Adnan Çakır Cumartesi 21:26 Paylaş Cumartesi 21:26 Ebrar Tüfek yazdı: B var motor yok ama bi eğitime girip 125 liğe kadar sürebiliyormuşsun. Ebrar biraz daha sabret A sınıfı al ehliyetini bu işin sonu yok ha belki motor almazsın ama test günleri olur bir arkadaşının olur büyük motor kullanman gerekir demedi deme 😎👍 2 Yorum bağlantısı
Osman Ünal Pazar 05:49 Paylaş Pazar 05:49 Ebrar Tüfek yazdı: B var motor yok ama bi eğitime girip 125 liğe kadar sürebiliyormuşsun. Adnan Çakır yazdı: Ebrar biraz daha sabret A sınıfı al ehliyetini bu işin sonu yok ha belki motor almazsın ama test günleri olur bir arkadaşının olur büyük motor kullanman gerekir demedi deme 😎👍 Katılıyorum ben A2 aldım şu anda pişmanım. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Pazar 16:47 Yazar Paylaş Pazar 16:47 Adnan Çakır yazdı: Ebrar biraz daha sabret A sınıfı al ehliyetini bu işin sonu yok ha belki motor almazsın ama test günleri olur bir arkadaşının olur büyük motor kullanman gerekir demedi deme 😎👍 A sınıfı için 2 sene a2 gerekiyor diye biliyordum ama internetten bi baktım yaş 24 olunca direkt A alınabiliyormuş, benim yaş 27 ben alabiliyormuşum. Benim daha çok tecrübe sahibi olmam lazım abi scooter ile olacak iş değil, seneye yaza kadar Scooter ile devam bu olur başka olur ama en az 1 yıl, 8 10 bin km sürmeyi istiyorum, çünkü kendimi biliyorum o ehliyeti alırsam otoparka binlik makina gelecek. Daha yeni çoluğa çocuğa karıştık başıma sıkıntı almayayım 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazar 20:08 Paylaş Pazar 20:08 Ebrar Tüfek yazdı: bi eğitime girip Öyle değil. İyi araştır. Sınava giriyorsun sadece harç yok. Herkese diyorum, Şartlar uyuyorsa direkt A alın. Yorum bağlantısı
Erkam Elma Pazar 20:29 Paylaş Pazar 20:29 Ebrar Tüfek yazdı: O iş sıkıntı abi ozaman, lüzumsuz yere bela almaya gerek yok başımıza. Rüzgar çok etkiliyor savuruyor motoru, bende bi kaç yerde rüzgardan rahatsız oldum. Sizin motorunuz neydi ? Ben de 250 lik arora ile başlangıç yaptım 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Pazartesi 19:17 Yazar Paylaş Pazartesi 19:17 Space Pro Max da kronik zırıltı sesi titreşim var, bundan sebep satanlar çok şikayet eden çok. Çan çin çon motorlarda bu tarz şeyler oluyor. Akşam süngerli bant aldım, gidonu kafayı alt taban kapağını akünün oraları söktüm komple heryeri süngerli bant çektim, şuanda ne bir zırıltı sesi ne bir titreşim yok. Mis gibi oldu. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Pazartesi 19:46 Paylaş Pazartesi 19:46 (düzenlendi) Eline sağlık, bizim aslan parçasında da var sanırım bir kablo yada tel falan titreşim den dolayı kaportaya vuruyor. Pazartesi 19:57 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Salı 07:05 Yazar Paylaş Salı 07:05 Adnan Çakır yazdı: Eline sağlık, bizim aslan parçasında da var sanırım bir kablo yada tel falan titreşim den dolayı kaportaya vuruyor. Sağol abi, 1 haftadır masaj aleti sürüyordum şimdi çok iyi oldu. Aküsü çok ufak ama ön koruma demirine led far takmak istiyorum, gece sürüşte farları çok hoşuma gitmedi, acaba aküyü dinamoyu yorarmı ? Şu şekilde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts