H.Cenk Bayrakçı 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Hayırlı olsun Ebrar. Sağlıklı günlerde kullan. 🧿 Yorum bağlantısı
Hamit inan 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Trafiğe uyun (bu 50 cc ile olmaz) ve başkasının gireceği alan bırakmayın. Yoksa biri gelir boşluğu doldurur. Büyük şehirde güçsüz motorla 2 3 şeritli yollara çıkmak hem çok tehlikeli hemde ciddi cesaret işi. Bu arkadaşın dediğini ciddiye al 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz Erkam Elma yazdı: Hayırlı olsun Bi heves geliyo çok hızlı üst cc ler isteniyor, 🧿 Abi o tuzağa düşmemem lazım çoluk çocuğa karıştık hız işlerini bıraktık Onur Bulut yazdı: Ebrar 2 teker hiç sevmem dikkatli sür kardeşim. Hayırlısı olsun. Abim çok teşekkür ederim, tehlikesi çok ama içimde kalmasın bi deneyelim bakalım Ayhan Asil yazdı: Hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim, kazasız belasız İnşallah. Çok teşekkür ederim abi Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza, bela, yatma göstermesin. Teşekkürler amin cümlemize inşallah. Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun Ebrar, Kazasız belasız kullan. Samsun trafiği de az tehlikeli değil. İş yerini taşıdın mı yeni yere Allah razı olsun abi, yılbaşına kadar burdayız şuanlık, sonrası Allah kerim bakalım. Daha lokanta işi yapmam büyük ihtimal servis tamirhane devam. Oğuzkan Işık yazdı: Sağlıkla bin kardeşim Abim çok teşekkür ederim. Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun kazasız günlerde binin inşallah. Virüsü kapmışsınız. Hocam çok teşekkür ederim, virüs ilerlemez sakin seyrederse çok iyi olacak, genelde sonu pek iyi olmuyor Fatih Sarıkaya yazdı: Hayırlı olsun. Tekerin düz bassın. Çok teşekkür ediyorum. Hakan Adalıoğlu yazdı: Hayırlısı olsun arkadaşım. O virüs bize de bulaştı (50 yaşından sonra) uzun süre CC yükseltmeyi düşünmüyorum demişsin gerçi. Ben de senin gibi Küba space 50 cc ile başladım. 5-6 ay arası ancak kullandım. Akabinde 150 cc Arora beatrixe geçiş yapmıştım. Zamanı gelince o bile yeterli gelmemişti. Şimdi 250 cc ye geçiş yaptık. Malesef bu hastalığın sonu yok arkadaşım. Abi kışın samsun asfaltında araba durmuyor, büyük ihtimal ekim sonu garaja kaldırırım diye tahmin ediyorum o zamana kadar bu bana yetmiyor demeye başlamamam lazım yoksa sonu gelmez. Beni tutan bi güzel şey ise motor ehliyetim yok B sınıfı buna izin veriyor diye aldım, cc yükselteceğim diye bidaha ehliyet falan uğraşamam üşenirim diye tahmin ediyorum. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun gülerek kullan, ekipmanları tamamla bir an evvel. Zafer Akçay videoları izle bol bol. Kask ve eldiven aldım şimdilik, dizlik ve üst kıyafet de lazım. Çok teşekkür ederim. Eskiden altın elbiseli adam izlerdim, zafer akçay hiç denk gelmedim bi bakayım. Hayrettin Bahadir yazdı: Oooo foruma yeni bir "canavar" gelmiş. Güzel günlerde kullanın. Çok teşekkür ederim abi Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Ebrar. Oralarda az tehlikeli değil hani, dikkatli ol. Ehliyet durumun ne ? Teşekkür ederim abi, karadenizde zor motor işi bakalım göreceğiz, Ehliyet B var motor ehliyetim yok Çağrı Alaf yazdı: Hayırlı olsun Ebrar. Evet yüksek CC hızlı istenir. Bilhassa Scooter'da. XMax 250'mi hala unutamıyorum. Şimdilik önemli olan güvenlik. Allah kaza bela vermesin. Teşekkür ederim abi Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun yakında herkes sukutırcı olacak sanırım, büyüklerde sukutıra döner yada 2. motor yaparlar artık Teşekkürler, kapıda ne kadar araba olursa olsun kenarda bitane scooter olması gerekiyormuş bakkala sağa sola binip