Ebrar Tüfek Salı 20:06 Paylaş Salı 20:06 Anlık bi kararla motorsiklet serüvenine başlamış bulunmaktayım, yıllardır niyetim vardı, Cuma günü dükkanı kapatıp bayiileri gezdim, biraz araştırma yaptım. Bugün de gidip ücretini ödedim, yarın veya perşembe satış evrağı elime geçer, sonra plakayı takıp yola çıkacağız. Ev dükkan arası 30 km, işe git gel için kullanacağım. En az 1 yıl cc yükseltmeyi düşünmüyorum desem de işin içine girince öyle olmuyormuş yaşayıp göreceğiz. 2025 model sıfır km aldım. İki yıl garantisi var. Motorumuz Küba Space 50 Pro, 50 cc 2.81 hp - 2.90 nm tork CVT şanzıman Enjeksiyonlu motor, yakıt deposu 5 litre. Maks 7.500 devir çeviriyor. Ağırlığı 80 kg, maks. taşıma kapasitesi 220 kg. Önler disk, arkalar kampana fren. Kask olarak Axxis Gecko SV Epic modelini aldım. İlandaki gibi koruma demirleri takılı halde teslim alacağım, Kurulmamış halinin fotoğrafını koyuyorum. Bayiden çıkarken alttaki gibi olacak. Bi heves geldi kazasız belasız sağ salim binerim inşallah 18 Yorum bağlantısı
Erkam Elma Salı 20:46 Paylaş Salı 20:46 Hayırlı olsun Bi heves geliyo çok hızlı üst cc ler isteniyor, 🧿 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut Salı 21:07 Paylaş Salı 21:07 Ebrar 2 teker hiç sevmem dikkatli sür kardeşim. Hayırlısı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Çarşamba 05:20 Paylaş Çarşamba 05:20 Hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim, kazasız belasız İnşallah. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Çarşamba 05:34 Paylaş Çarşamba 05:34 Hayırlı olsun, Allah kaza, bela, yatma göstermesin. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Çarşamba 05:39 Paylaş Çarşamba 05:39 Hayırlı olsun Ebrar, Kazasız belasız kullan. Samsun trafiği de az tehlikeli değil. İş yerini taşıdın mı yeni yere Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Çarşamba 06:43 Paylaş Çarşamba 06:43 Hayırlı olsun kazasız günlerde binin inşallah. Virüsü kapmışsınız. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Çarşamba 06:50 Paylaş Çarşamba 06:50 Hayırlı olsun. Tekerin düz bassın. Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu Çarşamba 06:59 Paylaş Çarşamba 06:59 Hayırlısı olsun arkadaşım. O virüs bize de bulaştı (50 yaşından sonra) uzun süre CC yükseltmeyi düşünmüyorum demişsin gerçi. Ben de senin gibi Küba space 50 cc ile başladım. 5-6 ay arası ancak kullandım. Akabinde 150 cc Arora beatrixe geçiş yapmıştım. Zamanı gelince o bile yeterli gelmemişti. Şimdi 250 cc ye geçiş yaptık. Malesef bu hastalığın sonu yok arkadaşım. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 07:02 Paylaş Çarşamba 07:02 Hayırlı olsun gülerek kullan, ekipmanları tamamla bir an evvel. Zafer Akçay videoları izle bol bol. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Çarşamba 07:49 Paylaş Çarşamba 07:49 Oooo foruma yeni bir "canavar" gelmiş. Güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 09:02 Paylaş Çarşamba 09:02 Hayırlı olsun Ebrar. Oralarda az tehlikeli değil hani, dikkatli ol. Ehliyet durumun ne ? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Çarşamba 09:07 Paylaş Çarşamba 09:07 Hayırlı olsun Ebrar. Evet yüksek CC hızlı istenir. Bilhassa Scooter'da. XMax 250'mi hala unutamıyorum. Şimdilik önemli olan güvenlik. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 09:08 Paylaş Çarşamba 09:08 (düzenlendi) Hayırlı olsun yakında herkes sukutırcı olacak sanırım, büyüklerde sukutıra döner yada 2. motor yaparlar artık Çarşamba 09:09 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 09:35 Paylaş Çarşamba 09:35 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun yakında herkes sukutırcı olacak sanırım, büyüklerde sukutıra döner yada 2. motor yaparlar artık Lahmacun mu satacağız? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 09:38 Paylaş Çarşamba 09:38 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Lahmacun mu satacağız? yok şehir içi sağa sola giderken lazım, edroda akçayda gezsene nc ile, sinir olursun, bisikletle sıcak olmasa gideceğim ama fırın gibi, gerçi motorda fön makinası karşıdan üfliyor gibi ama hemen gidiyorsun, bisiklette yandım Allah modundayız Çarşamba 09:40 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Çarşamba 09:46 Paylaş Çarşamba 09:46 Hayirli olsun, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 09:51 Paylaş Çarşamba 09:51 Ali Cihangiroğlu yazdı: yok şehir içi sağa sola giderken lazım, edroda akçayda gezsene nc ile, sinir olursun, bisikletle sıcak olmasa gideceğim ama fırın gibi, gerçi motorda fön makinası karşıdan üfliyor gibi ama hemen gidiyorsun, bisiklette yandım Allah modundayız Nc ile heryere girerim. Hatta geçen altını vurdum iyi ki karteri delmedik. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 09:56 Paylaş Çarşamba 09:56 Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Çarşamba 09:59 Paylaş Çarşamba 09:59 hayırlı olsun üst cc krizi gelirse, geçme bunu kullanmaya devam et. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 10:05 Paylaş Çarşamba 10:05 İlkay Başaran yazdı: Nc ile heryere girerim. Hatta geçen altını vurdum iyi ki karteri delmedik. girersin elbette canım, pratik olmuyor bu kalabalıkta, o yüzden skutır Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Çarşamba 10:34 Paylaş Çarşamba 10:34 (düzenlendi) Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Eski bir cappuccino ve sym jet14 kullanıcısı olarak ben de sizin gibi çok büyük bir hevesle başladım. 70cc yetmedi 125 cc sym aldım. Sym çok güzeldi çançinçon gibi değildi. Fakat bursa trafiği ( muhtemelen Türkiye'deki tüm şehirlerin trafiği aynıdır) canımın daha kıymetli olduğunu fark ettirdi bana. İstisnasız her motora binişimde yüreğimin ağızıma geldiği anlar oluyordu. En sonunda da k.o.ç. bir yolcu minibüsü ben orta şeritte giderken sağdan aniden önüme kırdı. Ben ona çarpmamak için durdum fakat arkamdaki araç duramayıp bana patlattı. Demem o ki kimse motorsikletlileri taşıttan saymıyor. Aman ha çok dikkatli kullanın, her an tetikte olun. Bir de ilk işiniz lastik değiştirmek olsun. Kaskı da unutmayalım, başınız ne kadar kıymetliyse kaskınız da o kadar kaliteli olsun. Çarşamba 10:39 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 10:41 Paylaş Çarşamba 10:41 Trafiğe uyun (bu 50 cc ile olmaz) ve başkasının gireceği alan bırakmayın. Yoksa biri gelir boşluğu doldurur. Büyük şehirde güçsüz motorla 2 3 şeritli yollara çıkmak hem çok tehlikeli hemde ciddi cesaret işi. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Çarşamba 10:43 Paylaş Çarşamba 10:43 Keşke çançinçon malı scooter almasaydınız. Eski sahibi olduğum Arora capucino markalı scooterimin şasesi kaynak yerinden kopmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts