gaz ya bozuluyor yada kalitesiz gaz alıp onu kullanıyorlar emin değilim. 

Başka yerde yeni gaz basıldı soğutmayan klima biz kesti

Yorum bağlantısı
Ahmet.Kuvvet
Ömer Sarıgül yazdı:

Başka oto serviste 1 yıl önce gaz bastırdım klima soğutma performansı çok düşüktü. 

Oto klima dolum makinaları her araçtan gaz çekme yaptığı için deposunda ki gaz ya bozuluyor yada kalitesiz gaz alıp onu kullanıyorlar emin değilim. 

Başka yerde yeni gaz basıldı soğutmayan klima biz kesti

anladım teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...