gitmeye, motora alışınca araba ile şehir içi çok eziyetli gelecek diyorlar bakalım göreceğiz. Gökhan Tuna yazdı: Hayirli olsun, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin Çok teşekkür ederim çok sağolun Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Teşekkürler. Azad Mirzade yazdı: hayırlı olsun üst cc krizi gelirse, geçme bunu kullanmaya devam et. Abi ehliyet almadan geçemiyorum zaten Çok da üşengeç biriyim bidaha baştan ehliyete yazılmak falan uğraşamayız onla Tevfik Işık yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Eski bir cappuccino ve sym jet14 kullanıcısı olarak ben de sizin gibi çok büyük bir hevesle başladım. 70cc yetmedi 125 cc sym aldım. Sym çok güzeldi çançinçon gibi değildi. Fakat bursa trafiği ( muhtemelen Türkiye'deki tüm şehirlerin trafiği aynıdır) canımın daha kıymetli olduğunu fark ettirdi bana. İstisnasız her motora binişimde yüreğimin ağızıma geldiği anlar oluyordu. En sonunda da k.o.ç. bir yolcu minibüsü ben orta şeritte giderken sağdan aniden önüme kırdı. Ben ona çarpmamak için durdum fakat arkamdaki araç duramayıp bana patlattı. Demem o ki kimse motorsikletlileri taşıttan saymıyor. Aman ha çok dikkatli kullanın, her an tetikte olun. Bir de ilk işiniz lastik değiştirmek olsun. Kaskı da unutmayalım, başınız ne kadar kıymetliyse kaskınız da o kadar kaliteli olsun. Çok geçmiş olsun, yakın bi arkadaşım 125 lik ile yeşilde kalktığı anda yan yoldan biriyle çarpıştı havada takla attı, bacağında platin var şuan. Kısa süre sonra düzgün bi lastik takacağım fabrika lastiği aşırı kayıyor diyorlar. 5 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Trafiğe uyun (bu 50 cc ile olmaz) ve başkasının gireceği alan bırakmayın. Yoksa biri gelir boşluğu doldurur. Büyük şehirde güçsüz motorla 2 3 şeritli yollara çıkmak hem çok tehlikeli hemde ciddi cesaret işi. En sağ şeritten devam, otobüs dolmuş vs durağa yaklaşırken üstüme çıkmaz ise ki çıkacak gibi görünüyor, büyük ihtimal kendime yeni bi rota çizip ara yollardan gidip geleceğim. Tevfik Işık yazdı: Keşke çançinçon malı scooter almasaydınız. Eski sahibi olduğum Arora capucino markalı scooterimin şasesi kaynak yerinden kopmuştu. Abi piyasa sade bunlardan dolu, japon baktım today 50 çok eski km yüksek, yamaha neos düşük km 80 90 bin civarı, bütçeme uygun mecbur hemde sıfır olsun dedim hayırlısı artık aldık bi kere. Serhat Işık yazdı: ALLAH hayırlı etsin. güle güle kullanın . Teşekkür ederim çok sağolun. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Ebrar. Sağlıklı günlerde kullan. 🧿 Çok teşekkür ederim Hamit inan yazdı: Bu arkadaşın dediğini ciddiye al 😁 Halledicez 3 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Ebrar hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. Ev-iş 30 km demişsin, ciddi bir mesafe motorla biraz yorar adamı, zorlanabilirsin. Güzergahında kamyon, otobüs, mikser gibi büyük araçlar olmasın. Ufak, garanti mesafelerde başlamak daha iyi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Ebrar Tüfek yazdı: Teşekkür ederim abi, karadenizde zor motor işi bakalım göreceğiz, Ehliyet B var motor ehliyetim yok Keyfini alırsan, öyle bir alırsın ki Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Ebrar Tüfek yazdı: Anlık bi kararla motorsiklet serüvenine başlamış bulunmaktayım, yıllardır niyetim vardı, Cuma günü dükkanı kapatıp bayiileri gezdim, biraz araştırma yaptım. Bugün de gidip ücretini ödedim, yarın veya perşembe satış evrağı elime geçer, sonra plakayı takıp yola çıkacağız. Ev dükkan arası 30 km, işe git gel için kullanacağım. En az 1 yıl cc yükseltmeyi düşünmüyorum desem de işin içine girince öyle olmuyormuş yaşayıp göreceğiz. 