Zeki Ağaçgözgü Dün saat 10:24 Paylaş Dün saat 10:24 Merhabalar. Jimny'miz seyir halinde olmadığı zamanlarda sitemizdeki park yerinde Bize hizmet etmeyi bekliyor. Park yeri Antalya'mızın meşhur sıcak yaz günlerinin öğleden sonralarında tamamen güneşli oluyor. Jimny'mizi güneşten koruyabilmek için mevcut olanaklarla örtmek istedim. Evimizin deposunda kullanılmış güneşlikler vardı.Uygun olanlarını Jimny'mize göre biçip dikerek örtü yaptım. Hepimize mutlu olabildiğimiz seyirler diliyorum. 13 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 10:37 Paylaş Dün saat 10:37 stoplar şahane olmuş , stpene de japon vurgusu var 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:47 Paylaş Dün saat 11:47 Valla bence güzel olmuş.. Arabalar üç günde leş gibi oluyor.. En kötüsü de asitli kuş pislikleri. verniği eritiyor resmen.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 13:45 Paylaş Dün saat 13:45 85 yaşında adamın ettiğine bak hele. Ben daha stop lambası değişcem 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:56 Paylaş Dün saat 13:56 Servet Aydın yazdı: stop lambası asit lazımsa getireyim 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 14:09 Paylaş Dün saat 14:09 Çağlar Bayur yazdı: asit lazımsa getireyim Aud...? Çok güzel olmuş, elinize sağlık 1 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mükemmel Ben bugün 1 saat araba yıkadım pakladim,suan toza maruz kalıyor.Pazartesi ise kirli gidicem 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hocam elinize sağlık 10 numara olmuş. Bende 100 cc motorsiklet aldım. Biraz bakıma ihtiyacı var bir kaç güne çıkar bakımdan. Arabayı da gidip ilçenin pazar yerine bırakıcam. Haftada bir gün pazar kurulacağı zaman çalışmış olur. Bu güneşlerde gölgeden gölgeye kaçırmak sinir bozucu oluyordu.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts