İçeriğe Yönlendir

Yeni Motosikletim

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Ebrar Tüfek

Anlık bi kararla motorsiklet serüvenine başlamış bulunmaktayım, yıllardır niyetim vardı, Cuma günü dükkanı kapatıp bayiileri gezdim, biraz araştırma yaptım. Bugün de gidip ücretini ödedim, yarın veya perşembe satış evrağı elime geçer, sonra plakayı takıp yola çıkacağız. Ev dükkan arası 30 km, işe git gel için kullanacağım. En az 1 yıl cc yükseltmeyi düşünmüyorum desem de işin içine girince öyle olmuyormuş yaşayıp göreceğiz. 

2025 model sıfır km aldım. İki yıl garantisi var.

Motorumuz Küba Space 50 Pro,

50 cc 2.81 hp  - 2.90 nm tork CVT şanzıman

Enjeksiyonlu motor, yakıt deposu 5 litre. Maks 7.500 devir çeviriyor.

Ağırlığı 80 kg, maks. taşıma kapasitesi 220 kg.  

Önler disk, arkalar kampana fren. 

Kask olarak Axxis Gecko SV Epic modelini aldım. 

İlandaki gibi koruma demirleri takılı halde teslim alacağım, Kurulmamış halinin fotoğrafını koyuyorum. Bayiden çıkarken alttaki gibi olacak. 

Bi heves geldi kazasız belasız sağ salim binerim inşallah :) 

225F4C1C-DA04-41F3-AB8C-2717C97FE71C.jpeg.868e28acc1a2b3461852b09bf4a59b81.jpeg

B4CED73A-250C-4707-856D-A35E343D9C29.png.4e0491641d0053ac92b46713077252ee.png

DED1EEB0-621C-417F-BA80-D3BD268E037A.jpeg.b560954f3432b7f8181285620750e7ab.jpeg

• Beğen 18
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Hayırlı olsun Bi heves geliyo çok hızlı üst cc ler isteniyor, 🧿

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Ebrar 2 teker hiç sevmem dikkatli sür kardeşim. Hayırlısı olsun.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim, kazasız belasız İnşallah. 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Hayırlı olsun Ebrar, Kazasız belasız kullan.

Samsun trafiği de az tehlikeli değil.

İş yerini taşıdın mı yeni yere

Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu

Hayırlısı olsun arkadaşım. O virüs bize de bulaştı (50 yaşından sonra) uzun süre CC yükseltmeyi düşünmüyorum demişsin gerçi. Ben de senin gibi Küba space 50 cc ile başladım. 5-6 ay arası ancak kullandım. Akabinde 150 cc Arora beatrixe geçiş yapmıştım. Zamanı gelince o bile yeterli gelmemişti. Şimdi 250 cc ye geçiş yaptık. Malesef bu hastalığın sonu yok arkadaşım.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hayırlı olsun gülerek kullan, ekipmanları tamamla bir an evvel. Zafer Akçay videoları izle bol bol.

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Hayırlı olsun Ebrar.

Oralarda az tehlikeli değil hani, dikkatli ol.

Ehliyet durumun ne ?

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Hayırlı olsun Ebrar. Evet yüksek CC hızlı istenir. Bilhassa Scooter'da. XMax 250'mi hala unutamıyorum. Şimdilik önemli olan güvenlik. Allah kaza bela vermesin. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hayırlı olsun :nazar:

yakında herkes sukutırcı olacak sanırım, büyüklerde sukutıra döner yada 2. motor yaparlar artık :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Hayırlı olsun :nazar:

yakında herkes sukutırcı olacak sanırım, büyüklerde sukutıra döner yada 2. motor yaparlar artık :)

Lahmacun mu satacağız?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Lahmacun mu satacağız?

yok şehir içi sağa sola giderken lazım, edroda akçayda gezsene nc ile, sinir olursun, bisikletle sıcak olmasa gideceğim ama fırın gibi, gerçi motorda fön makinası karşıdan üfliyor gibi ama hemen gidiyorsun, bisiklette yandım Allah modundayız :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yok şehir içi sağa sola giderken lazım, edroda akçayda gezsene nc ile, sinir olursun, bisikletle sıcak olmasa gideceğim ama fırın gibi, gerçi motorda fön makinası karşıdan üfliyor gibi ama hemen gidiyorsun, bisiklette yandım Allah modundayız :)

Nc ile heryere girerim. Hatta geçen altını vurdum iyi ki karteri delmedik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade

hayırlı olsun üst cc krizi gelirse, geçme :D bunu kullanmaya devam et. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Nc ile heryere girerim. Hatta geçen altını vurdum iyi ki karteri delmedik.

girersin elbette canım, pratik olmuyor bu kalabalıkta, o yüzden skutır

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
(düzenlendi)

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. 

Eski bir cappuccino ve sym jet14 kullanıcısı olarak ben de sizin gibi çok büyük bir hevesle başladım. 70cc yetmedi 125 cc sym aldım. Sym çok güzeldi çançinçon gibi değildi. Fakat bursa trafiği ( muhtemelen Türkiye'deki tüm şehirlerin trafiği aynıdır) canımın daha kıymetli olduğunu fark ettirdi bana. İstisnasız her motora binişimde yüreğimin ağızıma geldiği anlar oluyordu. En sonunda da k.o.ç. bir yolcu minibüsü ben orta şeritte giderken sağdan aniden önüme kırdı. Ben ona çarpmamak için durdum fakat arkamdaki araç duramayıp bana patlattı. Demem o ki kimse motorsikletlileri taşıttan saymıyor. 

Aman ha çok dikkatli kullanın, her an tetikte olun. 

Bir de ilk işiniz lastik değiştirmek olsun. Kaskı da unutmayalım, başınız ne kadar kıymetliyse kaskınız da o kadar kaliteli olsun. 

tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Trafiğe uyun (bu 50 cc ile olmaz) ve başkasının gireceği alan bırakmayın. Yoksa biri gelir boşluğu doldurur. Büyük şehirde güçsüz motorla 2 3 şeritli yollara çıkmak hem çok tehlikeli hemde ciddi cesaret işi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık

Keşke çançinçon malı scooter almasaydınız. Eski sahibi olduğum Arora capucino markalı scooterimin şasesi kaynak yerinden kopmuştu. 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...