2025 model sıfır km aldım. İki yıl garantisi var. Motorumuz Küba Space 50 Pro, 50 cc 2.81 hp - 2.90 nm tork CVT şanzıman Enjeksiyonlu motor, yakıt deposu 5 litre. Maks 7.500 devir çeviriyor. Ağırlığı 80 kg, maks. taşıma kapasitesi 220 kg. Önler disk, arkalar kampana fren. Kask olarak Axxis Gecko SV Epic modelini aldım. İlandaki gibi koruma demirleri takılı halde teslim alacağım, Kurulmamış halinin fotoğrafını koyuyorum. Bayiden çıkarken alttaki gibi olacak. Bi heves geldi kazasız belasız sağ salim binerim inşallah Hayırlı olsun keyfini çıkar ve güle güle kullan. Kaliteli bir eldiven ve yumuşak bir dizlik (belki bir de reflektör yelek) mutlaka almalısın. Kaskın yeni, giymeden önce iç pedlerini çıkarıp 30'C kısa programda yıka, yumuşacık olurlar. Yorum bağlantısı
Hamit inan 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: istanbul da olmasam 50şer cc çekerdim garaja Kullanacağı güzergâh aynı gibi Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Hayırlı olsun, artık Samsun trafiği için artık şart ama benim şartlarıma uymuyor. Çocukların okulu, hanım derken tek araç ile işimizi gördüğümüz için 4 tekere devam... Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Bu arada yönetim başlığı Motosiklet olarak değiştirebilir mi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz (düzenlendi) Hayırlı olsun Ebrar kazasız cezasız kullan. Ben NC yi sattım ama kaşıntı devam ediyor şeytan diyor 1000cc cebim 125cc bakalım hafta sonu bir iki seçenek var inceleyip karar vericem. Rks LTR 125 , LTM 125 Kymco skytown125 aklımda olanlar. 3 Temmuz tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Bu da zehiri aldı, mabad seleye temas etti. Kazasız belasız 🧿 Sıradakiii 😎 1 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Temmuz Yazar Paylaş 4 Temmuz Bayiden çıktım dükkana geldim yaklaşık 15 km ilk tecrübe aşırıı keyifli aşırı zevkli Hava yağmurlu 100 metre geçmeden çamur pislik olduk benzinlikte bi su vuracağım Detayları akşam eve geçince yazarım 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Motor sıcakken bloğa su tutmayın. Hayırlı olsun. Zehir kana karıştı. Sahibinden yüklüdür zaten telefonda 1 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Temmuz Yazar Paylaş 4 Temmuz Eve geldim sağ salim, bugün 35 km yol yapmışım, otoparkta yerini aldı, disk kilidi aldım gelirken, kriptonite marka. Alarmlı falan değişik geliyor arabadan inmedik bu yaşa kadar hayatımda 1 kez arkadaşın 50 lik motorunu sürmüştüm mahalle arasında 50 mt falan onun haricindeki ilk motor tecrübem bu oldu, 3 şerit otoyoldan geldim, rodaj işi varmış sıkıştırmayın 400 km kadar diyorlar ama eve çıkan yolda tam gaz rampada 25 e kadar düştü hızım, bayaa dik rampayı hergün çıkacak bu güzergahta rodaj modaj yapılmaz. Onun harici değişik bi kafaymış 2 beygir makinadan böyle keyif aldım büyük ihtimal büyük motorun zevki apayrıdır. Ancak şunu söyleyebilirim ki bizim memleketin şöförlerinin ne kadar kansız olduğunu bugün fark ettim. Çok şükür bi kaza tehlikesi olmadı ani fren dahi yapmadım ancak yola atlayan seni görmeyen yolda dibine kadar girip öyle giden. Adamın panjur amblemi dikiz aynasının ortasında duruyor resmen, bitanesi artık çok darlayınca elimle yavaş işareti yaptım biraz arayı açtı, en sağdan gidiyorum yine tampon yapıyorlar, Maks 65 gördüm bu arada ama rodajdan sonra açılıyormuş. Durum vaziyet budur, tecrübelerimi km ve yakıt bilgilerini, yolculukları paylaşacağım güzel bi konu olacak, Multivandan sonra uğraşacak bişey daha çıktı elime 6 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Temmuz Yazar Paylaş 4 Temmuz Ramazan Turan yazdı: Hayırlı olsun, artık Samsun trafiği için artık şart ama benim şartlarıma uymuyor. Çocukların okulu, hanım derken tek araç ile işimizi gördüğümüz için 4 tekere devam... Teşekkürler Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Ebrar kazasız cezasız kullan. Ben NC yi sattım ama kaşıntı devam ediyor şeytan diyor 1000cc cebim 125cc bakalım hafta sonu bir iki seçenek var inceleyip karar vericem. Rks LTR 125 , LTM 125 Kymco skytown125 aklımda olanlar. Abim teşekkür ederim, daha bir günlük motorcuyum ama gerçekten zevkliymiş, ruhsatta 50 görünen ama motoru 100 125 olan motorlar varmış, onlardan alsaydın falan dediler, ben öyle bişey olduğunu bilmiyordum. Bi yasağı cezası varmıdır bu işin ? Şeytanı çok dinleme sen abi Ahmet Kiriş yazdı: Bu da zehiri aldı, mabad seleye temas etti. Kazasız belasız 🧿 Sıradakiii 😎 Allah razı olsun abi teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Ebrar Tüfek yazdı: ruhsatta 50 görünen ama motoru 100 125 olan motorlar varmış bayide plaka çıktıktan sonra blok değişiyorlar, kontrole girersen ama mootru terk et yak daha iyi , cc ile bitmiyor dişli değişiyor falan filan Yorum bağlantısı
Erkam Elma 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Motor tecrübemiz neredeyse aynı ben de geçen ay aldım 450 km yaptım 1 ayda şehir içi çok zevkli şehir dışı yaptım bu hafta ilk defa 85 km kadar rüzgarda hiç keyifli olmuyo Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Temmuz Yazar Paylaş 4 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bayide plaka çıktıktan sonra blok değişiyorlar, kontrole girersen ama mootru terk et yak daha iyi , cc ile bitmiyor dişli değişiyor falan filan O iş sıkıntı abi ozaman, lüzumsuz yere bela almaya gerek yok başımıza. Erkam Elma yazdı: Motor tecrübemiz neredeyse aynı ben de geçen ay aldım 450 km yaptım 1 ayda şehir içi çok zevkli şehir dışı yaptım bu hafta ilk defa 85 km kadar rüzgarda hiç keyifli olmuyo Rüzgar çok etkiliyor savuruyor motoru, bende bi kaç yerde rüzgardan rahatsız oldum. Sizin motorunuz neydi ? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Cumartesi 14:38 Yazar Paylaş Cumartesi 14:38 Bir haftada 221 km yapmışız iş ev arası kendime sakin bi rota belirledim km olarak yolum da kısaldı. Ancak motor biraz fazla yakıyor gibi, fabrika verileri hava da uçuyor Büyük ihtimal benim eve çıkan cehennem rampasından dolayı bu tüketim var olsun yine arabanın yarısı kadar. Bide sürmeye alıştıkça yakıt tüketimi de düşüyor gibi, rodajda olmasının da etkisi varmıdır bilemem. Aynı güzergahta yakıt yarım litre kadar düştü. Motorsiklet hypermili yapacağız bundan sonra Spritmonitörde Küba olmadığı için Vespa olarak girdim markayı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:38 Paylaş Cumartesi 18:38 ufak tefek gördün karamürsel sepeti mi sandın derler kongo da. , yakar... 125 lik olsun aynı hızlarda sür aynı yakar mesela. şu b ehliyeti işini halledemdiler, hindistan beter motorlara muhtaç ettiler Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Cumartesi 21:19 Yazar Paylaş Cumartesi 21:19 Çağlar Bayur yazdı: ufak tefek gördün karamürsel sepeti mi sandın derler kongo da. , yakar... 125 lik olsun aynı hızlarda sür aynı yakar mesela. şu b ehliyeti işini halledemdiler, hindistan beter motorlara muhtaç ettiler Araba cumartesiden cumartesiye çeyreğin altına düşerdi her haftasonu 1900 lira depoyu fullerdim. Şimdi bunun depo 5 günde bitti 205 liraya hallettik işi, B var motor yok ama bi eğitime girip 125 liğe kadar sürebiliyormuşsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts